dempsey píše:Ak máš pocit že box neni v poriadku tak ho pošli na reklamáciu. Úprava fw 65 v tomto zmysle sa nekonala a tak by som nečakal ak to je tak veľký problém a nebude Ti box chýbať na Vianoce.
Sused je sused a ak je v telke tak predsa nebudeš nechávať box v standby aby si mohol nahrávať bez sekania :)
Dempsey nevím, jestli jsi to myslel ironicky, ale pro mne samozřejmě není problém HD Box poslat na reklamaci do Sapra. Jako prodejce disponuji nepřeberným množstvím HD přijímačů, mám karty od všech českých providerů včetně jejich přístrojů v případě nagry. Mám i slavný media box od UPC, který neumí disecq atp. Demagogie typu standby je taková, že box bere při zapnutém stavu s USB HDD 37W, 24W při standby a 0,8W při úplném vypnutí. Standby při 24W x 14hod. x 365 dní = 123 KWh x 4Kč = 490,-Kč. Proč bych měl kvůli chybě HD Boxu vyhazovat 490,-Kč, když vypnutý sežere 16 Kč za rok? Je třeba, začít aktivně pracovat na odstranění problému. Já jsem se snažil přispět svojí praktickou zkušeností, že na ten samý anténní systém jeden box na HD po zapnutí z vypnutého stavu OK, druhý se seká. A co se týče narážky "sused je sused", ano je to pro mne fatální chyba, když si nemohu nahrát okamžitě po zapnutí co chci, protože se obraz seká. Panasonic měl po změně parametrů na TP 12109 velký problém a do měsíce byl vyřešen novým fw. Takže přestaňme lidi navádět, aby si " doštelovali parabolu" přiznejme, že se jedná o chybu HD Boxu a každý podle svých možností pracujme na odstranění problému. Jsem ochoten např. zjistit SN přijímačů, které blbnou, otestovat s jiným typem LNB atp. V případě, že se ukáže problém s tunerem, tak je klidně vyměním svým zákazníkům zadarmo (myšleno přepájení). Určitě to udělá i spousta jiných prodejců, pokud má technické vybavení, ale hlavně nebagatelizujme tento problém. HD-Box je super mašina a doufám, že i zůstane. George