Problém s HDMI konektorem

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Ice69
Nováček
Nováček

Problém s HDMI konektorem

Příspěvek od Ice69 »

Ahoj, vlastním přijímač HD-BOX FS-9200 PVR a mám problém s HDMI konektorem, který nesouvisí s připojením ale s jeho fyzickým zakomponováním do přistroje. Při nedávné manipaluci s HD-BOXem se totiž stalo to, že po odpojení HDMI kabelu upadl konektor a zapadl do vnitřku přístroje, kde monentálně drží na části spoje. Nejhorší je, že konektor byl už celkem vyviklaný i když byl nový. Je možné v tomto případě uplatnit reklamaci přístroje u prodejce, který podle všech informací dále postupuje přístroj na posouzení servisu dodavatele. Děkuji za odpověď

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s HDMI konektorem

Příspěvek od PetrT30 »

Tak ho tam pošli a čekej co ti řeknou.
Já teď řeším podobný problém s Arivou a UTP konektorem. Pošlu ho tam a pokud mi ho pošlou z5, že jsem si to udělal sám tak to nechám opravit za 300,- u nějakýho el-mecha.
Stejně nic jiného nezbude ;)

AZBox Premium-E2
Ice69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ice69 »

Santek píše:preco si myslis ze opytat sa to tu je lepsie a rychlejsie ako zobrat telefon a zavolat tvojmu predajcovi a opytat sa priamo jeho?
Protoze už jsem tam volal a bylo mi řečeno, že reklamace může trvat až měsíc, jelikož to jde ještě přes servis jejich dodavatele. Nemám doma náhradní satelitní příjímač a ani nemám možnost si u někoho jiný přijímač zapůjčit, tudíž bych byl pěkně dlouho bez televize. Rovnou se zeptám, kolik by stála případná oprava takhle upadlého HDMI konektoru?

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrT30 »

každému říkám - pořiď si do zálohy nějaký DVB-T za 300,- + hliníkovou lžíci jako anténu :roll:
Jak jsem psal - 300,- ale jen v tom případě, že to bude jen povolené v letovaných spojích. Pokud bude konektor nebo deska zničena tak se to pošplhá nahoru. A ještě ztratíš záruku jelikož se v tom bude vrtat někdo jinej a ne aut. servis.
30 dnů na reklamaci je normálka a obchodníci to dodržují dá se říct na hodinu přesně :wink:

AZBox Premium-E2
Ice69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ice69 »

Právě proto, že reklamace trvá většinou skoro přesně 30 dní. Což o to, já doma mám DVB-T přijímač, ale jaksi není signál. Tady u nás, skoro v nejsevernějších místech Libereckého výběžku, brání kopce signálu. Mimochodem ten HDMI konektor zapadl dovnitr a tam částečně drží, takže zcela upadlý nebude.

Ice69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ice69 »

Bohužel se bere upadlý HDMI konektor jako mechanická závada, tudíž by mi reklamace nebyla uznáná a navíc za neoprávněnou reklamaci účtují 500 Kč.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

dobre :) mi to pride ako s notebookom, co im upadaju napajacie konektory... podla mna je do design-ova zavada... starym lenovam by sa to nemohlo stat, tam to bolo upevnene na motheboard tak, ze ani srobovakom by si to nepretlacil...
Ale aj to je sposob ako zarobit :)

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja do toho servisu chodím a tých chlapcov poznám. Neviem o tom že by existoval aj iný prípad tejto závady a tak sa to nedá považovať za konštrukčnú závadovú vlasnosť výrobku a tak treba reálne posudzovať oných 500 korún.
satdigitalne.cz však neni kniha prianí a sťažností a tak znovu opakujem : Dodávateľsko-odberateľské vzťahy si riešte tam, kde ste zaplatili

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

Nechcel som tym povedat, ze by to mala byt konstrukcna vada hdboxu, nerozoberal som ho, aby som si obzrel spracovanie, ale ak klient nie je uplny 'drsnak' a konstrukcne to je dobre urobene, tak sa to nemoze stat. Neda sa vsak vylucit ze prave dostal poruchovy kus.... obcas nieco z linky padne inak... a myslim, ze servisaci by toto mali vidiet... a nie uctovat 17e automaticky :)

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrT30 »

Já myslím, že za 5ti kilo to je OK

AZBox Premium-E2
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“