pc karta

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
MrTwister
Nováček
Nováček

pc karta

Příspěvek od MrTwister »

Ahoj...koukal jsem na forum a svuj presny dotaz nikde nenasel tak pisu...
v domacnosti uz karty bezproblemu zdilim cez lan...mezi servrem AzBox PREMIUM HD+ a cliety SatElita 2000 HD
ted by jsem jeste chtel primat sat v pc..s jakou sat kartou v pc mate zkusenosti(jakou by jste doporucili)...a jaky software pouzivat na dekodovani karty po lanu?

Dik MrTwister

zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pc karta

Příspěvek od zbyneksk »

Chapu, ze se obtizne hleda neco, kdyz ani vlastne presne nevis co hledas nebo co chces. S tim ale vetsinou maji potiz nase protejsky.
Nicmene podobne tema se treba probiralo zde: viewtopic.php?f=19&t=4088&hilit=+VDR#p29551

Kdyz tak se ptej, ale dle mne jsme s tematem lehce v jine sekci nez je uvedeno v zahlavi.
Mozna by se casem mohla vytvorit sekce PC karty, ale faktem je, ze PC karta v kombinaci s PC v podstate zapada do sekce Ruzny satelitni prijimac.

santer
Nováček
Nováček

Re: pc karta

Příspěvek od santer »

MrTwister píše:Ahoj...koukal jsem na forum a svuj presny dotaz nikde nenasel tak pisu...
v domacnosti uz karty bezproblemu zdilim cez lan...mezi servrem AzBox PREMIUM HD+ a cliety SatElita 2000 HD
ted by jsem jeste chtel primat sat v pc..s jakou sat kartou v pc mate zkusenosti(jakou by jste doporucili)...a jaky software pouzivat na dekodovani karty po lanu?

Dik MrTwister

SkyStar2 + DreamDVB s plug, Hadu alev NewCS - zalezi od toho nacom ti bezi server :grin:

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“