E2 na azbox HD
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: E2 na azbox HD
tak potom bud informovany ze enigmu 2 na azboxe testovat nebudem kym tam nepojde tv :)
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak to beriem na vedomie. Samého by ma to zrejme nenapadlo...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Ano, dokončili teprve video a audio driver, což samo o sobě je velkej kus práce!
Teď the ripper dokončuje driver tuneru, jeho team už připravuje první alpha verzi, myslím že tohle je poslední šance pro azbox, zatím prý média fungují skvěle, sigma dokáže na hw úrovni přehrát všechny možné formáty videa, audia.
Nechme kluky pracovat.... uvidíme...
Petr
Teď the ripper dokončuje driver tuneru, jeho team už připravuje první alpha verzi, myslím že tohle je poslední šance pro azbox, zatím prý média fungují skvěle, sigma dokáže na hw úrovni přehrát všechny možné formáty videa, audia.
Nechme kluky pracovat.... uvidíme...
Petr
AZbox Premium HD, beta E2 1.0.2
- asconn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové, dle zpráv z jiného fóra.... E2 na AZBox Elite a Premium je tu. Sice zatím jen v předváděcí verzi (E2_1.0.21_elite_premium) pro všechny kdo v ní nevěřili, ale velice brzy (koncem měsíce) by měla být uvolněna funkční beta verze.
Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
-
- Nováček
Ano, je to tak:
http://www.megaupload.com/?d=87MTTM09 (neni to muj upload)
Mam chripajznu, takze jdu hned testovat, dokud manzelka a deti spi
__________________________________________________________________________________________________________
Originally Posted by MickeySa
Pre-announcement for loading Enigma 2 in AzBox HD Elite / Premium devices by USB Memory stick and this method is 100000% RISK FREE !!! As the new beta image will follow in next hour(s) .
Thanks to the the_ripper, telesat, Darezik and other people involved in this project.
If You want to load this version of Enigma 2 for AzBox HD Elite / Premium please follow this procedure :
1 . Load this patch.bin ( Enigma 2 ) file on FAT32 formatted USB Memory Stick
2. Turn Off Your AzBox HD Device, put USB Memory Stick inside and Turn on AzBox HD Device.
3. Follow the procedure USB Update on the screen, after process is finished, remove the USB stick from the AzBox HD Device, and let AzBox HD to Reboot
4. After reboot is finished, You should be in Enigma 2 AzBox HD Running state
5. If You tested enough Enigma 2 on AzBox HD Device and want to be back on AzBox Official Firmware, it is piece of cake
6. Load on FAT32 Formatted USB Memory stick patch.bin ( Official AzBox HD Firmware e.g 0.9.5020 ) .
7. Turn Off AzBox HD Device, put USB Memory stick in Receiver, and Turn it on.
8. On VFD You will see RESCUE MODE and IP Address will be listed.
9. On Your PC run application called AzUP by our team member telesat, enter IP of Your AzBox HD Device and click on UPDATE
10. Wait that Update is finished, and You will have again AzBox HD Official Firmware
This is totally RISK FREE Installation and Recovery procedure for AzBox HD Elite / Premium Devices !!!
Please, just follow procedure, and You will not have any problem at all, as this procedure was tested many many times internally by our team.n
http://www.megaupload.com/?d=87MTTM09 (neni to muj upload)
Mam chripajznu, takze jdu hned testovat, dokud manzelka a deti spi

__________________________________________________________________________________________________________
Originally Posted by MickeySa
Pre-announcement for loading Enigma 2 in AzBox HD Elite / Premium devices by USB Memory stick and this method is 100000% RISK FREE !!! As the new beta image will follow in next hour(s) .
Thanks to the the_ripper, telesat, Darezik and other people involved in this project.
