multicas fix client cccam
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: multicas fix client cccam
mozem len potvrdit, ze chyba nie je v azboxe. nejaku dobu som pouzival dream DM800HD a bolo to to iste. posledny multicas pracuje na jednotku v azhd. takze pokial sa zasekava chybu hladaj niekde inde.
Naposledy upravil(a) vikino dne 24 črc 2010, 23:52, celkem upraveno 1 x.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Mírně pokročilý
Tak mne napadlo, jestli bys mi nahodou nechtel dat nejaky docasny testovaci pristup na tvuj spravny server, abych si overil, ze muj AzBox je v poradku a opravdu s Multicasem slape 

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
-
- Mírně pokročilý
Psal jsem na Dempseyho, ale nebudu se zlobit ani na tebe 

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Fakt by bolo dobré keby si každý prečítal pravidlá fóra. A to hlavne o žiadosti o prístup na zdieľanie
A nečakal by som od dlhodobého užívateľa fóra že to bude chcieť od admina.
To je ako keby si kričal že už sem nechceš chodiť

To je ako keby si kričal že už sem nechceš chodiť

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Hmmm bod 16. Nu dobra. Ja myslel, ze testovaci ucely jsou povolene :-(
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Doma si môžeš testovať čo chceš. Pravidlá sú jasné

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
V zoufale situaci dela clovek zoufale veci. Mam rad veci overene a tudiz i kdyz vam verim, tak bych rad vyzkousel, ze opravdu neni problem v AzBoxu respektive jeste konkretneji v mem AzBoxu.
Takze pokud mate jinou radu jak to vyzkouset a neporusovat pravdla fora, tak sem s ni.
Takze pokud mate jinou radu jak to vyzkouset a neporusovat pravdla fora, tak sem s ni.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Kúp si DM 500 za pár babiek - urob cccam server a vyskúšaj. Aj tak nemáš doma len jeden prijímač.
Všetko ostatné je nad rámec pravidiel fóra.
Všetko ostatné je nad rámec pravidiel fóra.

-
- Nováček
Možná pro někoho hloupá otázka, ale jelikož jsem ještě nepřišel na to, jak server udělat, ptám se zde zkušenějšíchdempsey píše:...urob cccam server a vyskúšaj...

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
-
- Nováček
Prosim aj ja cekam na odpoved. jak udelat z Azboxu server...
Skousel jsem kopu variant a nic nejede..
Mam 8 C: line...a chci dat take muj sharing dalsim... nejvim jak udelat 8 F: lines.
Mozna je jedina moznost, prodat Azbox a koupit Vu+, nebo Dm8000..
Predem dekuji
Skousel jsem kopu variant a nic nejede..
Mam 8 C: line...a chci dat take muj sharing dalsim... nejvim jak udelat 8 F: lines.
Mozna je jedina moznost, prodat Azbox a koupit Vu+, nebo Dm8000..
Predem dekuji
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
azbox nikdy nebol spolahlivy server.
aspon si nepamatam taku situaciu . Multicas zvladne c line ako klient, ma aj polozku server ,ale ci zrovna ako cccam..... ? Myslim,ze nie. v tsarsich verziach dvbapi cas siel nainstalovat CCcam ,ale tiez pracoval len ako klient . Azbox je dobry na multimedia.
Nic menej - viem si predstavit, ze s e2 sa bude dat pouzit aj ako client/server. CCCam tam ide spolahlivo, len drivery by sa zislo najskor poriesit - na zakladne funkcie : audio/video .
A obcas ked kuknem na oscam, aj tam su uz posledne verzie doriesene aj s citackou . Oscam vie byt klientom cccamu aj serverom a vie aj reshare . Len sa s nim treba naucit pracovat.
aspon si nepamatam taku situaciu . Multicas zvladne c line ako klient, ma aj polozku server ,ale ci zrovna ako cccam..... ? Myslim,ze nie. v tsarsich verziach dvbapi cas siel nainstalovat CCcam ,ale tiez pracoval len ako klient . Azbox je dobry na multimedia.
Nic menej - viem si predstavit, ze s e2 sa bude dat pouzit aj ako client/server. CCCam tam ide spolahlivo, len drivery by sa zislo najskor poriesit - na zakladne funkcie : audio/video .
A obcas ked kuknem na oscam, aj tam su uz posledne verzie doriesene aj s citackou . Oscam vie byt klientom cccamu aj serverom a vie aj reshare . Len sa s nim treba naucit pracovat.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že 005jon používa azeta ako cccam server s dvbapiCAS

- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to celkom mozne, ono - ked si to vie clovek nastavit, tak to jednoducho musi fungovat. Problem je skor v tom, ze dnes kazdy chce spravit server, lebo si mysli,ze je to tak na dve kliknutia. Tym dvom kliknutiam ale predchadzaju dva roky studia problematiky. Studia - nie pytania sa. V tom je najvacsi problem.
Viem,ze aj libco robil pokusy s CCcamom a je prirodzene, ze ked porovnaval s DM , tak to bolo o comsi inom, ale server mal tiez a funkcny.
Viem,ze aj libco robil pokusy s CCcamom a je prirodzene, ze ked porovnaval s DM , tak to bolo o comsi inom, ale server mal tiez a funkcny.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
Azbox cccam server funguje dobre + newcs
dvbapiCAS nepoužívam , Multicas ako klient
dvbapiCAS nepoužívam , Multicas ako klient