Instalace RC5

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Instalace RC5

Příspěvek od dedecek_ »

Moc prosím o srozumitelný nvod, jak nainstalovat E2 RC5 a vše kolem. Jako oběť výuky ruského jazyka anglicky neumím a překlad googlu je mi nejasný.
Moc děkuju za pomoc.

azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Instalace RC5

Příspěvek od paleaaro »

Tu to je:
viewtopic.php?f=262&t=6223

a samozrejme je nutne pouzit uz AZup v2.xx

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
ferda
Nováček
Nováček

Příspěvek od ferda »

dedecek_ píše:Moc prosím o srozumitelný nvod, jak nainstalovat E2 RC5 a vše kolem. Jako oběť výuky ruského jazyka anglicky neumím a překlad googlu je mi nejasný.
Moc děkuju za pomoc.
Zdar,
jsem stejná sorta jako Ty.
Já jsem instaloval svým způsobem tak, že jsem si instalační soubor přejmenoval s příponou .bin místo .e2 nahrál na USB a vložil ze zadu do AZ po naběhnutí IP adresy na AZku, jsem spustil AZUp 2.0.1 zadal tuto IP vybral původní soubor s příponou .e2 z adresáře v PC a spustil GO! Je to to nejvrchnější.Instalace proběhla bez problému a při restartu jsem zase USB odstranil stejně jako při instalaci s USB.
Nakonec jsem se zase vrátil do RC4 nahrátím klasicky z USB programem AZUp 1.2.8 s .bin souborem.U RC5 jsem měl problém po nahrátí tunisiasat (pořád dokola zelená smrt, vždy asi 30 vteřin po restartu), v GP3 to samé a v RC4 bez problému.

Snad Ti to pomůže.

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

ferda píše:
dedecek_ píše:Moc prosím o srozumitelný nvod, jak nainstalovat E2 RC5 a vše kolem. Jako oběť výuky ruského jazyka anglicky neumím a překlad googlu je mi nejasný.
Moc děkuju za pomoc.
U RC5 jsem měl problém po nahrátí tunisiasat (pořád dokola zelená smrt, vždy asi 30 vteřin po restartu), v GP3 to samé a v RC4 bez problému.
Mne tunisiasat nainst bez problemov, ale po nainstalovami GSU2.44 podobne ako tebe vzdy 30s po startu/restartu "zelena smrt"

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
ferda
Nováček
Nováček

Příspěvek od ferda »

paleaaro píše:
ferda píše:
Moc děkuju za pomoc.
U RC5 jsem měl problém po nahrátí tunisiasat (pořád dokola zelená smrt, vždy asi 30 vteřin po restartu), v GP3 to samé a v RC4 bez problému.
Mne tunisiasat nainst bez problemov, ale po nainstalovami GSU2.44 podobne ako tebe vzdy 30s po startu/restartu "zelena smrt"
Máš pravdu bylo až po nahrátí GSU, trochu jsem to popletl, bylo to minulý týden a jako osoba starší už zapomínám.

dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dedecek_ »

Děkuju všem za rady a postřehy - na toto forum je opravdu spoleh. Ještě jednou Díky!

azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
boben
Nováček
Nováček

Příspěvek od boben »

nemá niekto fintu ako na tú zelenú smrť po inštalácii GSU? Pokiaľ vyjde RC6 by som sa ešte pohral s touto RC5 (vraj ide súbežne aj 4890kgd), ale viem ako som bol pri tej zelenej obrazovke zúfalý, tak sa mi bez nakopnutia do toho nechce..

Azbox HD premium, Enigma2, Western digital Caviar Green D10EADS 1TB,
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“