Nefunguji korektne časovače

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
dk_line
Nováček
Nováček

Nefunguji korektne časovače

Příspěvek od dk_line »

Nefunguji korektne casovace... Dnes jsem dostal slusnou sodu od manzelky, ze jsem ji nenahral ani jeden dil jejiho pritroubleho serialu, pritom v casovacich mam nastavene jak spravne casy tak i denni opakovani zaznamu a stejne se zaznam ani v jeden den neprovedl. Na disku jsou jen ty zaznamy co jsem poustel primo z DO.

HDBox FS-9100 PVR
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 CRCI HD COMBO
zigmund
Nováček
Nováček

Re: Nefunguji korektne časovače

Příspěvek od zigmund »

Nahraval si to cez EPG alebo cez ,,casy nahravani,,.
Nastavil si oproti casu programu aj nejaky posun ?

dk_line
Nováček
Nováček

Příspěvek od dk_line »

tak jsem z toho blazen... zadaval jsem pres EPG a jen jsem pak doplnil, ze chci zaznam kazdy den. V EPG se mi to krasne zazelenilo a v i menu->nastaveni casovacu->casy nahravani vypadalo vse OK. Zaznam se ale vazne ani jednou neprovedl. Proto jsem zkusil ted zadat rucne jen pokusne nahravani primo do casovace nahravani, taky na denne, na stejny kanal, Dremskeho jsem hodil do stand by a ejhle ono to funguje - zaznam se ve spravnou dobu sam spustil, zastavil a i prijmac presel sam opet do stand by. Puvodni nastaveni nahravani manzelcina serialu jsem tedy smazal, znovu nastavil a zitra uvidim zda to neco nahraje.

HDBox FS-9100 PVR
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
zigmund
Nováček
Nováček

Příspěvek od zigmund »

Mne to tiez nefungovalo, chcel som ti poradit lebo som myslel, ze som na to prisiel ale mas pravdu. Cez EPG to proste nejako nefunguje. Najprv som myslel, ze je chyba v tom, ze mam v nastaveni casu nastaveny posun o nejaku minutu dopredu a dozadu - doteraz neviem na co ta funkcia je,lebo aj ked nastavujem nahr. cez EPG tak sa tam da nastavit cas o nieco dopredu a dozadu. Teraz uz fakt neviem ci to nahr. cez EPG funguje :-( Snad sa tu ozve niekto kto na to prisiel.

zigmund
Nováček
Nováček

Příspěvek od zigmund »

No tak teraz som z toho uz uplne ....... Vyskusal som teraz nieco nahrat cez EPG a vsetko bez problemov. Ale to co som si nastavil vcera tak nahrane nemam. Nemoze byt problem v ,,inicializacii,, USB ?

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Odzkoušel jsem provést 2 nahrávky a obě proběhli bez problému.Dle času ještě odzkouším provést pár nahrávek a dám vědět zda je vše v pořádku.

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
dk_line
Nováček
Nováček

Příspěvek od dk_line »

... tak porady, ktere jsem zadal rucne nebo pres EPG a nezvolil jsem kazdodenni opakovani, tak se nahraly... vypada to ze nespolehlive je jen kazdodenni nahravani zadane pres EPG. Napada me, ze by to mohlo byt zpusobeno tim, ze si casovac mozna nebere jen cas poradu z EPG, ale kontroluje i jeho dalsi vyskyt v EPG na dalsi dny, no a ten manzelcin serial nebezi v kuse cely tyden Po-Po, ale jen Po-Pa.

EDIT: dalsi poznatek je ten, ze pokud vyberete pres EPG nahravani poradu v jinem nez aktualnim dni, tak se sice do casovace prida, ale v EPG se nezvyrazni zelenou barvou. Kazdopadne chytrejsi snad budu v pondeli. Rucni zadani funguje ale spolehlive.

HDBox FS-9100 PVR
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
ragde
Nováček
Nováček

Příspěvek od ragde »

dotaz ,v čem , jak likvidujete reklamy

pape3
Nováček
Nováček

Příspěvek od pape3 »

Mne se nezobrazuje korektne cas v EPG od UPC. Jsou tam nesmysli. Dela to i nekomu jinemu?? Jak to odstranit

diky

libo
Nováček
Nováček

Příspěvek od libo »

Po niekoľkých neúspešných časových nahrávkach som zistil že Dreamsky mi nahráva z časovačov iba keď je zapnutý.Ak je v stand by tak sa iba zapne a vypne v nastavenú dobu a nespustí nahrávanie.Je to normálne?

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“