fw v1.08.22 (19.05.2010)
Moderátor: By.Bob
- mersa
- Nováček

Re: fw v1.08.22 (19.05.2010)
Nevím jak s kartami Skylink,ale Gital karta prostě na 100% nefunguje - občas rušivý nápis o načítání karty-nutné vysunutí a opětovné zasunutí karty.Není to často,ale podle mne je toto základ správného fungování boxu - pokud toto vyjmu,tak je nový fw.z mého pohledu dobrý.
HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
- josfiala
- Nováček

Je zajímavé,že s fw 1.08.09 chodí HD Box docela dobře.S kartou Gital a tímto fw není žádný problém.Ani jednou mi to žádnou hlášku nevyhodilo.Zato s 1.08.22 jsem spíš četl hlášky než se díval na pořad.Nastavení HD Boxu bylo stejné pro oba fw.
HDBox FS-9200 PVR,Fw:testuji v1.08.26 jinak v1.08.09,CS Link /karta Gital/
Topfield TF5000PVR starý, dobrý, osvědčený, bezproblémový 2 tunerový zázrak
-
bochane
- Nováček

firmvare 1022
mam problem s firmvarem 1022 a s novym mg cam satelit mi ho vubec nevidi na flesce ani s vypnutou cteckou a s vypnutym pluginem muze nekdo pradit jiny pluginy vidi normalne
- messo
- Nováček

tak 1.08.22 bola ladena asi na skylink, ak som to dobre pochopil, ktomu sa musia vyjadrit demspey alebo grantec ale iny z borcov na fore.
HDBox FS-9300 PVR + 500GB (HD502HI)
- mersa
- Nováček

Re: firmvare 1022
Předpokládám,že mluvíš o fw.1.08.22,poněvadž z tvého dotazu to není jasné...bochane píše:mam problem s firmvarem 1022 a s novym mg cam satelit mi ho vubec nevidi na flesce ani s vypnutou cteckou a s vypnutym pluginem muze nekdo pradit jiny pluginy vidi normalne
HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
TV LG 50PZ250 - 3D
TV LG 50PZ250 - 3D
-
bochane
- Nováček

-
bochane
- Nováček

prosim nekoho kdo pouziva upc kartu a skylink jaky firmvare a plugin aby fungovalo nahravani hd a pip dvou hd nejak se mi nedari skombinovat vzdy neco nejde diky za trpelivost
-
Libor256
- Nováček

Re: firmvare 1022
Nevim jestli to muze byt ono, ale u instalace jednoho pluginu (myslim, ze zrovna mgcamd) je pri rozbalovani na flash slozka pojmenovana "plugins", takze kdyz jsem to rozbalil na flash a dal do hdboxu, tak samozrejme box nic nenasel (spravne se slozka musi jmenovat "plugin"). Stacilo na flash vypustit z nazvu plugins to "s" na konci, dat do do pristroje a voila... Mozna to neni tvuj problem, ale pro jistotu na to upozornuju, ono se to velmi snadno prehledne.bochane píše:mam problem s firmvarem 1022 a s novym mg cam satelit mi ho vubec nevidi na flesce ani s vypnutou cteckou a s vypnutym pluginem muze nekdo pradit jiny pluginy vidi normalne
HDBOX-9200, Loader 1.21, 2 čtečky, fw. 1.11.16, motor, Skylink (ICE karta)
-
bochane
- Nováček

-
petos
- Nováček

Potvrzuji Tvuj problem.josfiala píše:dempsey
Vůbec se nepokládám za zkušeného uživatele a nikdy jsem nenapsal,že je to nejhorší fw.Pouze,že s ním končím.
Vážím si zde každé rady,kterou zde dostanu a určitě jsem se nechtěl nikoho dotknout.Je to jen má zkušenost.
S fw 1.08.09 prostě tyhle problémy nemám.Mám ještě staršího dvoutunerového Topfielda a tam jsem nemusím každých čtrnáct dní zkoušet nový fw,aby přístroj fungoval tak jak má./Na druhou stranu fw. u Topfielda je tak jeden za rok,takže to ani nejde./Prostě jsem z HD Boxu dost rozpačitý.Nelze se na něj spolehnout.Někdy program nahraje někdy ne.Někdy nejde zapnout ,někdy zamrzne atd.Těch nedostatků mi příjde trochu dost.S fw 1.08.22 jsem byl spokojený dva dny.Dá se říct i nadšený.Vše chodilo perfektně ale po dvou dnech se začaly objevovat dost závažná chyby.
Po nahrání nového fw,jsem přístroj vyresetoval do továrního nastavení a vše znovu naladil.Věřím tomu,že někomu tento fw. chodí dobře tak jako u mne ty první dva dny.
HD-BOX 9200, fw 1.08.22, karta Skylink
factory reset na starem (uz nevim co to bylo za verzi)
upgrade fw
factory reset
nacteni seznamu programu
smazani uzivatelskych dat
xcam od uzivatele Dempsey z 18.5.
prekvapilo me, ze nesly spustit pluginy z menu. zjistil jsem, ze nejsou nastaveny atributy. nasledoval 755 na cely var tusim
vse fungovalo jak ma. byl jsem happy. zkousel jsem vypinat a zapinat.
po tydnu jsem ho zapnul a zjistil, ze me oblibene porady jsou nahrane, ale zakodovane. v seznamech poradu u nich je i dollar. jinak cerna obrazovka a cas neplyne.
Porady ze Skylinku zakodovany, cigi fungovalo. Prekvapilo me, ze na nekterych predvolbach mam neni signal (tuner 1). treba hbo cigi.
zkousel jsem v menu prepinat interni ctecku (v novem fw by se o to mel postarat plugin ne?) a restartovat box a to same.
az na asi 4 zapnuti to najelo.
NEJSEM EXPERT. Jsem uzivatel. Jen jsem se musel zastat uzivatele josfiala.
Mozna delame neco spatne, ale piseme to proto, ze doufame, ze nam nekdo poradi a ne aby jsme si vyslechly jaky jsme lamy....
Takze josfiala - jsme uz 2 lamy
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
lamy su povolene.
ak je tam dolar- tak nahralo kodovane programy- podla velkosti suboru nahravky by si mal dokazat posudit, ci aspon nahralo cosi,alebo len kratky subor vytvorilo.
Pravda je taka, ze na dlhdobe skumanie ja nemam cas a jakziv som nemal 1 fw dlhsie ako tyzden,alebo ho dokonca vyuzival na nahravanie. Takze- vsetko co popisujete mozne je.
Ide teraz hlavne o sposob zistenia priciny.
Zakodovane nahravky- boli uz povodne zakodovane, alebo sa zakodovanymi stali neskor ?
ak je tam dolar- tak nahralo kodovane programy- podla velkosti suboru nahravky by si mal dokazat posudit, ci aspon nahralo cosi,alebo len kratky subor vytvorilo.
Pravda je taka, ze na dlhdobe skumanie ja nemam cas a jakziv som nemal 1 fw dlhsie ako tyzden,alebo ho dokonca vyuzival na nahravanie. Takze- vsetko co popisujete mozne je.
Ide teraz hlavne o sposob zistenia priciny.
Zakodovane nahravky- boli uz povodne zakodovane, alebo sa zakodovanymi stali neskor ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
petos
- Nováček

