Zdravim vsechny tady na foru a prosim o HELP ME !! :-).Dneska z niceho nic prestal fungovat HDBOX.Firmware je nahrany posledni verze...1.08.22.Pri zapnuti hraje pouze CT24,ostani programy pise "program zakodovan".CT24 je prave nekodovana,takze parabola je v poradku.Sila signalu je 92%,takze taky v pohode.HDBOX mi funguje zhruba pul roku bez problemu.Je fakt ze posledni verze firmu je asi fakt nejmene problemova.V HDBOXU NEMAM nahrane zadne pluginy ani jine veci.Kartu pouzivam Skylink HD.Od rodicu jsem si pujcil kartu (taky Skylink) a chova se tak,ze po vlozeni karty hraje treba CT 1 a po prepnuti kanalu na jakykoli pise tu samou hlasku.Na moji kartu nepomuze ani toto.Kartu vidim v CAS bez problemu.....Zkousel jsem i tovarni nastaveni,proste vsechno bez vysledku... .Chlapi zacina mi trochu tect do bot,manzelka zacina byt pekne...... ,je patek a chtela se divat na nejake programy .
Firmwary jsem zkousel 1.07.97 ktery fungoval taky a nepomohlo.....daval jsem jeste ruzne verze a nic....
EDIT:dal jsem nasi kartu k rodicum a tam nefunguje taky....
Jak to,ze karta od rodicu funguje v jejich DM-500S a u nas jen na jeden program a po prepnuti pise "program zakodovan"........jsem z toho
Preto ze v DM500 prechadzaju zapisy,ale v novej verzii fw zapisy neprechadzaju. Vsimol som si to aj pri mgcamde . Sudruhovia kdesi spravily chybu. Tu tvoju kartu nechaj v DM500 chvilu na CT2 (max 5minut) a ked sa rozbehne , poprepinaj na este nefunkcne programy, aby presli emm tam kde maju .
Cafte... Chcem sa nejako zorientovat a akosi sa mi nedari... Ja som bol dlhsiu dobu bez HD Boxu akurat som spravil MULTIBOOT po mensom trapeni som ho rozchodil, vdaka Granteca ale problem je v tom, ze mi nechodi ziadni PLUGIN ani EMU Z kluca plugin nevidi a na poslany cez FTP nereaguje. Zaplnil, aj zmazal som obsah adresara VAR. a nic Vratil som sa na verziu bez MULTI ale nejde mi zmenit ID Atevio hd 7000 na HD BOX, proste ta jedina volba sa mi neda spristupnit v AAF Tool (vyskusal som vsetky verzie) tak som dal update na atevio hd 7000 fs 1.08.22 a ide mi len FTA a na SK Link program zakodovany. Nemam v menu ani plugin ani mi ziadny nezobere a ani nefunguje menu modre a cervene tlacitko... uz som z toho... Ak mozete poradte... vdaka
Díky Grantec za pomoc!! .Po vlozeni karty do DM 500 se skutecne po cca 2 minutach programy rozjely .Sice nejak to jeste neni ono.Nefunguje treba zatim CT 1,ale CT 1 HD jede krasne.Nejde ani Nova CINEMA,ale jde Nova,Nova HD,Nova Sport atd...
Muzes mi prosim vysvetlit co se stalo?
Katra je stara cca 3 tydny.....
3 týdny což je 20 dní.Předpokládám,že kartu jsi zaregistroval,když ti jede čt1,nova atd.
Je potřeba vyčkat až dorazí veškeré zápisy na kartu.Někdy to trvá déle.Někdy je to i do 10 min.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. http://www.openboxforum.satdigitalne.cz Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20 Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum. Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
Prosim Ta marsime, nevies aspon s ty s tym problemom poradit? nejde ani citacka kariet ani emu a pri zadani cas a 9200 sa citacka neobjavi...
mam tam fw Atevio a nemozem sa ho zbavit, vyzera to na jtag neviete co s tym... prosim, som zufali...
sak ked je tam ATEVIO , tak si stiahni IRD subor pre ATEVIO a pojde to.
