Dvě čtečky

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
vejv
Nováček
Nováček

Dvě čtečky

Příspěvek od vejv »

Mám jeden dotaz, mám HD-BOX 9200, ještě je v záruce, kupoval jsem ho před rokem a horní čtečku má zaslepenou. Mám jen jednu kartu, ale tak člověk nikdy neví.

Tak by mě zajímalo, komu se box pošle, aby byla i druhá čtečka funkční, stojí to něco (krom tedy asi poštovného :-) ), jak dlouho to trvá, musím to stihnout v době, kdy je box ještě v záruce, aby byla druhá čtečka zprovozněna, aby po uplynutí záruky jsem najednou neměl přístroj jen s jednou už napořád.

Díky za informace

fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Dvě čtečky

Příspěvek od ShaMan »

vejv píše:Mám jeden dotaz, mám HD-BOX 9200, ještě je v záruce, kupoval jsem ho před rokem a horní čtečku má zaslepenou. Mám jen jednu kartu, ale tak člověk nikdy neví.

Tak by mě zajímalo, komu se box pošle, aby byla i druhá čtečka funkční, stojí to něco (krom tedy asi poštovného :-) ), jak dlouho to trvá, musím to stihnout v době, kdy je box ještě v záruce, aby byla druhá čtečka zprovozněna, aby po uplynutí záruky jsem najednou neměl přístroj jen s jednou už napořád.

Díky za informace
Myslím že už se to tady řešilo , spoj se s tvým prodejcem , nebo se kontaktuj na Sapro.cz , tam ti asi poradí ....

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“