Nahrávání na HDD

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
honzasa
Nováček
Nováček

Nahrávání na HDD

Příspěvek od honzasa »

Včera večer jsem se pokusil nahrát Metropolitmí operu (Armidu), ale bez úspěchu. Použil jsem jak přímé navrávání (červ. tlač.), tak jsem rovněž zkusil nahrávat z menu. Zkoušel jsem jak vnitřní disk, tak USB. AZBox se tvářil, že nahrává, ale nic jsem tam potom nenašel. Pak jsem zkusil ještě ARD HD a Mezzo HD - vše v pořádku. Kde jsem mohl udělat chybu? Místo na discích je dost. Díky .

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Re: Nahrávání na HDD

Příspěvek od frcko73 »

ake pluginy pouzivas?

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
honzasa
Nováček
Nováček

Příspěvek od honzasa »

Teď tam mám jenom MultiCAS 1.62D-B01, Fw 0.9.4829

matoz
Nováček
Nováček

Příspěvek od matoz »

honzasa píše:Včera večer jsem se pokusil nahrát Metropolitmí operu (Armidu), ale bez úspěchu. Použil jsem jak přímé navrávání (červ. tlač.), tak jsem rovněž zkusil nahrávat z menu. Zkoušel jsem jak vnitřní disk, tak USB. AZBox se tvářil, že nahrává, ale nic jsem tam potom nenašel. Pak jsem zkusil ještě ARD HD a Mezzo HD - vše v pořádku. Kde jsem mohl udělat chybu? Místo na discích je dost. Díky .
Vyskusaj najprv nahravat nejaky FTA kanal...Mne to tiez najprv v nejakom este starom fw islo a potom som updateoval niekolkokrat a nenapadlo ma kontrolovat ci to nahrava /povazoval som to za samozrejmost/ a ked som to naozaj potreboval a nahral som si daco cez planovac tak na disku bol len nejaky zopar megovy subor namiesto cca nx1GB...
Potom som skusal nahrat aj nazad doporucovanu .4466 verziu, ale uz ani s nou mi to neslo.
Pomohlo az sformatovanie oblasti /z uvodneho menu pri starte USB/ a potom postupne nahratie .4466 a aj poslednej verziu fw uz fungovalo. Neviem ci som to neposahal aj KGD, ktory som tiez skusal ale potom som ho dal prec kvoli nestabilite.

honzasa
Nováček
Nováček

Příspěvek od honzasa »

Díky za radu, ale teď je problém v tom, že stanice METOP, která mi nešla nahrávat, bude mít příští vysílání až 9. října 2010. Takže musím najít jinou, u které budou také problémy. Do té doby bude určitě k dispozici mnoho dalších firmwarů, možná už 0.1..
Zdravím.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

honzasa píše: Do té doby bude určitě k dispozici mnoho dalších firmwarů, možná už 0.1...
Zbožné to přání všech uživatelů boxu..........
Budiž už konečně vyslyšeno !!!

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“