fw 1.08.37
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Re: fw 1.08.37
Nejak mi nový firmware blbne, v casovaci pres EPG mam to co chci nahrat, ale box se kvuli tomu ani nezapnul kdyz jsem prisel tak nic z toho nenahral (toto jedine me zajima, aby chodilo jak ma).
Ani kdyz jsem box zapnul tak kdyz prisel cas nahravani tak sam nahravani nespustil. Prvni dny to slapalo jak melo. Co se stane ze to po case zacne blbnout?
Ani kdyz jsem box zapnul tak kdyz prisel cas nahravani tak sam nahravani nespustil. Prvni dny to slapalo jak melo. Co se stane ze to po case zacne blbnout?
fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Neni to tým že v menu volby nahrávania nemáš nastavenú správnu cestu?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Ne, mam tam od zacatku USB 2, kam mám zapojení ext. disk. Ten funguje, pristup na nej j. Kdyz dam manualne nahrat tak to jde, zadna chyba se nekona.
No zkusim to co jsem delal i u predchazich fm, kdy vzdy po case se mi toto stalo. Smazat obsah var, smazat vse v casovaci box restartovat. Dam vedet jestli to pomohlo. Jen me stve ze se to dostane vzdy do takoveho stavu ze toto nefunguje. To se potom vzdy rozcilim kdyz nemam nahrane, to co jsem chtel. No jeste ze je to jen Tv :-). Vam nikomu se tento problem nevyskytuje?
No zkusim to co jsem delal i u predchazich fm, kdy vzdy po case se mi toto stalo. Smazat obsah var, smazat vse v casovaci box restartovat. Dam vedet jestli to pomohlo. Jen me stve ze se to dostane vzdy do takoveho stavu ze toto nefunguje. To se potom vzdy rozcilim kdyz nemam nahrane, to co jsem chtel. No jeste ze je to jen Tv :-). Vam nikomu se tento problem nevyskytuje?
fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE
-
- Mírně pokročilý
tak v trochu jiné variantě mám taky problém na fw1.08.37. a už jsem se i vrátil zpět na 1.08.22.
ze začátku se jevilo vše v pořádku box stabilní, nahrávání šlo. ale již cca třetí den jsem začal pozorovat
problémy při nahrávání. Skoro vždy v jeho průběhu a při sledování jiného kanálu naskočila hláška "Program zakodován"
a bylo vymalované. Jindy jsem zapnul ručně nahrávat zároveň HBO HD a EUROSPORT HD a po půl hodině
jsem to zastavil bez jediného problému v nahrávce. No další pokus o nahrání celého filmu dopadl opět špatně.
Tož nevím, poslední FW se zdá býti hodně dobrý a stabilní na sledování ale již ne tak spolehlivý na nahrávání.
bez karet - xcam client na newcamd server
PS: ještě bych poprosil někoho znalého němčiny a registrovaného na www.octagon-forum.com
aby prostudoval co se přesně píše v tomto tématu
http://www.octagon-forum.com/index.php? ... um-testen/
tv-browser znám a používám a myslím že je to good věc kdyby šlo to ce je v nadpisu topicu.
ze začátku se jevilo vše v pořádku box stabilní, nahrávání šlo. ale již cca třetí den jsem začal pozorovat
problémy při nahrávání. Skoro vždy v jeho průběhu a při sledování jiného kanálu naskočila hláška "Program zakodován"
a bylo vymalované. Jindy jsem zapnul ručně nahrávat zároveň HBO HD a EUROSPORT HD a po půl hodině
jsem to zastavil bez jediného problému v nahrávce. No další pokus o nahrání celého filmu dopadl opět špatně.
Tož nevím, poslední FW se zdá býti hodně dobrý a stabilní na sledování ale již ne tak spolehlivý na nahrávání.
bez karet - xcam client na newcamd server
PS: ještě bych poprosil někoho znalého němčiny a registrovaného na www.octagon-forum.com
aby prostudoval co se přesně píše v tomto tématu
http://www.octagon-forum.com/index.php? ... um-testen/
tv-browser znám a používám a myslím že je to good věc kdyby šlo to ce je v nadpisu topicu.
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
- galm
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nechce sa mi tam koli tomuto registrovat ... no hod to sem sem ako txt, alebo mi to posli do SZ a pokusim sa to potom prelozit
... k problemu este tolkoto. Ja som si priblizne po 5-om dni pouzivania vsimol, ze box obcas zamrzne, resp. odozva menu je zrazu omeskana aj o 5-10 sek.
Po restarte je potom opat vsetko v poriadku, akurat sa obcas stava, ze ak sa prebere z Power OFF, tak niekedy nespusti mgcamd
pouzivam kartu Skylink v dolnej citacke, pluginy newcs+mgcamd
... k problemu este tolkoto. Ja som si priblizne po 5-om dni pouzivania vsimol, ze box obcas zamrzne, resp. odozva menu je zrazu omeskana aj o 5-10 sek.
Po restarte je potom opat vsetko v poriadku, akurat sa obcas stava, ze ak sa prebere z Power OFF, tak niekedy nespusti mgcamd

