EPG na UPC direct Thore
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
EPG na UPC direct Thore
Na ziadnom z kanalov na UPC Direct /THOR/ nejde EPG a na DM8000 vraj idu /cize chyba nie je vo vysielani/.
Kde by mohla byt chyba?
Este k EPG: posledna verzia fw .4829 spatne interpretuje diakritiku na UPC/19.2/, nevie niekto poradit co treba zmenit aby to nesifrovalo, nechce sa mi kvoli tomu downgradeovat...
Dakujem
Kde by mohla byt chyba?
Este k EPG: posledna verzia fw .4829 spatne interpretuje diakritiku na UPC/19.2/, nevie niekto poradit co treba zmenit aby to nesifrovalo, nechce sa mi kvoli tomu downgradeovat...
Dakujem
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: EPZ na UPC direct Thore
Na DM 8000 vraj idú ? Nejdú - teda ide to rovnako zle ako na všetkom. enconfig sa upraviť v Dreame dá, ale neviem o tom že by ho už niekto vyladil

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Re: EPG na UPC direct Thore
No syn /DM8000/ mi tvrdil este pred hodinou/teraz je off/, ze jemu sa informacie napr. v programe HBO CZE zobrazuje "Badtime stories" - sice anglicky???, ale zobrazuju...V AZBOxe nic.
V dreamboxe bol nejaky cfg subor, kde sa muselo popisat ktory PID sa ma ako dekodovat. Nieco podobne som hladal aj tu ale neansiel...
V dreamboxe bol nejaky cfg subor, kde sa muselo popisat ktory PID sa ma ako dekodovat. Nieco podobne som hladal aj tu ale neansiel...
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Toto ti pomůže proti šifrování EPG.
viewtopic.php?f=76&t=5333
viewtopic.php?f=76&t=5333
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Problem nie je v sifrovani ale v tom ze to nejde...
Vcera som videl EPG na UPCDIRECT v DM8000 na vlastne oci a na AZboxe mi ziadna stanica z UPC Direct balika nezobrazuje EPG. Pritom UPC z 19.2 ide v pohode a dokonca ani nesifruje, podobne aj z 23.5 ale z Thoru nic.
Cim je to dane, vie niekto ?
Dakujem pekne za akekolvek postrcenie.
Vcera som videl EPG na UPCDIRECT v DM8000 na vlastne oci a na AZboxe mi ziadna stanica z UPC Direct balika nezobrazuje EPG. Pritom UPC z 19.2 ide v pohode a dokonca ani nesifruje, podobne aj z 23.5 ale z Thoru nic.
Cim je to dane, vie niekto ?
Dakujem pekne za akekolvek postrcenie.
- shibal
- Mazák
V tom firmwaru, co máš, to nefachá jak má. EPG v několika posledních fw prostě blbne. Dej tam poslední 4890, zatím se jeví, že ty největí problémy s EPG byly vyřešeny.
(nenastavuj ale slovenské menu, nech tam anglické, nebo si dej české, jinak tě čeká další reinstal fw)
(nenastavuj ale slovenské menu, nech tam anglické, nebo si dej české, jinak tě čeká další reinstal fw)
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
-
- Nováček
Samozrejme ze mam posledny fw, predposledny sa choval rovnako s tym ze este aj spatne zobrazoval diakritiku.
Tebe EPG na Thore funguje?
Ja som pisal, ze EPG idu vsade len nie na UPC direct!!!A pytal som sa co sa kde da nastavit aby sa o to AZbox aspon pokusil...
Ktora stanica to EPG na Thore vysiela? Na Astre to je Discovery ale na Thore?
Ja som pisal, ze EPG idu vsade len nie na UPC direct!!!A pytal som sa co sa kde da nastavit aby sa o to AZbox aspon pokusil...
- shibal
- Mazák
Tak to jsem tě špatně pochopil, myslel jsem že máš starší fw. Já UPC nemám, takže to nevyzkouším. Co jsem ale četl různé reakce lidí, tak UPC na vysílání z Thoru pořád ještě něco "opravuje", tak je problém možná ve zpracování toho, co z Thoru vysílá.matoz píše:Samozrejme ze mam posledny fw, predposledny sa choval rovnako s tym ze este aj spatne zobrazoval diakritiku.
Pokud ti EPG od UPC z Astry jde a z Thoru ne, tak bych nehledal problém v boxu , ale zkusil bych se zeptat od zdroje, tzn. v UPC.
Co ale vím je, že EPG nevysílá konkrétní stanice, ale transpodér. Na astře to je na 12304.50 H a co jsem si právě vyčetl na serveru "kingofsat", tak na Thoru to je na transpondéru 11727.00 V, tak si jej přeskenuj. Třeba to pomůže.
-
- Nováček
Vdaka, dnes skusim prescanovat ten transporder co si uviedol. V nastaveniach jednotlivych programov netraba nastavovat nic? Mam na mysli nejaky PID alebo take daco...Program ZAP ponuka editaciu jednotlivych kanalov ale neviem identifikovat co z toho je parameter pre EPG a ci to je sucast jednotliveho programu alebo to EPG funguje dako inak. Inymi slovami povedane ako funguje ta vazba medzi transporderom, ktory vysiela to EPG a programami pre ktore to je urcene...Alebo to spolu nijak nesuvisi?
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
U Skylinku je to tak, že EPG vysílá každý TP pro svoje programy. Např. když sleduji ČT2, tak to načte ČT1, 2, 24, Prima atd. Ale nevidím Novu , Barrandov atd. musel bych jít na jejich TP. Jak je to u UPC na Thoru nevím.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
EPG fungujú nie dokonale ale idú ........
Ako prvé musíš zap. program UPC_EPG (TP 11727 V) tam sa načítajú všetky EPG na UPC a potom ti to už pôjde .

