Brum na analogovem zvukovem vystupu HD BOX FS9200

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
pproky
Nováček
Nováček

Brum na analogovem zvukovem vystupu HD BOX FS9200

Příspěvek od pproky »

Dobry den,
prosim o radu s nasledujicim problemem. Koupil jsem krasny HiFi zesilovac (rarita z r.1980) s vynikajicim zvukem. Pripojil jsem na nej gramofon, CD player, tuner, magnetofon. Silny brum, ktery vznika zemni smyckou jsem v el. siti eliminoval pripojenim vsech spotrebicu do jedne zasuvky a na antene tuneru galvanickym oddelovacem. Bohuzel po pripojeni HD-BOX FS9200 (analogovy zvuk pres cinch) se brum ozval (vyrazne) znovu. Po odpojeni anteny se intenzita brumu snizila, ale az po odpojeni kabelu HDMI z TV brum ustal. Oddelovac na sat. antenu pouzit nemohu (napajeni) a nevim co s kabelem HDMI (vyzkousel jsem tri ruzne). Pracka napeti mne pripada nesmyslne draha a rezat zemnici kolik zasuvky dost nebezpecne. Dokazete nekdo poradit?
Diky za odpoved.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Brum na analogovem zvukovem vystupu HD BOX FS9200

Příspěvek od grantec »

oddel galvanicky zem z hdboxu. Nemalo by sa to a hlavne v suvislosti s el. zosilnovacom, ale prerus kostru na cinch kabloch a prepoj to kondikom - nejakym poduskovym 470k .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pproky
Nováček
Nováček

Příspěvek od pproky »

Diky za odpoved. Vyzkousim a dam vedet.

pproky
Nováček
Nováček

Příspěvek od pproky »

Dobry den, tak mam konecne krasny cisty zvuk bez potlaceni hlasitosti. Koupil jsem za 300,-Kc originalni kabel se clenem "High Quality Ground Loop Isolator". HD BOX je v el. siti pripojen na stejnou prodluzovacku jako ostatni pristroje.
Diky za vyborne forum a v novem roce vse nej.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“