Atevio ma vstup do menu pre vypnutie citacky ako 1407 .
FAC verzia ATevio je factory- bez emu.
ird verzia je s emu
to ci tvoj sw podporuje emulaciu zistis rychlo ked stlacis Menu 8282 - ak sa zobrazi tabulka s BISS - mas emulacny sw.
ak sa nic nestane- musis si emulacny sw nahrat.
Pokial prijimac funguje- niet dovod pomyslat na jtag .
fw má 1.08.22
Ak ho máš aj Ty v prijímači tak to sprav a napíš čo sa stalo. Potom zreviduj svoj príspevok
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/http://www.satpodpora.skneposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Ahoj, pro začátek mám fw 1.07.83, kartu Gital fw mam tento jelikož mi funguje vše co chci a tj. nahrávání a následné přehrávání, proto mám zatím obavy přejít na nejnovější fw, jelikož jsem zde četl, že s Gital kartou to není ono, nepoužívám žádný plugin, ani emu
proč píši, konečně jsem si koupil novou Tv, spojil kabelem HDMI doladil jsem si CT HD a NOVU HD, CT nabehlo okamzite, Nova hlásí stále služba zakodovana, ze stránek CSLinku jsem se docetl, ze je neplacená, ale zápis na kratu asi nechce přijít. A teď dotaz - jak docílím toho, aby šla Nova HD?
naladil jsem novu z TP 12070 - cslink, a po té jsem, jen pro zvědavost naladil i novu skylinku z 12109, nicmene ani prva, natoz druha nejdou, a uz to nejaka hodka bude co jsem ji naladil
daj na CT2 - tam prejdu zapisy najrychlejsie . ale cslink ma karusel asi s hodinovym intervalom (obrazne, ale daleko od toho nebudu) , tak sa nacakas .
V internej citacke sa ani nedaju blokovat zapisy .
Vdaka za dobru radu, Grantec... teraz som sa dostal k prijmacu a idem to vyskusat hlavne, ze som sa dozvedel rozdiel medzi IRD a FAC mam spusteny MULTIBOOT a ako si sa mi podarilo zmenit ATEVIO NA HDBOX ale teraz pre zmenu mi nefung uje volba v MULTI ani ho nejde zrusit, idem sa s tym trochu pohrat...
ps: dam vediet, ako som dopadol
zdravím borci ,vlastním HD BOX 9200 ,som satelitný začiatočník - amatér.
všetko info o hd-boxe zbieram tu na fóre (za čo som nesmierne vďačný :-) ) ,mám asi podobný problém ako GTR17..
Box mi inštaloval jeden maník čo sa tým živí ,ale tento box nepoznal a zohnal mi ho na moju žiadosť.
Na začiatku bol menší problém ,lebo box vôbec nenašiel Skylink HD 0d03 v UNi (ani v jednej mám obe) a išla len cez CAM
modul. Fw tam bol od novoty 1.07.97 alebo 1.07.94 už si presne nepamätám. On mi ten modul požičal a ja som
to ešte ten večer rozbehol tým ,že som tam nahral fw 1.08.22. Takže kartu konečne načítalo mám ju v spodnej čítačke.
Cam som vrátil. Od vtedy všetko šlapalo ,karta sa registrovala 31.5.2010 takže 2 mesiace do 31.7 ( po prihlásení na
skylink.sk) by som mal mať všetky programy. Nepoužívam žiadne pluginy. Teraz 2 dni dozadu mi vypadli niektoré programy HBO
HD, FilmoxExtra ,CT HD píšu: program je zakódovaný.
Myslím že sa tu spomínalo ,že práve tento fw1.08.22 nerobí zápisy ,alebo
také niečo. Môže mi to niekto objasniť , je to aj môj problém ? Nemám prístup k inému sat. príjmaču , pomohlo by keby som
tam nahral niektorý zo starších fw aby prišli tie zápisy??
HD BOX FS-9200 PVR, fw1.08.83,MCAS, 80 Al, monoblok quad, Skylink HD 0d03, WD My passport essential 320GB, Panasonic TH-37PX80E