fw 1.08.09/9200
Moderátor: By.Bob
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: fw 1.08.09/9200
V tom menu je položka PlugIn ako odomknutá, ale nezobrazuje sa v tabuľke pod CAS

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- mersa
- Nováček
U prodejce jsem si nechal vyměnit UNI čtečku za novou na 2 karty.Fw.používám stále 1.07.55,se kterým jediným mi korektně funguje karta Gital bez hlášek o vadné kartě.
Pokud nahraji tento nový fw.1.08.09,tak mi půjde korektně karta Gital ve spodní i horní čtečce?EMU,sdílení apod. nepoužívám.
Pokud nahraji tento nový fw.1.08.09,tak mi půjde korektně karta Gital ve spodní i horní čtečce?EMU,sdílení apod. nepoužívám.
HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Práve toto je príležitosť na zmenu. Vyskúšaj to a uvidíš. Nezabudni urobiť továrko a nepoužiť obnovu zálohy. Následne urob nový setting a daj vedieť

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- SuiVanOrton
- Nováček
Ahoj, jak tu varuješ předtím že se nesmaže ten var adresář, tak to se tedy dá obejít tím že před istalací této nové verze tam dám tovární nastavení a pak až začnu updatovat fw ? (já updatuju klasicky, stáhnu soubor, hodím ho na nějakou usb flashku a tu vrazím do hd-boxu).dempsey píše:Takže takto:
Tento fw by mal byť náhradou pre tých ktorí dodnes používali fw 55 v ktorom fungovala len jedna čítačka. Až na malú chybičku / nezmazanie starého varu s súbormi z predchádzajúceho fw / sa to zrejme podarilo.
Mal by to byť fw s bezchybne funkčnými oboma čítačkami bez použitia emu. Presne takýto fw potrebuje väčšina zákazníkov. Zmazaním var s použitím USB pred nahratím tohoto fw by sa mal dosiahnuť požadovaný stav.
A ještě jeden dotaz, měl jsem tedka u 1.08.01 problém s přehráváním nahraných souborů (v HD). Prostě to jakoby zadrhávalo a občas se rozkostičkoval obraz. Když jsem to ale zkusil v PC tak to bylo ok, takže to bylo přehráváním. Nevíš jestli je toto už opravené v této verzi, protože jinak jsem byl spokojenej jako želva.
HD-BOX 9200, karta Skylink (Irdeto výměna)
HDD Samsung Story Station Plus 1TB (připojeno přes eSata)
TV Panasonic TX-L42E30E
TV Panasonic TX-L42E30E
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mne ide Gital aj stara TaT. info o karte pochadza z dolnej citacky, ale hornu vie pouzit.
Skutocne zmazanie firemneho zoznamu programov:
Menu - Obnovenie systemu - Obnovit system-tovarne nastavenia (celkom prva polozka)
Po vyzve zadat cesky jazyk - suhlas s navratom do vyrobnych nastaveni.
Menu - Spravce seznamu programu - Vymaz programu -Modre- vymazat vse. Tak isto zmazat aj Radia !! je ich tam dost! .
Menu - Obnovenie systemu - Ulozit systemove nastavenia.
Takto vytvori skutocne skoro prazdnu databazu , mate resetovany prijimac a mozte ho pouzivat. Adresar var mozte zmazat cez ftp, alebo cez ponuknute menu po vlozeni USB kluca.
Rychly a stabilny sw. Ako factory vhodny . Da sa zabranit nezeleanym upravam v menu - zamknutim potrebnych poloziek v Rodicovskej kontrole. Podpora pre pluginy tu nieje - pri tovarenskom fw ani nieje potrebna.
Skutocne zmazanie firemneho zoznamu programov:
Menu - Obnovenie systemu - Obnovit system-tovarne nastavenia (celkom prva polozka)
Po vyzve zadat cesky jazyk - suhlas s navratom do vyrobnych nastaveni.
Menu - Spravce seznamu programu - Vymaz programu -Modre- vymazat vse. Tak isto zmazat aj Radia !! je ich tam dost! .
Menu - Obnovenie systemu - Ulozit systemove nastavenia.
Takto vytvori skutocne skoro prazdnu databazu , mate resetovany prijimac a mozte ho pouzivat. Adresar var mozte zmazat cez ftp, alebo cez ponuknute menu po vlozeni USB kluca.
