fw 1.08.37

Odkaz na firmware a diskuze k firmware.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
messo
Nováček
Nováček

Re: fw 1.08.37

Příspěvek od messo »

prave naopak, skor zlepsenie

HDBox FS-9300 PVR + 500GB (HD502HI)
barbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od barbar »

mmirousek píše:to tak píšeš schválně ? to je děs to číst :eek:
nevim ceho se desis :96:
inac na nekterych kanalech mi pada mgcamd nevite co muze byt pricinou
???????
ps zapomnel z hod birdu sdileni

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

procetl sem co se dalo,instalnul posl fw, tj. FS v1.08.37 a na to Xcam : Update XcamClient 16.09.2010. Spustim config,nastavim na svuj server, kde v pohode bezi newcs a STB jako Dream 500 jedou ok, ale HD box ani prt...nechytne se...chybu nikde nevidim ze bych delal...

dodatek : nenastavil jsem MASK a CAID, je v tomto chyba ? popr. co zadat ? (UPC)

edit : zjistuji bohuzel dalsi problem...z niceho nic nemam u pred hodinou funkcniho TP Qualitu,signal jakoze ok ale prohledani nenajde nic,zkousim nyni CT24 a az po chvili se "program stabilizuje" - prestane kostickovat a jede ok ale jen urcitou chvili...obcas probehnou kostky,no nevnimam co se deje...kabel i LNB jsou ok...downgradnul sem FW na 1.8.34 ale to same...co je to za špek ? :107:

UPC Direct & Thoř 5&6 /Megasat Diavolo Quad/ , CSLink / Skylink & 23,5E /Inverto Quad/ + 19,2E /Inverto Twin/, 2x 85cm Fe & AL (brzy výměna za 100cm AL), 2xDM500 clone, DM800 HD Clone, Skystar 2HD, SkyStar 1.
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

caid 0d02 .
daj si odmerat silu signalu na danom TP - pre ct24

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

caid pomohlo, diky

bohuzel problem se signalem trva...naladil jsem 11,843 GHz, pol. V DVB-S2/8PSK,prepnul na CT HD a cely STB hryzzzz,takove zatuhnuti jsem u niceho dlouho nevidel...ted treba Nova HD i CT HD chvili jede zcela ok,zadna kosticka,kousnuti,nic...

Rad bych vedel je li to problem SW ci HW...prijimac je dnes koupeny,vybaleny par hodin,je to jak na houpacce to chovani...

edit : tak super kosticky mam hlavne po tvrdym vypnuti / zapnuti, ktere sem musel udelat, protoze se cely STB opet hardcorove kousnul a nic nepomohlo...

UPC Direct & Thoř 5&6 /Megasat Diavolo Quad/ , CSLink / Skylink & 23,5E /Inverto Quad/ + 19,2E /Inverto Twin/, 2x 85cm Fe & AL (brzy výměna za 100cm AL), 2xDM500 clone, DM800 HD Clone, Skystar 2HD, SkyStar 1.
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

zalezi od verzie fw, ktoru si mal v prijiamci povodne. Vies aka verzia tam bola ? Skusal si naladit programy najskor na povodnej verzii ? Ako sa spraval box ?

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

ajajaj puvodni verzi uz nevim...daval jsem tam temer hned verzi v1.08.16 ale mam tuseni, ze tam puvodne mohla byt v1.08.01.

Naladil jsem jen jeden TP a jal se hlavne rozchodit pripojeni na newcs server,necekal jsem nejake problemy se singalem,fakticky ne...

Proto jsem hned sosal ze Sapro.cz v1.08.16 ale po zjisteni, ze tam neni podpora dohrani pluginu jsem updatnul na 1.8.37 a po pruseru se signalem jsem downgradnul na 1.8.34 , na ktere ted jeste jedu. Bohuzel uz se 2x tusim kousnul a po nutnem vyp/zap kosticky...coz ale po chvili a prepnuti na jiny program zmizelo...ovsem i ted po cca 30min sledovani Novy HD se uz asi 3x obraz na 2-4sec. roztrhnul do kosticek a zase se ustalil...

Silham po Enigma 2 (pomuze necemu ? da se vratit zpet na verzi ze sapro.cz nez bych jim to sel nacpat do zadqu ?) ale zaroven jednim okem po variante, ze to prodejci strcim do zadqu...

