Časté zasekávání, vysoká teplota.
Moderátor: By.Bob
- ipetr
- Nováček
Časté zasekávání, vysoká teplota.
U boxu FS-9200 PVR který mám zatím půjčený na testování mne trápí ještě jedna věc. Po několikahodinovém hraní se teplota vyšplhá tak vysoko, že se celý přístroj výrazně zpomalí a následně zatuhne. Musím ho nechat vychladnout aby zase fungoval.
Je to problém jen toho kusu co mám půjčený a nebo to je vlastnost?
Dík za info.
Je to problém jen toho kusu co mám půjčený a nebo to je vlastnost?
Dík za info.
-
dodkomajka
- Nováček
Re: Časté zasekávání, vysoká teplota.
Mám 9200 asi tri mesiace, ale zatiaľ som taký problém nemal.
HD-BOX FS-9200 PVR,fw 1.11.57 , plugin Oscam 8972 , Mcas + Xcam , SatElita 2000HD ECO,
- ipetr
- Nováček
Někde jsem četl, že to dělalo, když byl nascanován velký počet stanic. Včera jsem to zredukoval a uvidím jestli se to zlepší. V každém případě, se ale na můj vkus opravdu dost hřeje, zkusím si půjčit infra měřák a uvidíme kolik naměřím.
Naposledy upravil(a) ipetr dne 29 lis 2010, 12:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Mám ho přes rok a taky funguje dobře,teplota ok .Némáš ho v nějakém těsném prostoru nebo položený na dvd atd.
- ipetr
- Nováček
Právě že ne, mám ho na polici samostatně stojící. Ten prodejce od kterého ho mám půjčený má ještě jeden, tak je prý zkusí zapnout vedle sebe a uvidí se.bery2 píše:Mám ho přes rok a taky funguje dobře,teplota ok. Némáš ho v nějakém těsném prostoru nebo položený na dvd atd.
-
- Nováček
Ještě někdy jsem tady na foru nebo u němců četl že to dělá jeden typ FW jaký tam máš ty.Nahrej fw poslední 52 a muj kompletní plugin a znovu naskenuj stanice.Pokračuj přesně podle postupu.Je to na karty 0D03a 0D0f pokud je máš
- ipetr
- Nováček
Verzi z hlavy nevím, hned jak dorazím dom tak na to juknu. Poslední verze to ale není, ten prodejce co ho od něj mám, říkal, že poslední verze celkem blbne. Karty v přístroji nemám, používám sdílení přes mgcamd.bery2 píše:Ještě někdy jsem tady na foru nebo u němců četl že to dělá jeden typ FW jaký tam máš ty.Nahrej fw poslední 52 a muj kompletní plugin a znovu naskenuj stanice.Pokračuj přesně podle postupu.Je to na karty 0D03a 0D0f pokud je máš
-
- Nováček
Tak tam dej fw 22 nebo 44 a odzkoušej.No mě se zdá že fw 52 je dobrá jedu na ní od vydání a zatím bez problémů.Byl problém ze čtečkami ale už v pluginech opraveno a je to v pohodě.A pokud nepoužíváš čtečky tak pro tebe ideální,jen musíš dodržet postup nahrávání.(zazálohovat si nastavení sdílení mgcamd ,smazat pluginy ,tovární nastavení a nahrát now fw a znovu programy naskenovat).
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
No podle ostatních satelitních přijímímač opravdu topí dost na můj fkus. Mám ho už rok a pořád hřeje stejně. Třeba taková SATELITA 2000 HD o proti HDBOXU 9200 je ledově chladná, ale zase je to úplně jiny HW z jiným výkonem.
Na výsledky měření teploty bych byl zvědavý zkus změřit v tom obcodě i tu SATELITU.
Na výsledky měření teploty bych byl zvědavý zkus změřit v tom obcodě i tu SATELITU.
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
-
- Nováček
satelitu mam UZ 3 MESICE a TEPLOTA V POHODE OPROTI hdboxU. hdbox 9200 FAKT HREJE! Jinak HDBOX jako server a satelita jako klient funguji naprosto bez problemu. Vse jede uz 3 tydny a bez jedineho zaseku na MMCAM.