fw 0.9.5020

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: fw 0.9.5020

Příspěvek od vikino »

Nie je to settingom. Nahodil som 5020, preskenoval nanovo 1W, nasiel History HD a zacal som nahravat. Po par sekundach sa to seklo, nenahra nic a je potrebny reboot. V recordfile je subor tmp o par kB, tak ako pisal Visper. Podla tohto je to bug jak Brno tohoto fw 5020.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Tak nevím, schválně jsem vyzkoušel nahrávání zde zmiňovaných programů CS Film, History HD, CT2, Viasat Explorer, ale musím konstatovat, že všechny záznamy jsou ok ( správně popsané a přehratelné ). Jediný problém je, že nejdou přehrát z menu FILM, ale to už tu zaznělo a to je taky bug. Zatím stále používám setting vytvořený tuším ve fw.4890.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Musi tam byt niekde nejaka zrada. Ani zaloha channels cez ACC z fw 5020 nejde cez ACC nahrat do fw 4890... Musel som pouzit MaZ.

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Zatím jsem postřehl problém při sledování HD programu. Dnes Nova HD cca 3 hodiny a pak už nejde přepnout na jiný kanál. Nutno restartovat pak jede docela v pohodě. Teď zkouším SD kanály jestli se chyba bude opakovat. Ale vypadá to, že se trochu více box přehlcuje :90: . Můj předchozí FW 4991 se takto nechoval. Uvidím nechám ještě do pátku.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
hihihi3
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihihi3 »

Tak dle ofic diskuze na azbox.com jsem zkusil smazat vsechny programy a znovu je nascanovat a roztridit. A svete div se po trech dnech zadne zpomaleni (jen proscanovani nepomohlo, musel jsem udelat total vymaz vsech programu).
Nicmene box je stale pomalejsi (podle mne stale chyba v EPG) nez s fw 4890, ale zase slape jak ma, s nahravanim nemam zadny problem, ani sd ani hd. Tak to muzete take zkusit...

Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

visper píše:Nahrávání je opravdu divné. Během nahrávání vytváří soubor .tmp, který se po skončení přejmenuje na .ts. Jenomže u některých programů, třeba CS film se nepřejmenuje a zůstane jako tmp. V nahraných programech není vidět. Potom nahrávám něco třeba z ČT2 a po skončení to přejmenuje ten starý tmp s nahrávkou z CS filmu na ČT2.ts. To je na Chocholouška. :51:
Skus rucne prepisat ten subor .tmp na ts, co sa stane. Ci ho potom uvidis v nahranych programoch.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Ano, když to přepíšu přes ftp na ts, tak se objeví v nahraných programech a normálně hraje. Ale největší psycho na tom je, že to dělá jen u některých filmů. Takže vy co si myslíte že vám to nedělá jste to možná nezkoušeli ve správnou dobu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

mne to v 5020 na History HD od jupici robi stale. Uz som z toho na hlavu. Dvakrat som to preinstaloval hore dole z 4890 na 5020 a skusam. Jednoznacne to v 5020 nenahrava a sekne sa to. Uz ma napadlo aj to ze ci to nesposobilo napr. tie IPTV channels od granteca. Ale nie, nie je to tym. Ved som vsetko vymazal tovarko a format a preskenoval nanovo a ani tak nepomohlo. :sad:
Vlastne ved aj znamemu to robi co mne a nedaval IPTV channels. Zahadou je mi aj to ACC, z 5020 nevrati zalohu channels do boxu.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

History HD ze Skylinku to nahrává v pohodě. To jsou záhady. V každém případě tam něco změnili od té doby co přehrávač filmů přestal brát ts. Přitom starší nahrávky ts bere. Jednu dobu to nahrávalo všechny zvuky, titulky i teletext, to už zase nejde.

JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

to nahávání/nenahrávání asi závisí na názvu pořadu z EPG

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

JirkaB2 píše:to nahávání/nenahrávání asi závisí na názvu pořadu z EPG
To je logická úvaha. Může to dělat třeba písmeno s diakritikou v názvu filmu. Opravili diakritiku v EPG, kdoví co tam zase dodrbali. Zkusím to sledovat.

Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

visper píše:Ano, když to přepíšu přes ftp na ts, tak se objeví v nahraných programech a normálně hraje. Ale největší psycho na tom je, že to dělá jen u některých filmů. Takže vy co si myslíte že vám to nedělá jste to možná nezkoušeli ve správnou dobu.
A po prepisani na .ts sa ti uz da nahrat dalsi program bez problemov?

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Ano.

Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

Potom by sa to este oplatilo vyskusat v standby mode, pocas planovanej nahravky ci to robi to iste.
Inac tento posledny FW ma maly bug v suvislosti s nahravanim v standby mode (nenahra mi prvy planovany program v poradi), takze treba aplikovat jednu fintu. Vzdy si pred planovanou nahravkou nastavim nieco na ktoromkolvek programe na 10 minut, potom ta prva "skusobna" nahravka sa samozrejme nepodari, ale ta dalsia/dalsie v poradi sa uz nahra/nahraju v standby mode. Takze sa nenahra vzdy len ten prvy program, ktory je naplanovany, ostatne sa uz nahraju v pohode.

Bocis
Nováček
Nováček

Stále zamrzá

Příspěvek od Bocis »

ZADR pardálové,
tak jsem se konečně dohrabal k instalaci nového FW. Vše jsem dle všech možných návodů smazal, vrátil do továního nastavení, přesně dle návodu nahrál nový FW, nahrál pluginy na CryptoWorks, znovu ručně nastavil kanály a vytvořil si seznam.
Ovšem mám stále stejný problém, při sledování obraz občas vytuhne a je konec. Případně obraz zčerná a zvuk jde chvíli dál, ale nakonec musim stejně restartovat. Což v půlce filmu, nic moc. Už m

Tedy prosím někoho, kdo "zaručeně" ví jak to udělat (sepsat přesně postup, krok po kroku, sdělit jaký FW použít, přiložit funkční PlugIn pro CryptoWorks(Nic jiného mě v aktuální situaci nezajímá, jen aby šla bez zamrzání televize) a přesně popsat jak co uploadovat a instalovat), aby mi pomohl. Přes tento web, e-mail, ICQ, Skype, to už je jedno, protože už jsem totálně bezradný a začínám uvažovat o prodeji AZboxu(což se mi na druhou stranu nechce, protože umí opravdu hodně). Ať udělám cokoliv, stále mi televize zamrzá a pomůže jedině restart.
Myslím, že takovýto návod by uvítalo víc lidí, ať začátečníku, nebo pokročilých uživatelů.
Mnohokráte díky nějakému dobrovolníkovi za pomoc.

ZADR, Bociš - AZbox HD Premium(fw 0.9.5020) - bocis@centrum.cz, ICQ:107464135, Skype: bocisss

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“