youtube - HD

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
alpacino1
Nováček
Nováček

youtube - HD

Příspěvek od alpacino1 »

Nejdou mi zobrazit HD videa v nativu i když to je HD tak to vypadá jak z mobilu,samozřejmě mám dobře nastavené rozlišení,no stejně je divné ,že Azkové Youtube vyhledává jinak jak PC v každém případě když zadám vyhledat cokoli v HD tak PC najde spoustu věcí a AZ tak možná jednu a ješte ji nepřehraje v tom formátu.Je to záležitost firmware,nebo to Ázetko neumí,přijde mi to jako nějaká ořezaná verze YOUTUBE.Beru každou radu. Děti si pouští písničky,které mají logo HD a jsou v kvalitě telefonu.Jinak totiž musím připojovat PC hdmi kab. Z PC to běží normálně jak má. Firm.mám 4890 to s tím asi nesouvisí.

AZbox Premium, Elite, HDbox 9100, 9300, Octagon 1018.
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: youtube - HD

Příspěvek od visper »

Na Youtube je skoro každý klip současně v několika rozlišeních a na PC je možnost volby v Azetku není. Nízké rozlišení bývá soubor flv, vyšší je mp4. Taky se přimlouvám za doplnění prohlížeče.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
shibal
Mazák
Mazák

Re: youtube - HD

Příspěvek od shibal »

Přimlouvat se nepomůže :) to bysme chtěli určitě všichni, od čeho bychom jinak měli HD stroj. Takže kdo umí dobře anglicky -> šup s tím na offiko fórum.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“