Dekuji za reakci. Snazim se odpovedet na dotazy. Treba na neco prijdem.
Nahravam 3 motoristicke porady z CT 1 a Prima pres Skylink. S predchozim fw nikdy u poradu ikona dollaru nebyla. Ta se vyskytla az ted.
Vsechny porady maji obvyklou delku (1GB-2,5GB).
Nerozumim jak by se mohli stat zakodovane pozdeji....
Predpokladam, ze nenabehla interni ctecka (Skylink karta a mam stale jen jednu ctecku) a nahralo to tedy zakodovany porad.
To je mozne jeste ten nahrany porad dekodovat?
Vubec me nenapadlo to zkusit znovu prehrat nahrane porady po tom, co se to rozebehlo....
Ted u televize sedi manzelka a kouka na neco hodne duleziteho
Nahravam 3 motoristicke porady z CT 1 a Prima pres Skylink. S predchozim fw nikdy u poradu ikona dollaru nebyla. Ta se vyskytla az ted.
Vsechny porady maji obvyklou delku (1GB-2,5GB).
Nerozumim jak by se mohli stat zakodovane pozdeji....
Predpokladam, ze nenabehla interni ctecka (Skylink karta a mam stale jen jednu ctecku) a nahralo to tedy zakodovany porad.
To je mozne jeste ten nahrany porad dekodovat?
Vubec me nenapadlo to zkusit znovu prehrat nahrane porady po tom, co se to rozebehlo....
Ted u televize sedi manzelka a kouka na neco hodne duleziteho
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
tak - ak je karta v prijimaci, mali by ist dekodovat aj ako zakodovane.
ked "nenabehla" karta, je treba zistit preco. Pouzivas Unicas , alebo nejaky plugin ako emulator ?
ked "nenabehla" karta, je treba zistit preco. Pouzivas Unicas , alebo nejaky plugin ako emulator ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
petos
- Nováček

Mam kartu Skylink a rad bych prijimal i cigi.grantec píše:tak - ak je karta v prijimaci, mali by ist dekodovat aj ako zakodovane.
Takze s novym fw jsem si nainstaloval xcam, ktery publikoval Dempsey 18 kvě 2010, 18:56.
Bohuzel neuvedl verzi.
Jeste opravim:
ikona neni dollar ale euro a jen u nahravek z minuleho vikendu (CT1, Prima a Prima COOL - vse Skylink)
zadna z nahravek nejde prehrat ani kdyz prijem funguje.
- josfiala
- Nováček

Podle mne se HD box s fw 1.08.22 po nějakém čase zaplevelí a pak jsou problémy s nahráváním,dekódováním ,spouštěním,různými hláškami atd.
Pokud HD box není používán jako PVR,tak asi chodí dobře.Já notorický nahrávač /nic nestíhám v reálném čase /jsem se musel vrátit k 1.08.09.Ten sice pomalu přetáčí nahrávky nejde u něj nastavit skok reklam na třeba 5 minut,jako o 1.08.22. ,ale alespoň jakž takž funguje.
Pokud HD box není používán jako PVR,tak asi chodí dobře.Já notorický nahrávač /nic nestíhám v reálném čase /jsem se musel vrátit k 1.08.09.Ten sice pomalu přetáčí nahrávky nejde u něj nastavit skok reklam na třeba 5 minut,jako o 1.08.22. ,ale alespoň jakž takž funguje.
HDBox FS-9200 PVR,Fw:testuji v1.08.26 jinak v1.08.09,CS Link /karta Gital/