Jak prehrat obsah ze STB v PC

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
dkor
Nováček
Nováček

Jak prehrat obsah ze STB v PC

Příspěvek od dkor »

Ahoj,
chci se zaptat, jak umoznit v PC prehrat obsah ze satelitu? Na disku v satelitu mam ulozene filmy a chci je prehrat v PC, aniz bych film stahoval na HDD v PC. Také jsem ho zkousel prehrat v telefonu Samsung GALAXY S s androidem, a nic. Z telefonu se dostanu do satelitu, muzu i obsah satelitu kopirovat do telefonu, ale prehrat film naprimo bez kopirovani nelze. Telefon podporuje i DLNA.
Muzete mi poradit s timto problemem (telefon i PC)?
Diky.

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
St.
Nováček
Nováček

Re: Jak prehrat obsah ze STB v PC

Příspěvek od St. »

dkor píše:Ahoj,
chci se zaptat, jak umoznit v PC prehrat obsah ze satelitu? Na disku v satelitu mam ulozene filmy a chci je prehrat v PC, aniz bych film stahoval na HDD v PC. Také jsem ho zkousel prehrat v telefonu Samsung GALAXY S s androidem, a nic. Z telefonu se dostanu do satelitu, muzu i obsah satelitu kopirovat do telefonu, ale prehrat film naprimo bez kopirovani nelze. Telefon podporuje i DLNA.
Muzete mi poradit s timto problemem (telefon i PC)?
Diky.
Pokud povolis na AZBoxu sluzbu fileserver, mel bys ho na pc nasdilet jako bezny sitovy disk, na kterem muzes delat prakticky vse jako na lokalnim.
S telefonem nevim.

St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

VLC player by ti to mohol prehrat aj cez ftp

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

Dekuji za rady, v PC mi to uz chodi.
Pokud bude mit nekdo zkusenosti s telefonem, tak se prosim podelte o informace.
Dekuji

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“