Po instalaci v1.08.52 trhá AVI

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
dakadam
Nováček
Nováček

Po instalaci v1.08.52 trhá AVI

Příspěvek od dakadam »

Měl jsem v FS-9200 v1.07.86 a nyní jsem nahrál v1.08.52. Ohledně satelitního příjmu mi vše funguje OK. Ale začaly se trhat videa i klipy nahrané v AVI, které ve staré verzi fungovaly bez problému. Frekvence trhání je poměrně velmi rychlá. Z obou USB portů je to stejně.
Máte někdo tip, co s tím? Díky!

vranik87
Nováček
Nováček

Re: Po instalaci v1.08.52 trhá AVI

Příspěvek od vranik87 »

mam ten samy problem a jeste k tomu mi zamrzne hd box pri prehravani, zvlate kdyz pretacim video

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ma preplneni adresar /tmp/ a v celku uspesne ho nepremazava. Prejdi do menu Nasatvenia- Obnovenie systemu , najskor zvol - delete stored position (pin 0000) a potom uloz nastavenia systemu (uklada do flash) . Restartni prijimac. teoreticky by uz nemalo ukladat do /tmp/ vela suborov.
Vsetko ale zalezi aj od kniznic. Aj ked pridali podporu mkv , tazko sa najde taky subor, ktory dokaze prehrat a s kodekom H 264 zas nejde prehrat plynulo kazdy avi subor. Vsetko ma svoje pre a proti .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
dakadam
Nováček
Nováček

Příspěvek od dakadam »

grantec píše:ma preplneni adresar /tmp/ a v celku uspesne ho nepremazava. Prejdi do menu Nasatvenia- Obnovenie systemu , najskor zvol - delete stored position (pin 0000) a potom uloz nastavenia systemu (uklada do flash) . Restartni prijimac. teoreticky by uz nemalo ukladat do /tmp/ vela suborov.
Vsetko ale zalezi aj od kniznic. Aj ked pridali podporu mkv , tazko sa najde taky subor, ktory dokaze prehrat a s kodekom H 264 zas nejde prehrat plynulo kazdy avi subor. Vsetko ma svoje pre a proti .
=================================================

Děkuji za radu Grantec!
Kolega na fóru měl stejnou závadu a jemu Tvá rada pomohla.
Já jsem měl smůlu. Mě se přidala neočekávaná závada síťového kabelu. Mám poměrně delší vedení z WiFi routeru v 1. patře do routeru u HDBoxu. A ten dlouhý síťový kabel najednou byl vadny. Patrně se někde zkratoval. Projevilo se to zvláštní závadou, že nebylo možné na HDBoxu vyzvořit síťové připojení. Když jsem udělal postup podle Tvého návodu , nic se mi na flasch neuložilo. Tedy ani pak neobnovilo. Tím "síťovým zkratem" se to prostě zvláštně.
Natáhl jsem nové síťové kabely a spojení s HG Boxem opět funguje.
Díval jsem se do Tempu a tam toho je! Zazálohoval jsem to a vše vymazal. Po restartu to tam je znova. Také se v základním root adresáři vytvořilo značné množství souborů s nulovou velikostí. Zatím se je bojím smazat.
HD Box funguje, ale ty AVI trhají stále
Když teď zopakuji postup podle Tvého návodu v menu "Obnovení systému", tváří se, že "Delete stored position" bylo provedeno. V Tempu ale vše zůstává. Když dám "Uložit systémoá nastavení", opět se tváří, že se něco uloží, ale na flashi nic není.
Mám obavy, že se něco poškodilo.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Nic sa ti neposkodilo. Pozeram do /tmp/ aj ja a autor sw sa asi rozhodol,ze tam ulozi aj rodne listy stalina a hitlera- co keby nahodou... Pripomina mi to /temp/ vo windows . Pre adresar /tmp/ sa autor sw rozhoduje vtedy, ak vytvori sw s blokmi, ktorich spolupraca nieje spravne odladena. Nevediac, co kedy ktory blok bude ziadat, pre istotu si zalohuje data kazdy samostatne. Asi je viac autorov jedneho sw, ktori sice rozumeju anglictine,ale v rodnom jazyku sa nevedia dohodnut. :)

