Strih TS priamo v prijimaci
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Strih TS priamo v prijimaci
Mam 9300 s internym diskom. Keď si dám nahrať nejaký program (nahravam s casovym presahom na zaciatku aj na konci), tak by som po ukončení nahrávky rád priamo v prijimaci odsekol začiatok a koniec tak, aby mi zostala len ta cast programu ktoru chcem sledovat. Viem si urobit znacky (cervene tlacidlo), presuvat sa medzi nimi (zelene), ale neviem oznaceny usek vyseknut (skopirovat do noveho suboru). Zrejme to standardny firmware nepodporuje. Ako je mozne rozstrihat nahravku priamo v prijimaci (staci chcem len jednoduchy strih)? Alebo poznate nejaky plugin ktory to umoznuje?
Nechcem prehravat subory do PC tam robit strih a nahravat to naspat, idealne riesenie je urobit to priamo v prijimaci. Pozna niekto riesenie?
Nechcem prehravat subory do PC tam robit strih a nahravat to naspat, idealne riesenie je urobit to priamo v prijimaci. Pozna niekto riesenie?
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strih TS priamo v prijimaci
pri TS subore sa nejedna len o jednoduchy strih - musi upravit hlavicku , index subory, vyhladat najblizsi i frame a podobne. Pozadovat cosi take od 255MHz procesoru by bolo vela.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
Škoda že když zestříhám ts v programu VIDEOREDO a dám to uložit tak výsledek HDBOX nepřehraje.
Jestli někdo ví jak nerchleji sestříhat a zase přehrát v HDBOXU ať poradí jak na to.
Jestli někdo ví jak nerchleji sestříhat a zase přehrát v HDBOXU ať poradí jak na to.
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
-
- Nováček
Mne to funguje takto:
1. Nahrať TS do PC
2. Zostrihať pomocou TSSniper http://www.videohelp.com/tools/TSSniper
3. Nahrať do prijimaca.
4. Spustit FixIT plugin
5. A teraz sa da prehravat.
1. Nahrať TS do PC
3. Nahrať do prijimaca.
4. Spustit FixIT plugin
-
- Nováček
Bohužel ale HD-BOX nepřehaje soubory větší než 4GB. Přehrávání se ukončí uprostřed filmu. Jediné řešení je rozdělení souboru na xxx1.ts a xxx2.ts a spouštět jeden po druhém. Přípona ts a ts1 v tomto případě nefunguje. HD-BOX vidí soubor ve správné velikosti, ale přehraje jen první část. Nemá někdo řešení?
PS
Disk mám sformátován na JFS takže 8-10GB soubory např. z ČT1 HD nejsou problém.
PS
Disk mám sformátován na JFS takže 8-10GB soubory např. z ČT1 HD nejsou problém.
-
- Nováček
Ja som skúšal vyššie uvedený postup na streame menšom ako 4GB. Tam je to OK. Riešenie pre streamy väčšie ako 4GB zatiaľ nepoznám.
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
V Enigmě2 to střihat šlo, ale nevím jak na HDBoxech
AZBox Premium-E2
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tam tiez v skutocnosti nic neodstrihlo - len vytvorilo nove znacky a zmenilo index subor. aj to obycajne kazdy druhy raz sposobovalo zelenu smrt.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
To je aj môj problém. Skúšal som aj:MartinK. píše:Škoda že když zestříhám ts v programu VIDEOREDO a dám to uložit tak výsledek HDBOX nepřehraje.
ale mne TSSniper vôbec nenačíta TS súbor stiahnutý z HDBOX-u.mr99 píše:Mne to funguje takto:
1. Nahrať TS do PC
3. Nahrať do prijimaca.
4. Spustit FixIT plugin
Vie niekto poradiť, nejaký iný spôsob alebo program, akým sa dá nahrávka zostrihať tak, aby sa dala znova prehrať na HDBOX-e?
-
- Nováček
ja mam ten isty problem. tssniper vobec nenacita moje nahravky z HDboxu. a samozrejme som nahral aj kodeky a nic ;(