azbox fw-0.9.4923

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: azbox fw-0.9.4923

Příspěvek od robinek »

visper píše:
rege245 píše:ak pojde vyvoj AZBOX-u takto dalej, tak ta firma asi coskoro skrachuje.... neodvazim sa tento pristroj nikomu doporucit, kedze je tam kopec chyb, a nesplnuje to co deklarovali ani po roku od zakupenia pristroja. je to smutne.. :(
Takto budu mluvit až bude na trhu spousta přístrojů lepších. Moje auto taky špatně plave a neumí lítat, ale jiné zatím nemají. :roll:
Nebo víš snad o něčem lepším? Jediná vážnější chyba jsou fotky, ale to se dá přežít. Já jsem spokojen, ale tím netvrdím že není co zlepšovat.
Byl bych trochu opatrnější hovořit o jediné chybě. Krom toho, že má pořád mouchy mě hlavně vadí, že jednou něco opraví a o několik FW později to zase rozbijou.
Viz opět nepoužitelné DTS od minulého FW.
Ale jinak už jsem taky rezignoval a nečekám od něj zázraky a jsem rád, že fungují základní funkce. Teda krom toho DTS. :roll:

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Ale jo, je tam samozřejmě více chybek a rychlost vývoje se mi taky nelíbí. Já jsem chtěl jen naznačit že nic na tomto světě není dokonalé a pokud se něco k dokonalosti blíží, tak cena exponenciálně roste, takže naprosto dokonalá věc je nekonečně drahá. Za ty peníze co jsem za to dal a stav ve kterém to je, se necítím ošizen (jako někteří) a koupil bych si to znovu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

neviem ci to je len moj pocit, no zda sa mi ze switch medzi channels trva trochu dlhsie....

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“