tato chyba je i na předchozích FW, konkrétně 4754. Je vidět že se táhne dálvicini píše:musím říci ,že mě tuhne dost často, dám-li vypnutí boxu, naskočí tabulka sleep...... a když dám cancel dojde k restartu...
EDIT: ale dělá to jenom někdy
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
tato chyba je i na předchozích FW, konkrétně 4754. Je vidět že se táhne dálvicini píše:musím říci ,že mě tuhne dost často, dám-li vypnutí boxu, naskočí tabulka sleep...... a když dám cancel dojde k restartu...
Tak jsem cucel asi do 2 hodin na bednu a u toho HBO HD jsem zjistil, ze je to bordel na jejich strane, protoze porady nesli po sobe jak bylo v EPG. Takze podle meho nazoru to neni chyba boxu, ale HBO HD a jeho redakce.abcd sk píše:Ahoj tak presne toto sa mi stalo chcel som nahrat Verejneho nepriatela ako bolo v EPG a pritom to bol Kurier3
Tiez som si to vsimolftom píše:Na HBO HD mi nahravani jede OK. Ale co na HBO HD dnes ve 20:55 prestalo jit je EPG na OSD je porad Verejny nepritel c.1 (nevim zda mi ten box tim neco nechce sdelit) a pritom davno uz skoncil Kuryr 3, takze je 22:37, reboot nepomohl a ostatni programy ukazujou EPG korektne i ve spravne casove ose. Nevim zda to neni tim ze jedine HBO HD mam ze SkyLinku?vicini píše:nemáte někdo vysvětlení proč mi nechce nahrávat HBO HD??? mám sice ochutnávku na měsíc ,ale to by nemělo mít vliv....
co máš prosímtě za verzi FW?ftom píše:Na HBO HD mi nahravani jede OK. Ale co na HBO HD dnes ve 20:55 prestalo jit je EPG na OSD je porad Verejny nepritel c.1 (nevim zda mi ten box tim neco nechce sdelit) a pritom davno uz skoncil Kuryr 3, takze je 22:37, reboot nepomohl a ostatni programy ukazujou EPG korektne i ve spravne casove ose. Nevim zda to neni tim ze jedine HBO HD mam ze SkyLinku?vicini píše:nemáte někdo vysvětlení proč mi nechce nahrávat HBO HD??? mám sice ochutnávku na měsíc ,ale to by nemělo mít vliv....
No hadejvicini píše:co máš prosímtě za verzi FW?