Ahoj dpabox . Mám podobný problém chcem prepojit HD Box 9200 a Emtec multimed. prehrávač v
ktorom je HDD 1000 GB len tieto príkazi mi veľa nehovoria. Chcem ich prepojit priamo káblom
len neviem či mám použiť krížený alebo priamy kábel na prepojenie. Este ta chcem poprosiť či by
si nemohol ten tvoj postup na Mount HDD zhrnúť do nejakých desitich bodov ako a čo robiť zaradom.
Ďakujem kanagon
Ja problem uz nemam , ak si cital tento tread od zaciatku riesili sme postupne 3 druhy zapojenia. Nakoniec mam pouzitu variantu, ktoru Ti zodpovedal vo svojom jubilejnom 2000 prispevku na forum.digitalne.cz GRANTEC , uprimne mu prajem vela dalsich.
Tato varianta s vyuzitim pluginu je teraz aktualna a zjednodusila vsetky varianty predtym spominane ... nic nebrani tomu odskusat aj predtym uvadzane varianty, kazda je vsak pre iny pripad .... funguju.
Tak ako pomohol GRANTEC mne pri rieseni problemov, pomohol aj velkemu mnozstvu spokojnych uzivatelov tohto fora za co mu patri uprimna vdaka.
K Tvojej otazke mozem ako sumar skonstatovat, ze je potrebne ako
novemu uzivatelovi citat, citat, citat... aby si sa s tym zoznamil , tak ako to chces Ty v desiatich bodoch to nie je mozne realizovat. Kazda konfiguracia pouzivanych zariadeni ma urcite pravidla, nepoznam Tvoje sucasne zapojenie - nie je zname ako si pripojeny /router, domaca siet ?
Len priame prepojenie zariadeni ako to spominas asi nebude realne