MCAS a EMU

Diskuze,novinky nové programy a vše kolem Emulace.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
jirbar
Nováček
Nováček

MCAS a EMU

Příspěvek od jirbar »

V HDBOXu 9200 mám FW65 a pluginy MCAS z 23.12.2010 k tomu Oscam 4165 Cz. Oscam je vypnutý, běží MCAS a chtěl jsem zkusit něco v EMU.
Sice se píše že pro ORF to jede jen na Octagonu a tak jsem zkusil AlpenGluehen z Austiasat a ani ťuk.
Další pokus byl TNT SAT France na Astra 19 provider 00030B00 a taky nic. Kouknul jsem na klíče a ty se lišily od Najmsatu, takže jsem přiinstaloval plugin AutoUpdateMCas, jenže k opravě nedošlo. (Opravovat v KeyEditoru HDBOXu je hrozná práce) Na jejich serwru se data liší od Najmsatu.
Stáhnul jsem tedy z tohoto vlákna http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... dit#p46106 KeyEdit Octagon přes FTP z HDBOXu stáhnul přes FTP keydata.tmp přejmenoval na keydata.key a v Editoru tohoto prowidera opravil dle Najmsatu což byla rychlá práce, přejmenoval zpět, vrátil do HDBOXu, restartoval a zase nic.
Poradí někdo s jakým FW a jaké Pluginy, abych mohl zkusit něco v EMU. Co vlasně by v EMU na HDBOXu mělo jít, tak od 5W do 39E, při čemž potřebuji (nemusí to být najednou) taky sdílet Arivu jako klienta.

Odpovědět

Zpět na „Satelitní operátoři a Emu“