Rychly a stabilny sw. Ako factory vhodny . Da sa zabranit nezeleanym upravam v menu - zamknutim potrebnych poloziek v Rodicovskej kontrole. Podpora pre pluginy tu nieje - pri tovarenskom fw ani nieje potrebna.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Ahoj,tento fw opravdu je na 2 čtečky + modul na kartu. A chodí to dobře bez rušivých hlášek. Takže to je lepší než fw 55. Berte tuto informaci ,že to je jenom na karty - základ verzi. Mohlo by se to brát ,jako origoš fw ,když si zákazník koupi tento model a doma si ho rozbalí. Pokud to nepotřebuje na hraní. Ahoj a přeji krásny den - podvečer kury32 

- SuiVanOrton
- Nováček
Nevím jaké máte zkušenosti vy, ale já bych tenhle fw nikomu moc nedoporučil. Poměrně často při normálním sledování TV mi to zničeho nic zahlásí "program zakodován" a pak už nejde žádný program, musím to vypnout a zase zapnout a všechno zase jde. To mi v fw.03 nedělalo, ani ve starém .55 to nedělalo. Kartu mám skylink (tedy vlastně tenkrát to ještě byl TnT).
Navíc cokoliv nahraju na můj usb hdd, tak pak při přehrávání to zadrhává a rozkostičkovává se obraz (jednou třeba za minutu, či za pět minut, různě). Sledovat ale takhle něco není možné.
Podle mého názoru nepoužitelný, čekám na novější s opravama.
Navíc cokoliv nahraju na můj usb hdd, tak pak při přehrávání to zadrhává a rozkostičkovává se obraz (jednou třeba za minutu, či za pět minut, různě). Sledovat ale takhle něco není možné.
Podle mého názoru nepoužitelný, čekám na novější s opravama.
TV Panasonic TX-L42E30E
TV Panasonic TX-L42E30E
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme nevyšlo všetko tak ako malo. Aj ja som si všimol nedostatočnú stabilitu čítačiek - dôvod prečo bol tento fw kompilovaný sa neukázal s našimi kartami ako vyhovujúci.
Poznámku o tom že by mal byť vhodný ako náhrada za fw 55 zmažem a počkáme na ďaľší fix.
Poznámku o tom že by mal byť vhodný ako náhrada za fw 55 zmažem a počkáme na ďaľší fix.

- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TaT mam - este bios3 a na nej ide dekodovanie plynule.
Zaznamy- HD programy presne kao pises, SD programy - bez problemov.
Mam aj Gital kartu a aj ta ide bez problemov. Skus si na karte ocistit kontakty . Tieto TaT su nepatrne tensie ,takze aj male znecistenie moze robit problem . Alebo zmaz programy a preskenuj nanovo. Nemala by to byt tragedia, ja nerobim cele dni nic ine- len skenujem a presuvam programy .
Mam aj Gital kartu a aj ta ide bez problemov. Skus si na karte ocistit kontakty . Tieto TaT su nepatrne tensie ,takze aj male znecistenie moze robit problem . Alebo zmaz programy a preskenuj nanovo. Nemala by to byt tragedia, ja nerobim cele dni nic ine- len skenujem a presuvam programy .
- SuiVanOrton
- Nováček
Tak mi to nedalo, smazal jsem komplet programy i radia a znova jsem to naskenoval. Vůbec mi to nepomohlo, prostě po určitém čase když se koukám na TV a pak přepnu tak tam vyskočí ta hláška a musít to vypnout a zapnout.grantec píše:TaT mam - este bios3 a na nej ide dekodovanie plynule.
TV Panasonic TX-L42E30E
TV Panasonic TX-L42E30E
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
asi mas zazracny box ,alebo zazracnu kartu. :)
- tulino
- Pokročilý
Nemusi mat zazracnu kartu, mozno robi nejaku chybu a zaroven je jasne, ze nove fw neprinasaju vytuzenu stabilitu, minimalne s Gital kartami.
Aby sa v tom nikto nevidel, je len cista konstatacia, nikoho kto sa podiela na vyvoji nechcem podpichovat
Chcem sa ale spytat nieco ine, je naozaj ekzaktne overene, ze nepouzivanie settingu programov prinesie bezproblemovy chod resp opacne,
je priamy suvis medzi pouzitim programoveho settingu zo starsieho fw a problemami s vyssim fw?
Mne sa napriklad objavilo sekanie v HD nahravkach, ktore som predtym 1000% nemal.
Zeby to sposobilo vyskusanie fw 1.07.97 aj ked som sa vratil na 1.07.86?
DOPLNENIE:
a dnes vecer sa po tyzdennej, takmer bezproblemovej prevadzke, pridalo uz 3x oblubene zakodovanie programu, straci prepnut vedla a naspat, ale serie to
Aby sa v tom nikto nevidel, je len cista konstatacia, nikoho kto sa podiela na vyvoji nechcem podpichovat
Chcem sa ale spytat nieco ine, je naozaj ekzaktne overene, ze nepouzivanie settingu programov prinesie bezproblemovy chod resp opacne,
je priamy suvis medzi pouzitim programoveho settingu zo starsieho fw a problemami s vyssim fw?
Mne sa napriklad objavilo sekanie v HD nahravkach, ktore som predtym 1000% nemal.
Zeby to sposobilo vyskusanie fw 1.07.97 aj ked som sa vratil na 1.07.86?
