UPC HD programy sa nedaju na ext. HDD nahravat ...

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
dublaha
Nováček
Nováček

UPC HD programy sa nedaju na ext. HDD nahravat ...

Příspěvek od dublaha »

Mam AZbox Elite a externy disk Fujitsu Siemens SOLO 20-U 250GB naformatovany v AZboxe. Pouzivam NEWCS + MGCAMD. Problem je v tom, ze vsetky SD programy z UPC ako aj zo SKYLINK-u viem bezproblemov nahravat. HD programy zo SKYLINK-u tiez bezproblemov nahrajem, avsak HD programy z UPC sa kazkych cca 10s zaseknu na cca 5s a teda nahravanie je nepouzitelne.
Vie mi niekto poradit, kde je problem?

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: UPC HD programy sa nedaju na ext. HDD nahravat ...

Příspěvek od theruck »

skus to iste s multicasom

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Nechaj newcs a mgcamd ako si mal, urob si zalohu a ak mas posledny fw 5020, tak tu moze byt problem. Urob downgrade aspon na 4890 a malo by to byt OK.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Z HD normálně nenahrávám - z Cslinku není co. Dnes jsem si ale nahrál Velkou pardubickou z ČT HD. Na 15.minutové nahrávce 4 záseky. Dva cca 3 sekundové a po nich záznam normálně pokračoval, dva cca 10 - 15 sekundové, po nich se záznam rozběhl zrychleně bez zvuku a následně se zase vrátil do normálu. Sestavu mám viz podpis, FW 4890. Při sledování HD programů se žádné problémy neprojevují. Rovněž při nahrávání z SD jsem zatím žádné problémy na tomto FW nezaznamenal. Těším se, až Cslink rozjede HD, ale pokud budou tyto problémy se záznamem, tak nevím. Možná to vyřeší Enigma.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
johny_sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od johny_sk »

hades píše:Z HD normálně nenahrávám - z Cslinku není co. Dnes jsem si ale nahrál Velkou pardubickou z ČT HD. Na 15.minutové nahrávce 4 záseky. Dva cca 3 sekundové a po nich záznam normálně pokračoval, dva cca 10 - 15 sekundové, po nich se záznam rozběhl zrychleně bez zvuku a následně se zase vrátil do normálu. Sestavu mám viz podpis, FW 4890. Při sledování HD programů se žádné problémy neprojevují. Rovněž při nahrávání z SD jsem zatím žádné problémy na tomto FW nezaznamenal. Těším se, až Cslink rozjede HD, ale pokud budou tyto problémy se záznamem, tak nevím. Možná to vyřeší Enigma.
mne robil fw 4890 pri nahravani bordel, zablokoval ostatne programy po nahravke (musel restart) sem tam nenahral (tvaril sa, ze nahrava), proste "bordel", presiel som na fw 4466 a je pokoj.

AZBox Premium HD+, Seagate Pipeline 0,5 TB, Philips LCD LED 3DTV 40PFL8605H, Skylink
dublaha
Nováček
Nováček

Příspěvek od dublaha »

vikino píše:Nechaj newcs a mgcamd ako si mal, urob si zalohu a ak mas posledny fw 5020, tak tu moze byt problem. Urob downgrade aspon na 4890 a malo by to byt OK.
Pouzivam prave 4890 a na tomto fw mi to blbne.
Napriek tomu dakujem za odpoved.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

napisal som ti radu podla mojej skusenosti. mam jupici a po upgrade na 5020 mi prestalo nahravat z niektorych HD kanalov, ked som urobil downgrade na 4980, tak vsetko OK. Pouzivam visperove fonty... v EPG :idea:

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“