Zobrazení titulků v i vně MKV

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
joe25
Nováček
Nováček

Zobrazení titulků v i vně MKV

Příspěvek od joe25 »

AZ BOX ELITE mi při přehrávání z ext.hdd nechce zobrazit titulky které jsem vložil pomocí MKVMERGE ani externí které jsem se mu pokusil vnutit.Prosím jak je to se zobrazováním titulků? Je to problém u mě? mám poslední fw. nebo je to chyba fw? u souboru VOB. mi jednou přehraje titule bez problémů podruhé vůbec.Zajímavé je že u titulků v MKV. se sem-tam nějaký titulek objeví.Děkuji.

AZBOX HD ELITE Fw 4585 parabola 100 + motor
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Zobrazení titulků v i vně MKV

Příspěvek od VTronik »

S titulky obecně problém nemám. Vidím to na problém s formátem vložených nebo zobrazovaných titulků. Je více druhů a zřejmě chceš po AZtku zrovna ty, co neumí.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
joe25
Nováček
Nováček

Příspěvek od joe25 »

To znamená že je problém u mě,tedy v jakém formátu a pokud se jedná o vložení titulků do MKV. jakým softem to děláte.Zatím jsem skoušel jen SRT.protože tyto box bezproblémů vidí.

AZBOX HD ELITE Fw 4585 parabola 100 + motor
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

joe25 píše:To znamená že je problém u mě,tedy v jakém formátu a pokud se jedná o vložení titulků do MKV. jakým softem to děláte.Zatím jsem skoušel jen SRT.protože tyto box bezproblémů vidí.
srt som skúšal aj ja ale ukážu sa len fakt sem tam a väčšinou veľmi krátke texty.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
nw.hori
Nováček
Nováček

Příspěvek od nw.hori »

já mám tento problém u externích titulků taky :sad: , dělaly mi to všechny fw co jsem zkoušel, stejný název jako filmu nezbral. Nevíte někdo jak to rozchodit? Co kde nastavit? Forum jsem prošel, ale nejak k tomu konkretněji nic není, pokud jsem teda něco nepřehlídl.

Díky moc, M.

Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Yano »

Zdravim,
Riesenie na sporadicky zobrazujuce sa (srt) titulky:
Staci nahradit vsetky cesko-slovenske znaky (makcene a dlzne, atd.) znakmi anglickej abecedy a je to.
Napr. č za c, š za s atd...

Jano

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
nw.hori
Nováček
Nováček

Příspěvek od nw.hori »

mi nedělá problém v titulkách zobrazování diakritiky, to funguje dobře, problém je to, že se mi zobrazí tak 3-5% titulků v průběhu filmu a dělá mi to u všech externích titulků, takto se to děje i u divx, avi apod.

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

ja s titulkami problemy nemam. ked mam titulky v mkv (vacsinou anglicke alebo polske) tak ich disablujem a nanutim mu nove a enablujem jeden z eng jazykov ktore mam v ponuke (aj ked su titulky ceske alebo slovenske)
cele menu mam ale v anglictine. v novsich firmwaroch bol problem so slovenskym jazykom v boxe tak to skuste s anglictinou

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“