EDIT : ukazka chovani nyni : http://totojemojedomena.info/P1020373.MOV , a je to horsi a i na SD programech...uz je to nekoukatelny...vyp/zap nepomaha,nic nepomaha :51: uz jen z chvile nudy z kosticek a trhani jsem zkusil tovarko a nic se nezmenilo...

dalsi z rady editu : vracen zpet FW,ktery byl v prijimaci kdyz jsem jej dostal do rukou,problemy trvaji...takze uz celkem nehlede na dalsi mozne volby bude tou prvni veci vraceni prodejci a vymena za novy kus...

snad uz za uplne bezproblemovy,tento ma blize do hrobu :42: apropo cely prijimac je takove mensi vetsi topeni, to je bezny provozni stav ?

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

na enigmu sa zatial vykasli . zasadny problem - mal si original fw ale si ani len neskusil naladit programy a trochu si obzriet stabilitu boxu. 1.08.34 nieje ukazkovy stabilny sw, nic menej 1.08.37 funguje. ten pouzivam aj ja .
Hlavne sa vyvaruj pokusat sa nahravat enigmu , ked nedokazes rozchodit ani klasicky sw a realne posudit- spatne nastavena parabola, vadny LNB, alebo smejd prijimac. Vies ho jedine pchat do zadku predajcovi,ale mozno by si bol prekvapeny,keby ho predajca zapol , pripojil LNB a prijimac by siel. Mas motor, viac LNB s prepinacom ,alebo len singel LNB ? Skus popisat co vlastne mas, aky prijimac si mal doteraz, ci robil aj ten problem ,a podobne.

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

vsak jasne,enigma me uz fakt nyni nepali...mam Quad LNB,zadny Diseq,kabely,LNB to vse je ok, overil jsem na stavajicich 2 DreamBox 500, ktere mam doma. Pouzivam onen DM500 jako svuj jedinz a hlavni prijimac, tento pruserovy HD Box 9300 je kamosa nove koupeny, ja ho jen "ladim" a nastavuji...

pokud by ho prodejce zapojil a jel mu, tak mu reknu at si ho necha a proda nekomu a me at da novej...a kdyz nebude ochota,vrati kacky a pudu koupit jinam :42:

jeste dotaz - jak se zbavit nainstalovanych pluginu pokud by doslo na vraceni prodejci ? Tovarko na to nepusobi...tHx
Naposledy upravil(a) pcwifi dne 20 zář 2010, 22:49, celkem upraveno 1 x.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

to neva. Problem moze byt v quad LNB . Tie pluginy sa daju zmazat jednoducho. Nahraj si na usb kluc plugin a ked ho vlozis do prijiamca, ponukne instalaciu , ty vsak zvol zmazat var a nic neinstaluj . A bude ako novy :)
Niektore prijimace sa nemaju pri quad lnb radi s inymi znackami a robia presne to co popisujes. Na single LNB pojdu OK, ale pri spojeni s inymi (problem robi spolocna zem s roznymi typmi sietovych zdrojov ) sa uz ovplyvnuju.

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

takze odpojit vsecky jine prijimace a nechat jen HD Box na stavajici LNB a vyzkouset...ok rano prumbnu ale prizam se,jsem skeptik a moc tomu neverim...ale prumbnu to,pokud se to posere do hodiny,tak je jasno a udelam si vylet k prodejci...

dam vedet jaxem dopadnul, diky za help :115:

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

jj - nedoporucujem vylet cez Fisher raisen . To by si daleko nedosiel :)

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

takze odpojeni vsech ostatnich prijimacu z LNB nepomohlo, prodejce poradil napojit na uplne jiny LNB, ze udajne to uz taky resili neco podobneho, kdy to s urcitym typem Quadu blblo a s jinym ne...dal jsem prozatim single LNB a ani po 40minutach neni problem...budu testovat a uvidime,v nouzi jsem domluven na vymene...zkusim jeste Twin, na ktery to ve finale pobezi...a snad uz bude vse ok,sam budu happy :mrgreen:

edit : takze na signle zcela ok ale na twin opet pruser...zapojim li druhy koax do prijimace, okamzite zacne kostkovat vysilani prijimane pres Tuner 1...odpojim li onen druhy koax,vse jede ok...to nechapu ksakru :mad: do prkene podlahy 3 LNB a ani jedno se tomu nelibi ? to je ale hodne divne...

Zkusim jeste novy SW, asi jen jako posledni vystrel do tmy...tam uprgadovano, a po zapojeni tuner 1 i 2 signalu se zatim !!! nic neskube,necuka...provoz na Twin LNB...no nic,jdu testit...

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

do ktorych 2-och ich pchas vzadu? Popis... (vlavo vpravo, hore dole).

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

Do LNB IN_1 a do LNB IN_2, tzn. do obou hornich...

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware - HD-BOX FS-9200-9300 PVR“