fw 0.9.4879
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: fw 0.9.4879
A skúšal si ho nastaviť v tomto fw ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- shibal
- Mazák
Zkoušel to "frcko73" :
Takže POZOR !!! problém se slovenským menu zřejmě stále trvá.frcko73 píše:slovencinu nedavajte.....musim druhykrat reinstall....
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
- pepawo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Režim Twin se probíral tady: viewtopic.php?f=185&t=5301
Jinak já jsem dělal setting v režimu Separated a nepozoruji po přepnutí na Twin žádné problémy. Jenom je ten setting zbytečně velký.
Zprávy o novém FW jsou slibné, o víkendu se do toho dám.
Pokud jde o přerušování příjmu TV, u mne to má jednoznačně na svědomí CAM plugin. MultiCAM je v tomto ohledu nepoužitelný. MgCamd funguje dobře, i když je zajímavé, že některý program ukáže "Zakódováno", pokud jej zvolím přímo nebo z nižšího čísla kanálu, a rozjede se jenom po volbě z vyšší pozice dolů. Ale to je kosmetická vada.
Pokud rezignuji na sdílení a do boxu strčím Cryptoworks, jede jako víno bez sebemenších problémů.
Jinak já jsem dělal setting v režimu Separated a nepozoruji po přepnutí na Twin žádné problémy. Jenom je ten setting zbytečně velký.
Zprávy o novém FW jsou slibné, o víkendu se do toho dám.
Pokud jde o přerušování příjmu TV, u mne to má jednoznačně na svědomí CAM plugin. MultiCAM je v tomto ohledu nepoužitelný. MgCamd funguje dobře, i když je zajímavé, že některý program ukáže "Zakódováno", pokud jej zvolím přímo nebo z nižšího čísla kanálu, a rozjede se jenom po volbě z vyšší pozice dolů. Ale to je kosmetická vada.
Pokud rezignuji na sdílení a do boxu strčím Cryptoworks, jede jako víno bez sebemenších problémů.
AZB HD Premium+ (twintuner) + WD500AVVS HDD, AZB HD Premium Combo, Quad LNB Monoblok 19+23 0.1 dB, E2 OpenRSI-OpenPLI 3.0, Skylink ICE, OSCAM, CCCam 2.2.1
-
blackie
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tento problem (obrazove lagy) som mal pri pouziti MultiCASu a karte Skylink v internej citacke v poslednych ver. firmware/MC tiez. Presiel som na mgcamd a odvtedy TV bez problemov. Stale dufam, ze to v nejakej novsej ver. MutiCASu opravia.
AZbox HD Elite rev.3@OpenATV 6.1, Sony KDL-32W4000, Skylink, 2xLNB Chess Ed.3@Maximum E-85(19E+23,5E)
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
čeština v info okně je od poloviny 6tého řádku pomrvená, takže je to stejný jak bylo v předešlých FW
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
- VraKo
- Mírně pokročilý
Klasika, to snad asi nebude nikdy opraveno. To je potom lepší tam hodit font od vispera, je to sice bez diakritiky, ale celé. Jsem zvědav jestli se alespoň v EPG udrží korektní údaje o programech a nebudou tak skákat názvy programů z jiných kanálů. Taky mi box opět s připojeným interním hdd po rebootu 2x zůstal ve stavu, že na displeji je zobrazeno TV a na obrazovce je tma, po přepnutí do menu je vidět hláška ČEKEJTE PROSÍM a nic se neděje - pomůže jen vypnout od napájení počkat 2 minuty a zapnout, pak box naběhne korektně. Jinak zatím v rámci současných možností fw. dobrý.JirkaB2 píše:čeština v info okně je od poloviny 6tého řádku pomrvená, takže je to stejný jak bylo v předešlých FW
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Klidně tam nechejte ten font upravený ode mne, bude psát těch 5 řádků s háčkama a další bez, ale šifrovat nebude. Za to "ě" nemohu, to je problém fw.JirkaB2 píše:čeština v info okně je od poloviny 6tého řádku pomrvená, takže je to stejný jak bylo v předešlých FW
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
frcko73
- Mazák
TXT na Markize mi nejde vobec.... 

