fw 0.9.4785
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
frcko73
- Mazák
Re: fw 0.9.4785
Restartni router.
Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Mne to tiez na prvykrat vyhlasilo chybu.bezacik píše:Caute, takze som upgradol FW na mojom AZ Boxe HD Premuim, ale prisiel problem. WiFi spojenmie, ktore doteraz fungovalo nemozem rozbehat. Neviete poradit co s tym? Skusal som vselico: V menu Internet dam WiFi, najde wifi siet. Nemam ziadne zabezpecie na routeri, nastavim IP adresu na DHCP a ked dam pripojit tak po dlhsie chvili vyhlasi chybu a nepripoji sa. V predchadzajucom FW som takyto problem nemal. Poradte prosim.
Dal som znova a potom to uz fungovalo
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Nováček
Chalani poprosil by som o pomoc dal som si TENTO FW a nefunguje mi ked chcem ist do nastavenia tak len cierna obrazovka ale ide o to ze ked som sa chcel vratit naspet na starsi FW tu nastava problem dal som FW na USB dal som reboot ale nenacita mi FW len sa mi zapne AZ Box bez ponuky na update FW a teraz neviem updatnut ani cez nastavenie ked sa tam neviem dostat
Chcem sa opitak ako na to alebo ako sa vratim na tovarenske nastavenie som novacik tak ma neukamenujte
Chcem sa opitak ako na to alebo ako sa vratim na tovarenske nastavenie som novacik tak ma neukamenujte
Naposledy upravil(a) abcd sk dne 18 dub 2010, 19:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Po opakovam vyvolani EPG cez info tlacitko EPG zblbne a zobrazuje programy pre iny televizny kanal na akom je tv prepnuta. Toto sa nabaluje az do stavu ked EPG krachne uplne a box sa sam rebootne. Rychlost prepinania mi za tuto nestabilitu nestoji. Vratil som sa k 4717 kde je box aspon stabilny ( aspon u mna ).
AzBox Elite HD + Skylink ICE, Gibertini 85 Al ,LNB Smart TMT43 Monoblock 4,3 Twin
Enigma2 OpenRSI 3.3.1 21.7.2013, NewCS 1.7 + CCcam 2.2.1
Enigma2 OpenRSI 3.3.1 21.7.2013, NewCS 1.7 + CCcam 2.2.1
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Popis zajimavy, ale nic nerikajici co se tam ve skutecnosti deje. Mozna by to slo jednoduse zjistit pres konzolu pripojenou primo na RS232.BextrH píše:Tak jsem se zas nachytal. Streaming po zapnutí na HD kanálu naskočí, po přepnutí na jiný HD na stejném TP se stane AZ neovladatelným, po delší době se tedy přepne, ale už nejde nic dělat. Po podržení na restart se po naběhnutí spustí streaming a pokračuje to celé dál. Když chci přepnout na jiný kanál abych ukončil streaming, je seznam kanálů černobílí a další záložky ůplně vymazané. Závěrem streaming dvou HD nedoporučuji. Kousne se to a nedá se to vypnout. Možná maximálně někdo s Premiem, nebo s hodně rychlím USB HDD.
Ono to taky muze vypadat asi tak nejak: viewtopic.php?p=41544#p41544
Prestalo reagovat DO a pomohl jen reboot.