dakadam
Nováček
Nováček

Příspěvek od dakadam »

grantec píše:Nic sa ti neposkodilo. Pozeram do /tmp/ aj ja a autor sw sa asi rozhodol,ze tam ulozi aj rodne listy stalina a hitlera- co keby nahodou... Pripomina mi to /temp/ vo windows . Pre adresar /tmp/ sa autor sw rozhoduje vtedy, ak vytvori sw s blokmi, ktorich spolupraca nieje spravne odladena. Nevediac, co kedy ktory blok bude ziadat, pre istotu si zalohuje data kazdy samostatne. Asi je viac autorov jedneho sw, ktori sice rozumeju anglictine,ale v rodnom jazyku sa nevedia dohodnut. :)
Ano. V Tempu to vypadá přesně tak, jak jsi to popsal.
Teď jsem to vyzkoušel. Satelitní příjem funguje myslím dobře, po vypnutí HDBoxu i zadním síťovým vypínačem mi to už najede. Zkusil jsem AVI a stále trhá. Zdá se, že méně. Ale k dívání to není. Zkusím teď ještě jednou ten postup, co jsi napsal v tom prvním příspěvku.
Ještě, jak jsem psal, že v základním, root. adresáři, se mi vytvořilo velké množství různých souborů s nulovou velikostí - mám je smazat?

dakadam
Nováček
Nováček

Příspěvek od dakadam »

dakadam píše:
grantec píše:Nic sa ti neposkodilo. Pozeram do /tmp/ aj ja a autor sw sa asi rozhodol,ze tam ulozi aj rodne listy stalina a hitlera- co keby nahodou... Pripomina mi to /temp/ vo windows . Pre adresar /tmp/ sa autor sw rozhoduje vtedy, ak vytvori sw s blokmi, ktorich spolupraca nieje spravne odladena. Nevediac, co kedy ktory blok bude ziadat, pre istotu si zalohuje data kazdy samostatne. Asi je viac autorov jedneho sw, ktori sice rozumeju anglictine,ale v rodnom jazyku sa nevedia dohodnut. :)
Ano. V Tempu to vypadá přesně tak, jak jsi to popsal.
Teď jsem to vyzkoušel. Satelitní příjem funguje myslím dobře, po vypnutí HDBoxu i zadním síťovým vypínačem mi to už najede. Zkusil jsem AVI a stále trhá. Zdá se, že méně. Ale k dívání to není. Zkusím teď ještě jednou ten postup, co jsi napsal v tom prvním příspěvku.
Ještě, jak jsem psal, že v základním, root. adresáři, se mi vytvořilo velké množství různých souborů s nulovou velikostí - mám je smazat?
Teď jsem ještě zkusil ten postup z prvního Tvého příspěvu. Když dám "delete stored position", tváří se, že to provádí. Když dám "Uložit systémová nastavení, tak se to tváří, že je ukládá. Ale na flashi nic není. Možná ani ten první příkaz neprovede.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

je to na flash
ostatne - staci zvolit vyrobne nastavenia a potom obnovenie systemu . nie vsetky subory vidis - root nieje tak celkom root.

dakadam
Nováček
Nováček

Příspěvek od dakadam »

grantec píše:je to na flash
ostatne - staci zvolit vyrobne nastavenia a potom obnovenie systemu . nie vsetky subory vidis - root nieje tak celkom root.
Ano. Bude nejlépe uvést vše do základního stavu a pak zkusit obnovit poslední stav. Pokusím se o to.
Děkuji Ti moc za ochotu mi poradit!
Teď už to neudělám. Musím na oslavu. V týdnu.
dakadam Ti přeje hezý zbytek víkendu!

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“