Samovolné přepsání polohy satelitu

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
mccase69
Nováček
Nováček

Samovolné přepsání polohy satelitu

Příspěvek od mccase69 »

Tak si asi říkáte co tím dotazem, chci říct.Sám si připadám blbě a nevím jak jinak to nazvat.
Jde o to že mám naladěnou Astru 23,5°E a pár dalších družic.Když vytvořím nový TP pro Novu na 23,5°E,klasicky nastavím všecky parametry,běží to jak má,Novu si hodím do oblíbených mezi ostatní stanice z Astry 23,5°E.Potud vše OK.
Za pár dní přepnu na Novu,motor mi patočí parabolu na 1°W a objeví se nápis NENÍ SIGNÁL.Tak se mrknu do seznamu naladěných družic a ta co se jmenovala 23,5E Nova se najednou jmenuje 1W Nova.V oblíbených sice zůstane ve složce Astry,ale zmizí u ní 23,5E a objeví se 1W.Poprvé jsem si řekl že asi chyba v Matrixu,podruhý že to snad není možný,ale teď už je to snad pošestý a fakt mě nebaví to věčně ladit.Zálohu mám,ale když je vypnutý PC tak se mi ho kvůli tomu nechce zapínat
Tak kdybyste někdo věděli co s tím byl bych vděčen.

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Samovolné přepsání polohy satelitu

Příspěvek od Thomik1 »

Podle mě chyba v settingu. Od jaké verze FW ji máš udělanou?

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

No je to ze staršího,tuším že 0.9.3686.Takže pokud správně chápu jediná možnost všecko smáznout,Format Area nový FW a udělat si nový setting :???:

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Přesně tak ..nastav a nalad vše znovu.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

Děkuju.Myslel jsem si že mně to nemine,ale tajně jsem doufal že na to je nějaký fígl.... no tak o víkendu se na to vrhnu,aspoň se konečně dokopu k tomu dát tam novější FW

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“