kanly a zoznamy

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
djqixo
Nováček
Nováček

kanly a zoznamy

Příspěvek od djqixo »

Zdravím, viete mi niekto poradiť?
Mam HD Box 9200, a 3 konvertory na 28,2°; 23,5°; 19,2°.

-Dajú sa v satelite niekde vypísať len frekvencie ktoré sa budú prehľadávať?
Pretože zo Skylinku by som chcel všetky čo má + ostatné voľne čo sú na tejto družice + len čo sú voľne na ďalších dvoch družiciach...

-Dá sa nejak pridať len jeden kanál manuálne...

-Existuje soft do PC v ktorom, by som si mohol usporiadať kanály a zatriediť do priečinkov?

Veľmi pekne ďakujem.

HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Re: kanly a zoznamy

Příspěvek od tulino »

a jaj jaj vsetko to je v manuale:
- ano mozes prehladat len konretny TP, namiesto vyhladavat na druzici "automaticky" das "manualne" a navolis potrebny TP (transponder) = tuner prehlada len ten TP
MENU / INSTALACIA / VYHLADAVANIE PROGRAMOV / MOD VYHLADAVANIA
- mozes dat pri dalsom vyhladavani na tej istej druzici len FTA = volne programy, aby ti nenaskenovalo kodovane programy - ale najma vyuzivaj fukciu FAVORITNE SKUPINY, aby si sa nemusel luskat mnozstvom naskenovanyhc programov - citaj manual
- ak nechces nejake TP znova a znova prehladavat, mozes ich (TP) zmazat, ale co ked nieco zaujimave prave tam pribudne, budes si to vediet znova navolit??
- len 1 kanal sa da zase cez dalsiu moznost, namiesto vyhladavat na druzici "automaticky" das "pokrocile", ale potrebujes vediet tzv PIDy

Editacia programov:
- soft na editaciu programov a fav skupiny je tu na fore, hladaj v HDBOXe / DOWNLOAD / utility:
viewtopic.php?f=172&t=4844
ja uz ho ale nepouzivam, tak neviem ci chodi s novymi databazami z novych fw

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
djqixo
Nováček
Nováček

Re: kanly a zoznamy

Příspěvek od djqixo »

Este raz dakujem za radu.
Ten program na triedenie a upravovanie kanalov je super.

tulino píše:a jaj jaj vsetko to je v manuale:
- ano mozes prehladat len konretny TP, namiesto vyhladavat na druzici "automaticky" das "manualne" a navolis potrebny TP (transponder) = tuner prehlada len ten TP
- mozes dat pri dalsom vyhladavani na tej istej druzici len FTA = volne programy, aby ti nenaskenovalo kodovane programy - ale najma vyuzivaj fukciu FAVORITNE SKUPINY, aby si sa nemusel luskat mnozstvom naskenovanyhc programov - citaj manual
- ak nechces nejake TP znova a znova prehladavat, mozes ich (TP) zmazat, ale co ked nieco zaujimave prave tam pribudne, budes si to vediet znova navolit??
- len 1 kanal sa da zase cez dalsiu moznost, namiesto vyhladavat na druzici "automaticky" das "pokrocile", ale potrebujes vediet tzv PIDy

Editacia programov:
- soft na editaciu programov a fav skupiny je tu na fore, hladaj v HDBOXe / DOWNLOAD / utility:
viewtopic.php?f=172&t=4844
ja uz ho ale nepouzivam, tak neviem ci chodi s novymi databazami z novych fw

HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“