Ako prvé musíš zap. program UPC_EPG (TP 11727 V) tam sa načítajú všetky EPG na UPC a potom ti to už pôjde .

-
- Nováček
Skvely navod, taky, ze podla neho nemam co pokazit, ale...EPG mi aj tak na UPC direct nejde!
Skusal som restart, prescanovat transporder, vydrz cca 10min na UPC_EPG a vysledok aj tak nulovy.
Zeby terazky nevysielali?
Skusal som restart, prescanovat transporder, vydrz cca 10min na UPC_EPG a vysledok aj tak nulovy.
Zeby terazky nevysielali?
- shibal
- Mazák
Minule jsem se ptal: Jde ti EPG z UPC na Astře?
Pokud ano, tak to znamená, že problém může být u nich na tom Thoru, tak je kontaktuj.
Jinak všeobecná otázka - je tu někdo komu jde EPG na Thoru od UPC? A když ano, jde mu to na AZboxuHD ?
Pokud ano, tak to znamená, že problém může být u nich na tom Thoru, tak je kontaktuj.
Jinak všeobecná otázka - je tu někdo komu jde EPG na Thoru od UPC? A když ano, jde mu to na AZboxuHD ?
-
- Nováček
Ano jde s novym fw v pohode.
AZBox HD Elite, Ariva 200 HD, HUMAX digi III, ... SG2100 105cm, 1W 80cm
Enigma2 RTI Core v 1.7 + USB OpenRSI/OpenPli 2.1 / kernel Koala
Enigma2 RTI Core v 1.7 + USB OpenRSI/OpenPli 2.1 / kernel Koala
-
- Nováček
Ano mam posledny fw myslim, ze to je 4890.
Ano UPC na Astre mi ide a ide aj na 23.5 Skylink iba na Thore nejde ...
Zvlastne je, ze ak pomocou programu MAZ stiahnem ponuku z KingSat pre Thor, tak program UPS_EPG tam nie je!
Nasiel som ho len medzi vsetkymi programami - asi ho AZbox nascanoval.
Transporder 11727 je spolocny pre mnoho inych sw, ak hladam analogiu s UPC na Astre tak tam staci ist do ponuky Discovery a nacitaju sa vsetky EPG pre cely balik. Takze mne z toho vyplyva, ze by malo stacit ist na TP 11727 /trebars aj Markizu / a malo by to ist tiez...
Ale nejde ani tak ani tak...A teraz babo rad:)
Ano UPC na Astre mi ide a ide aj na 23.5 Skylink iba na Thore nejde ...
Zvlastne je, ze ak pomocou programu MAZ stiahnem ponuku z KingSat pre Thor, tak program UPS_EPG tam nie je!
Nasiel som ho len medzi vsetkymi programami - asi ho AZbox nascanoval.
Transporder 11727 je spolocny pre mnoho inych sw, ak hladam analogiu s UPC na Astre tak tam staci ist do ponuky Discovery a nacitaju sa vsetky EPG pre cely balik. Takze mne z toho vyplyva, ze by malo stacit ist na TP 11727 /trebars aj Markizu / a malo by to ist tiez...
Ale nejde ani tak ani tak...A teraz babo rad:)