DOPLNENIE:
a dnes vecer sa po tyzdennej, takmer bezproblemovej prevadzke, pridalo uz 3x oblubene zakodovanie programu, straci prepnut vedla a naspat, ale serie to
Naposledy upravil(a) tulino dne 07 dub 2010, 21:32, celkem upraveno 1 x.
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Minimalne stara verzia databazy musi sposobovat problemy.
Ono - to vymazanie pri nepouzivani pluginov vobec nemusi byt potrebne ! A ani nieje . Problem sa dostavi az ked sa nainstaluju pluginy - potom sa kazdy volny bit vo flash rata . Volny - nie obsadeny zalohou, ktoru beztak neviem pouzit.
V original fw staci dat vyrobne nastavenia, naskenovat si potrebne programy a zvolit vytvorenie zalohy nastaveni . Tym sa existujuca povodna zaloha prepise novou - potrebnejsou.
Vlastne ta databaza a jej problem bol len vysledok skumania ,ked sa niektori stazovali,ze po vypnuti do standby off a opatovnom zapnuti mali zrazu vyrobne nastavenia a programy, ktore nikdy nenaladili. Prvym voditkom bolo,ze uzivatel pouzival pluginy. Tie same o sebe nemozu cosi take sposobit, takze uz ostavalo len zaplnit dostatocne adresar /var/ - a vysledok sa dostavil . V originalnom sw zaloha nemoze robit problem - jedine nejak extremne velka .
Najst niekedy schodne riesenie je problem. Niektore situacie nedokazem ani nasimulovat . Nikdy nezabudnem na jedneho mladenca, ktory mal vo /var/ subor Core.90 . To su prosim odzalohovane stratene data z poskodeneho suboroveho systemu. Ale vo flash ? Ako tam mohol byt poskodeny suborovy system ?
Co sa tyka gital - tam mas pravdu. Mne nahodou funguju dve karty gital , ale kedze moznych verzii je podstatne viac a stabilita citacky zalezi od zvolenych programovych balikov a ich kombinacii n akarte , urcite su aj majitelia takych kariet , ktore este nepracuju korektne. Stale je co riesit.
Ono - to vymazanie pri nepouzivani pluginov vobec nemusi byt potrebne ! A ani nieje . Problem sa dostavi az ked sa nainstaluju pluginy - potom sa kazdy volny bit vo flash rata . Volny - nie obsadeny zalohou, ktoru beztak neviem pouzit.
V original fw staci dat vyrobne nastavenia, naskenovat si potrebne programy a zvolit vytvorenie zalohy nastaveni . Tym sa existujuca povodna zaloha prepise novou - potrebnejsou.
Vlastne ta databaza a jej problem bol len vysledok skumania ,ked sa niektori stazovali,ze po vypnuti do standby off a opatovnom zapnuti mali zrazu vyrobne nastavenia a programy, ktore nikdy nenaladili. Prvym voditkom bolo,ze uzivatel pouzival pluginy. Tie same o sebe nemozu cosi take sposobit, takze uz ostavalo len zaplnit dostatocne adresar /var/ - a vysledok sa dostavil . V originalnom sw zaloha nemoze robit problem - jedine nejak extremne velka .
Najst niekedy schodne riesenie je problem. Niektore situacie nedokazem ani nasimulovat . Nikdy nezabudnem na jedneho mladenca, ktory mal vo /var/ subor Core.90 . To su prosim odzalohovane stratene data z poskodeneho suboroveho systemu. Ale vo flash ? Ako tam mohol byt poskodeny suborovy system ?
Co sa tyka gital - tam mas pravdu. Mne nahodou funguju dve karty gital , ale kedze moznych verzii je podstatne viac a stabilita citacky zalezi od zvolenych programovych balikov a ich kombinacii n akarte , urcite su aj majitelia takych kariet , ktore este nepracuju korektne. Stale je co riesit.
- tulino
- Pokročilý
Nedostatok miesta sa ale napriklad mna tykat nebude, preto som vzdy po standby nasiel naladene
Vzdy dam reset, vymazem var, update fw, fdu, nastavenia a na koniec plugin
Nanovo skenovat teraz 9 druzic, neskor 11, pricom si nepamatam pomerne vela novych TP a k tomu vytvorenie 9 fav skupin, to je slucku aj pri pouziti editora, uznaj.
Vzdy dam reset, vymazem var, update fw, fdu, nastavenia a na koniec plugin
Nanovo skenovat teraz 9 druzic, neskor 11, pricom si nepamatam pomerne vela novych TP a k tomu vytvorenie 9 fav skupin, to je slucku aj pri pouziti editora, uznaj.
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
-
tommix
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja používam newcs+mgcamd... v oboch čítačkách ide bezchybne a funguje konečne aj nahrávanie kódovaných programov a aj timeshift.
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T