Problém s HDMI konektorem
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Problém s HDMI konektorem
Ahoj, vlastním přijímač HD-BOX FS-9200 PVR a mám problém s HDMI konektorem, který nesouvisí s připojením ale s jeho fyzickým zakomponováním do přistroje. Při nedávné manipaluci s HD-BOXem se totiž stalo to, že po odpojení HDMI kabelu upadl konektor a zapadl do vnitřku přístroje, kde monentálně drží na části spoje. Nejhorší je, že konektor byl už celkem vyviklaný i když byl nový. Je možné v tomto případě uplatnit reklamaci přístroje u prodejce, který podle všech informací dále postupuje přístroj na posouzení servisu dodavatele. Děkuji za odpověď
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
Re: Problém s HDMI konektorem
Tak ho tam pošli a čekej co ti řeknou.
Já teď řeším podobný problém s Arivou a UTP konektorem. Pošlu ho tam a pokud mi ho pošlou z5, že jsem si to udělal sám tak to nechám opravit za 300,- u nějakýho el-mecha.
Stejně nic jiného nezbude
Já teď řeším podobný problém s Arivou a UTP konektorem. Pošlu ho tam a pokud mi ho pošlou z5, že jsem si to udělal sám tak to nechám opravit za 300,- u nějakýho el-mecha.
Stejně nic jiného nezbude

AZBox Premium-E2
-
- Nováček
Protoze už jsem tam volal a bylo mi řečeno, že reklamace může trvat až měsíc, jelikož to jde ještě přes servis jejich dodavatele. Nemám doma náhradní satelitní příjímač a ani nemám možnost si u někoho jiný přijímač zapůjčit, tudíž bych byl pěkně dlouho bez televize. Rovnou se zeptám, kolik by stála případná oprava takhle upadlého HDMI konektoru?Santek píše:preco si myslis ze opytat sa to tu je lepsie a rychlejsie ako zobrat telefon a zavolat tvojmu predajcovi a opytat sa priamo jeho?
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
každému říkám - pořiď si do zálohy nějaký DVB-T za 300,- + hliníkovou lžíci jako anténu
Jak jsem psal - 300,- ale jen v tom případě, že to bude jen povolené v letovaných spojích. Pokud bude konektor nebo deska zničena tak se to pošplhá nahoru. A ještě ztratíš záruku jelikož se v tom bude vrtat někdo jinej a ne aut. servis.
30 dnů na reklamaci je normálka a obchodníci to dodržují dá se říct na hodinu přesně

Jak jsem psal - 300,- ale jen v tom případě, že to bude jen povolené v letovaných spojích. Pokud bude konektor nebo deska zničena tak se to pošplhá nahoru. A ještě ztratíš záruku jelikož se v tom bude vrtat někdo jinej a ne aut. servis.
30 dnů na reklamaci je normálka a obchodníci to dodržují dá se říct na hodinu přesně
AZBox Premium-E2
-
- Nováček
Právě proto, že reklamace trvá většinou skoro přesně 30 dní. Což o to, já doma mám DVB-T přijímač, ale jaksi není signál. Tady u nás, skoro v nejsevernějších místech Libereckého výběžku, brání kopce signálu. Mimochodem ten HDMI konektor zapadl dovnitr a tam částečně drží, takže zcela upadlý nebude.
-
- Nováček
Bohužel se bere upadlý HDMI konektor jako mechanická závada, tudíž by mi reklamace nebyla uznáná a navíc za neoprávněnou reklamaci účtují 500 Kč.
-
- Mírně pokročilý
dobre :) mi to pride ako s notebookom, co im upadaju napajacie konektory... podla mna je do design-ova zavada... starym lenovam by sa to nemohlo stat, tam to bolo upevnene na motheboard tak, ze ani srobovakom by si to nepretlacil...
Ale aj to je sposob ako zarobit :)
Ale aj to je sposob ako zarobit :)
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ja do toho servisu chodím a tých chlapcov poznám. Neviem o tom že by existoval aj iný prípad tejto závady a tak sa to nedá považovať za konštrukčnú závadovú vlasnosť výrobku a tak treba reálne posudzovať oných 500 korún.
satdigitalne.cz však neni kniha prianí a sťažností a tak znovu opakujem : Dodávateľsko-odberateľské vzťahy si riešte tam, kde ste zaplatili
satdigitalne.cz však neni kniha prianí a sťažností a tak znovu opakujem : Dodávateľsko-odberateľské vzťahy si riešte tam, kde ste zaplatili

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Nechcel som tym povedat, ze by to mala byt konstrukcna vada hdboxu, nerozoberal som ho, aby som si obzrel spracovanie, ale ak klient nie je uplny 'drsnak' a konstrukcne to je dobre urobene, tak sa to nemoze stat. Neda sa vsak vylucit ze prave dostal poruchovy kus.... obcas nieco z linky padne inak... a myslim, ze servisaci by toto mali vidiet... a nie uctovat 17e automaticky :)
-
PetrT30
- Mírně pokročilý