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
Přesně tuto kombinaci mám (MULTICAS 1.0), bohužel na MGCAMD 1.32 SMART CARD INTERFACE mi to ze slotu nic nepřečte, tak nevím kde je chyba (multicas jsem vypnul)blackie píše:Tento problem (obrazove lagy) som mal pri pouziti MultiCASu a karte Skylink v internej citacke v poslednych ver. firmware/MC tiez. Presiel som na mgcamd a odvtedy TV bez problemov. Stale dufam, ze to v nejakej novsej ver. MutiCASu opravia.
- pepawo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zkus poslední verzi zálohy pluginů od Dempsey, je tam sice defaultně přednastavený MultiCAS, ale ten posuň dolů pod mgcamd a newcs a zakřížkuj. Spusť camy znovu a mělo by to číst. Navíc to můžeš kontrolovat v PC.
Je otázkou, zda ty MultiCAS lagy jsou i s jinou kartou než Skylink, zatím se nikdo s CSLinkem neozval...nebo jo?
Je otázkou, zda ty MultiCAS lagy jsou i s jinou kartou než Skylink, zatím se nikdo s CSLinkem neozval...nebo jo?
AZB HD Premium+ (twintuner) + WD500AVVS HDD, AZB HD Premium Combo, Quad LNB Monoblok 19+23 0.1 dB, E2 OpenRSI-OpenPLI 3.0, Skylink ICE, OSCAM, CCCam 2.2.1
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
dal jsem tam poslední MultiCAS 1.62D tak uvidím, zatím to jedepepawo píše:Zkus poslední verzi zálohy pluginů od Dempsey, je tam sice defaultně přednastavený MultiCAS, ale ten posuň dolů pod mgcamd a newcs a zakřížkuj. Spusť camy znovu a mělo by to číst. Navíc to můžeš kontrolovat v PC.
-
- Nováček
Tak me tento FW zatim jede v pohode, rozhodne rychlejsi prepinani programu nez predesly a hlavne mi zatim naztuhnul.
nicmene mam uz par verzi zpet problemek po prehravani ISO. Kdyz ISO prehravani ukoncim a vratim se kamkoliv (TV, jiny FILM) tak mi na prednim panelu stale jede ikonka jako by se ISO prehravalo a box je o dost pomalejsi (reakce na DO). Pomuze jedine reboot. Prehravani jinych formatu (MKV, AVI atp.) to nedela.
Mate nekdo nejaky napad a nebo to je bug?
nicmene mam uz par verzi zpet problemek po prehravani ISO. Kdyz ISO prehravani ukoncim a vratim se kamkoliv (TV, jiny FILM) tak mi na prednim panelu stale jede ikonka jako by se ISO prehravalo a box je o dost pomalejsi (reakce na DO). Pomuze jedine reboot. Prehravani jinych formatu (MKV, AVI atp.) to nedela.
Mate nekdo nejaky napad a nebo to je bug?
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
zkoušel jsem rozejet mgcamd a newcs, ale nemůžu se dostat na kartu ve čtečce, mám bílou karu Skylink CAID: 0D 03, v ignore listu není.JirkaB2 píše:dal jsem tam poslední MultiCAS 1.62D tak uvidím, zatím to jedepepawo píše:Zkus poslední verzi zálohy pluginů od Dempsey, je tam sice defaultně přednastavený MultiCAS, ale ten posuň dolů pod mgcamd a newcs a zakřížkuj. Spusť camy znovu a mělo by to číst. Navíc to můžeš kontrolovat v PC.
když pak v OpenXCAS pod mgcamd vyberu smart card reader, tak to nic nevidí.