- BextrH
- Mazák
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já bych spíš potřeboval zjistit co je tam za změnu o proti FW 0.9.4295 kde streaming chodí jedna báseň i s pomalou fleškou. Asi tam bude někde nastavena jinak vyrovnávací paměť.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
- jakemariam
- Nováček
po teste:
prepinanie programov sa mi javi rovnake
YouTube - ide bez problemov a to som rad
EPG - zatial ok
ale neustale sa mi po reboote prestavi cas o 2hod do minusu
No a nefunguje mi zatial nahravanie z share kanalov a pritom pouzivam multicas najnovsi
prepinanie programov sa mi javi rovnake
YouTube - ide bez problemov a to som rad
EPG - zatial ok
ale neustale sa mi po reboote prestavi cas o 2hod do minusu
No a nefunguje mi zatial nahravanie z share kanalov a pritom pouzivam multicas najnovsi
AZBoX HD ELITE,SKYLINK,openXCAS-MultiCAS-cccam,LNB diavolo,Diseqce 1.2, 23,5° E+1,0° W
- BextrH
- Mazák
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Po stažení MultiCAS-v162D-A08 psalo zakodováno, po stažení z jiného serveru fungoval OK.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
-
- Nováček
mam rovnaky problem, skusal som hw reboot a nasledny start spolu so stlacenym tlacidlom "hore" (neskor aj inych) ako som sa docital na jednom fore, ale nepomohloabcd sk píše:Chalani poprosil by som o pomoc dal som si TENTO FW a nefunguje mi ked chcem ist do nastavenia tak len cierna obrazovka ale ide o to ze ked som sa chcel vratit naspet na starsi FW tu nastava problem dal som FW na USB dal som reboot ale nenacita mi FW len sa mi zapne AZ Box bez ponuky na update FW a teraz neviem updatnut ani cez nastavenie ked sa tam neviem dostat

vopred dakujem za radu
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
abcd sk píše:Chalani poprosil by som o pomoc dal som si TENTO FW a nefunguje mi ked chcem ist do nastavenia tak len cierna obrazovka ale ide o to ze ked som sa chcel vratit naspet na starsi FW tu nastava problem dal som FW na USB dal som reboot ale nenacita mi FW len sa mi zapne AZ Box bez ponuky na update FW a teraz neviem updatnut ani cez nastavenie ked sa tam neviem dostat
A FW které dáváš na USB klíč máš přejmenován jen na patch ? nesmí být xxxxxxxx.patch

Je to zde na fóru psané mnohokrát.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
v tom bol ten problem, dakujemA FW které dáváš na USB klíč máš přejmenován jen na patch ? nesmí být xxxxxxxx.patch
Je to zde na fóru psané mnohokrát.
(je to trochu nelogicke, mohlo by sa to zladit s klasickym updatom)
-
- Mírně pokročilý
Flash jsem provedl s reset dat, ale bez format. Z nastaveni jsem vybral usb a to bylo vse. Zadny problem nenastal. Ale narazil jsem na
zvláštnost. Mám aktivované automatické spuštění TV po wake up. Po dobu cca 1 min nemohu používat jiné klávesy na DO kromě Volume a čísel. Home je nefunkční -> nelze přepnout na Film
zvláštnost. Mám aktivované automatické spuštění TV po wake up. Po dobu cca 1 min nemohu používat jiné klávesy na DO kromě Volume a čísel. Home je nefunkční -> nelze přepnout na Film
- Duce
- Nováček
Po po nahratí FW mi nechcel stba nabootovať, po problémoch som tam tent fw nahral znova urobil všetky može resety a továrenské nastavenia ale pri volbe jazyka stb zatuhol, rštartol som s DO, už sa jazyk podarilo zadať, ale o chvílu stb znova vytuhol pri nastavovaní komunikácie zasa tak že stále stb bootoval a na displeji bolo napísané setting, tak som sa rozhodol vrátiť k fw 0.9.4754 ten sa mi javý stabilnejší.
AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
- Primo
- Mírně pokročilý
Uz asi 5 FW dozadu delam update z menu nastaveni z USB, bez jakychkoliv resetu a tovarnich nastaveni a prijimac nabehne v puvodni konfiguraci a slape jako "vino".
Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
-
- Nováček
Mal som uplne rovnaky problem ako piste viaceri. Pri upgrade som postupoval korektne aj s FAA aj s tovarkom aj s rebootmi. Myslim ze po zmene jazyka na Slovak a nasledne po vstupe do Setup-u box zatuhol. Musel som urobit recovery cez USB boot s patch.bin a znovu FAA, Upgrade, tovarko, restart ale po zakladnom nastaveni, obnoveni PLUGINS, CHANNELS a po vstupe do Setup-u opat cierna obrazovka. Takze cez patch.bin som sa vratil naspat k predposlednej verzii FW.