pouzivam kartu Skylink v dolnej citacke, pluginy newcs+mgcamd
xTrend et8K, ATV, scam freesat, mediaportal, CSFD, Samsung 1TB, Multibeam E85 (23.5E+19.2E+13E+0.8W)
AB 450HD, skylink vymena, Offset 90 (28.2E+23.5E+19.2E)
RIP: VU+Duo, OpenBox X820
"poriadok je pre blbcov, inteligent zvladne aj chaos"
AB 450HD, skylink vymena, Offset 90 (28.2E+23.5E+19.2E)
RIP: VU+Duo, OpenBox X820
"poriadok je pre blbcov, inteligent zvladne aj chaos"
-
- Mírně pokročilý
je to celkem dlouhé , tak jsem to dal na GoogleDoc: https://docs.google.com/document/edit?i ... y=CI7qgo4B
stačí jen stručně - jestli to funguje a co je potřeba na rozhýbání.
stačí jen stručně - jestli to funguje a co je potřeba na rozhýbání.
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
To je diskusia k fw 1.08.37 ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
kromě posledního a tohoto mého příspěvku ANO :) ale už jstem založil patřičné téma jinde, tak sorry
-
- Nováček
Na tomto fw pozoruji tyto problemy:
1. spatna kvalita HD programu. Mam bilou Skylink kartu a NOva HD a CT HD. Nevim uz na kterem programu to bylo, ale pri slozitejsich scenach, kde bylo vice detailu jako prouzkate sako a pri tmavsich scenach to viditelne "sumi"
2. problem s uni cteckou. Hlaska "program je zakodovan". Pomohl mcas
3. zpozdeni zvuku za obrazem. v menu mohu nastavit jen dalsi zpozdeni, ale ubrat ho nemohu...
Netvrdim, ze za vse muze novy fw, ale ja po upgradu z 22 toto pozoruji
1. spatna kvalita HD programu. Mam bilou Skylink kartu a NOva HD a CT HD. Nevim uz na kterem programu to bylo, ale pri slozitejsich scenach, kde bylo vice detailu jako prouzkate sako a pri tmavsich scenach to viditelne "sumi"
2. problem s uni cteckou. Hlaska "program je zakodovan". Pomohl mcas
3. zpozdeni zvuku za obrazem. v menu mohu nastavit jen dalsi zpozdeni, ale ubrat ho nemohu...

Netvrdim, ze za vse muze novy fw, ale ja po upgradu z 22 toto pozoruji
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
neskusis napisat aj typ karty, ktora robi problem ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Errors
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli je to tímto fw, ale i když mám nastaveno skončení nahrávání o 15 minut déle, stejně si to skončí podle konce v EPG. Nahrávání jsem startoval ručně.
HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012, Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
Plugin: MCAS z 22.5.2012, Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
-
- Mírně pokročilý
tak tohle není FW, tohle dělá na všech FW. Ruční start nahrávání si musíš sám prodloužit.
- Old Master
- Nováček
Tak to je perfektní postřeh.Sám jsem již rezignoval, v domnění že je to anomálie vyskytujicí jen u mne.
Že prodloužení času automaticky déle o ... nepracuje v ručním spuštění nahrávání.
Tedy díky za info
Že prodloužení času automaticky déle o ... nepracuje v ručním spuštění nahrávání.
Tedy díky za info

HD-BOX FS-9200, Philips DSX 6010, Skymaster DCI 9410,
motor SG2100, Matrix CAM, Philips CryptoWorks CAM
motor SG2100, Matrix CAM, Philips CryptoWorks CAM
-
- Mírně pokročilý
jsem myslel že to všichni ví
ale stejně je to dobrý námět pro šikmoočky na zapracování
do dalších FW , je to k vzteku když si to člověk zapomene prodloužit a pak hlavně na
Nově a Primě chybí v nahrávce konec pořadu. To je pak doma vždy veselo.

do dalších FW , je to k vzteku když si to člověk zapomene prodloužit a pak hlavně na
Nově a Primě chybí v nahrávce konec pořadu. To je pak doma vždy veselo.
- SuiVanOrton
- Nováček
A mám dotaz, jak se při ručním startu prodlužuje nahrávka ??? Nějak jsem na to nepřišel.mmirousek píše:tak tohle není FW, tohle dělá na všech FW. Ruční start nahrávání si musíš sám prodloužit.
Jinak u mě to dělá ještě jinou věc, když mám něco naprogramované správně tak se mi nahraje to co chci ale je tam název a popis z předchozího programu (konkrétně u HBO HD, tam nahrávám často). Nebo se taky stává že to mám správně nahrané, správný název, ale popis z pořadu který šel až potom.
HD-BOX 9200, karta Skylink (Irdeto výměna)
HDD Samsung Story Station Plus 1TB (připojeno přes eSata)
TV Panasonic TX-L42E30E
HDD Samsung Story Station Plus 1TB (připojeno přes eSata)
TV Panasonic TX-L42E30E