If You want to load this version of Enigma 2 for AzBox HD Elite / Premium please follow this procedure :
1 . Load this patch.bin ( Enigma 2 ) file on FAT32 formatted USB Memory Stick
2. Turn Off Your AzBox HD Device, put USB Memory Stick inside and Turn on AzBox HD Device.
3. Follow the procedure USB Update on the screen, after process is finished, remove the USB stick from the AzBox HD Device, and let AzBox HD to Reboot
4. After reboot is finished, You should be in Enigma 2 AzBox HD Running state
5. If You tested enough Enigma 2 on AzBox HD Device and want to be back on AzBox Official Firmware, it is piece of cake
6. Load on FAT32 Formatted USB Memory stick patch.bin ( Official AzBox HD Firmware e.g 0.9.5020 ) .
7. Turn Off AzBox HD Device, put USB Memory stick in Receiver, and Turn it on.
8. On VFD You will see RESCUE MODE and IP Address will be listed.
9. On Your PC run application called AzUP by our team member telesat, enter IP of Your AzBox HD Device and click on UPDATE
10. Wait that Update is finished, and You will have again AzBox HD Official Firmware
This is totally RISK FREE Installation and Recovery procedure for AzBox HD Elite / Premium Devices !!!
Please, just follow procedure, and You will not have any problem at all, as this procedure was tested many many times internally by our team.n
AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
-
blackie
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Zatial ale ide iba o test verziu, nefunguju obraz na naladenych kanaloch a prehravanie filmov v media playeri. To prinesie az verejna beta, udajne koncom tohto mesiaca.
AZbox HD Elite rev.3@OpenATV 6.1, Sony KDL-32W4000, Skylink, 2xLNB Chess Ed.3@Maximum E-85(19E+23,5E)
-
- Nováček
Vsak ano, jak jiz psal asconn. Proto jsem to neopakoval 
AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
- BextrH
- Mazák
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo vyzkouší, zda dodaný Az Up skutečně navrátí AZBOX zpět z E2 na oficial FW?
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
- visper
- Odborník
Tebe známe jako kaskadéra, tak do toho.BextrH píše:Tak kdo vyzkouší, zda dodaný Az Up skutečně navrátí AZBOX zpět z E2 na oficial FW?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
No zatím mě chodí
Asi bych do toho šel, ale ta moje by mě asi sežrala, kdyby jí večer na tom nešla ordinace. Bohužel tentokrát jiný kaskadér. Možná by stačilo dělat pokus, místo DOMu ATA HDD raději na test.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem na pevno zakotvil AZ BOX do ložnice na koukání na kartu a přehrávání z PC. Nové FW už nenahrávám a občas jsem mrknu, zda už je ta E2 venku. Jinak už jiné zázraky nečekám. Někoho láká E2 někoho ne, ale rozhodně to ten přístroj zase trochu omete od prachu. Přeju AZ BOXU hodně štěstí a za všechny doufám, že se dočkáme.
- visper
- Odborník
Přesně tak, vím že jsi dělal pokusy s ATA diskem. Já myslím, že v tomto případě žádné nebezpečí nehrozí, tak bys to mohl zkusit. Já mám stejný problém: ženská + ordinace :)BextrH píše:No zatím mě chodíAsi bych do toho šel, ale ta moje by mě asi sežrala, kdyby jí večer na tom nešla ordinace. Bohužel tentokrát jiný kaskadér. Možná by stačilo dělat pokus, místo DOMu ATA HDD raději na test.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam stále nejde tuner, tak to raději nachám ještě být. Jen by to mohla být dobrá záchrana, pro toho co tu kdysi psal že natáhl E2 a už to nerozjel. Tak to tímto ze sítě nahrát zpět na ofic. FW
-
- Nováček
tak nove info! uz pry naladili FTA kanal, maji video a zvuk (the_ripper doladil nejak drivery) testovani probiha jen v ramic tymu, brzy daj dalsi info...
Petr (tesim se)
Petr (tesim se)
AZbox Premium HD, beta E2 1.0.2
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
dle toho strohého návodu na instalaci E2 usuzuji že jde spíš o kachnu, já bych si osobně nic takového zatím nenahrál, protože se bojím že se už nevrátím zpět na origo stav.
Prosím napište sem raději někdo příspěvek až to někdo opravdu nainstaluje, ať se tu pořád nespekuluje, vždyť těch keců o Enigmě na Azko je na netu hodně. Pořád jen sliby že za měsíc a pak zase a zase a hovno hovno (omlouvám se za slova, ale je to tak)
Prosím napište sem raději někdo příspěvek až to někdo opravdu nainstaluje, ať se tu pořád nespekuluje, vždyť těch keců o Enigmě na Azko je na netu hodně. Pořád jen sliby že za měsíc a pak zase a zase a hovno hovno (omlouvám se za slova, ale je to tak)
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5