Tak jsem vám to odzkoušel.Na serveru č:1 to dnes dělá paseku.Na ostatních náhodně vybraných,jsem vše spustil bez problémů.marst píše:zkusil sem to tedka. Stahne se mi seznam , vyberu , a zatuhne to. Furt svití "Waiting data ..."

Moderátor: 005jon
Tak jsem vám to odzkoušel.Na serveru č:1 to dnes dělá paseku.Na ostatních náhodně vybraných,jsem vše spustil bez problémů.marst píše:zkusil sem to tedka. Stahne se mi seznam , vyberu , a zatuhne to. Furt svití "Waiting data ..."
Karta Skylink Standart HD Irdeto + Irdeto CI+ SMIT CAM - v. 1.16 naprosto bezproblémověkaplan.t píše:Máte prosím někdo odzkoušenou spolupráci s kartou skylink irdeto hd?děkuji za odpověď
Ve slotu UNI nefunguje(Irdeto). Ve slotu UNI jsou funkční CS Link, UPC Direct, T T Cryproworks i ICE karta.kaplan.t píše:nene myslím v uni čtečce,ne s modulem.Ano jedná se o čistě irdeto
chlopi, schválne vyskúšajte jednu vec:marsim21 píše:Již to řešíme s 005jonem delší dobu.U mě vše OK mohu ve Weather forecast surfovat, jak chci přidal jsem si tam, již 3 města a ani jeden boot.Dle prvního vyjádření ani Tomik1 nemá žádný problém s Weather forecast.
Poznatky,ke kterým jsme prozatím dospěli.
Oba tovární nastavení nahrání Fw tovární nastavení a zkoušeno na holém boxu,bez settingu.Oba stejná H/W Ver. 1.00 Loader Ver. 1.00 u mě bez problémů u 005jona boot.
Čisté irdeto zatím v UNI čtečce není použitelné, snad se to v některých dalších firmwarech podaří zprovoznit. Něco se na tom už děje, kartu IRD čtečka načte a občas na nějakou sekundu i odkóduje. Po vyndání karty ze čtečky se obraz na cca 5-10 sekund rozběhne dokud nedojde ke změně CW.kaplan.t píše:nene myslím v uni čtečce,ne s modulem.Ano jedná se o čistě irdeto
potom jedinú možnosť vidím už len v pripojení na netmarsim21 píše:Tak tím to asi nebude.I po změně jazyku vše ok.
No jeste by bylo dobre tu statistiku doplnit o dalsi udaje nastaveni:SlavoF píše:potom jedinú možnosť vidím už len v pripojení na netmarsim21 píše:Tak tím to asi nebude.I po změně jazyku vše ok.
/ myslím tým to, že keby ten komu to nejde prišiel so svojim boxom tam kde to ide a zapojil by to tak by to išlo /