Ahojte, som novacik tak prosim berte ohlad, snazil som sa prejst si forum aj som hladal (mozno zle) ale nic som nenasiel.
Mam najnovsi FW 0.9.4717 a mkv resp. 1080p HD si pustam z externeho WD disku a vacsinou vzdy po urcitom casovom intervale napr 15-20 minut sa to zacne na chvilu sekat a potom sa to vacsinou znovu rozbehne, skusal som zapnut teraz najnovsie aj tu hardwarovu akceleraciu (ak to ma na to nejaky ucinok?) ale bez zmeny. Da sa s tym nieco spravit? Nejaky plugin alebo nieco take? Ak ano tak prosim nejaky lahky postup kedze sa v tom velmi nevyznam
Dakujem pekne za kazdu radu.
uz sa tu riesila zmena priority pre jednotlive procesy (najdes v treade z predosleho firmwaru). zavysi tiez na kvalite mkv ... swapom nic nepokazis tiez. ziadny magic button neexistuje.
Swarley píše:Ahojte, som novacik tak prosim berte ohlad, snazil som sa prejst si forum aj som hladal (mozno zle) ale nic som nenasiel.
Mam najnovsi FW 0.9.4717 a mkv resp. 1080p HD si pustam z externeho WD disku a vacsinou vzdy po urcitom casovom intervale napr 15-20 minut sa to zacne na chvilu sekat a potom sa to vacsinou znovu rozbehne, skusal som zapnut teraz najnovsie aj tu hardwarovu akceleraciu (ak to ma na to nejaky ucinok?) ale bez zmeny. Da sa s tym nieco spravit? Nejaky plugin alebo nieco take? Ak ano tak prosim nejaky lahky postup kedze sa v tom velmi nevyznam
Dakujem pekne za kazdu radu.
treba byt realista a prijat jednoducho fakt ze mkv na tomto stroji momentalne nefunguju na 100%. ja osobne ani neverim ze niekedy budu fungovat aj ked nadej zomiera posledna kedze popcorn ma s tym istym cipom prehravanie mkv v pohode. ale ten zase nema kopec inej funkcionality ktoru tu mas a ktora ti zerie cpu cas. ta hw akceleracia mne osobne pomohla aj pri mkv ale dovody sekania mkv mozu byt rozne. vacsinou to byva kvoli zvukovej stope. z externeho disku to moze sposobovat aj fakt ze to jednoducho v danej chvili cez to usb nestiha. skus stiahnut a pouzit ten S4ProcLVL v radach a navodoch ale fakt treba byt realista ...
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Diky, skusim na to mrknut. Mrzi ma to lebo aj kvoli tomu som kupoval tento stroj, ze to prehra aj mkv, keby som bol vedel tak kupim nieco lacnejsie a nejaky WDTV. Neva no.. myslel som ze aj nove FW to nejako poriesia takze uz dlho cakam a nic, ale uz som si vymyslel inu alternativu ze si natiahnem kable priamo z pc a prehravat to budem asi tak ked sa to nezlepsi.. co uz..
Je to satelitní příjmač pro příjem TV signálu a né přehrávač videíí a fotek!!!!!
Pokud chce někdo přehrávat medialní soubory (fotky) ať si koupí nějakej NMT.
PetrT30 píše:Je to satelitní příjmač pro příjem TV signálu a né přehrávač videíí a fotek!!!!!
tak to nesuhlasim, ja ho mam prave aj koli multimediam: mkv (dts), avi, fotky, mp3, youtube atd. A som spokojnym uzivatelom.
PetrT30 píše:Je to satelitní příjmač pro příjem TV signálu a né přehrávač videíí a fotek!!!!!
Nj, primarne je urceny na prijimanie TV signalu, ale naco donho davaju tu funkciu ak nesplna to co ma? Je to skoda no.. :/ Oki, uz kaslime na to. Dakujem za rady..
Umím, ale ostatní asi ne.
Na fotky v TV mám Popcorna a ten je na tyhle multimedialní "věci" přímo určen.
To je jako kdybych si koupil pračku a chtěl bych v ní umývat nádobí (a nebo naopak) .
To je doooobrý!
Začnu asi takhle prodávat myčky. Prádlo myčka vypere taky, ale nikde raději nenapíšu, že vyprání stojí za ho*no.
A tak to prostě je i v el. technice. Nesmíš kupovat podle hezkých nápisů
PetrT30 píše:Umím, ale ostatní asi ne.
Na fotky v TV mám Popcorna a ten je na tyhle multimedialní "věci" přímo určen.
To je jako kdybych si koupil pračku a chtěl bych v ní umývat nádobí (a nebo naopak) .
O.T. No, nerikej mi, ze jsi to jeste nezkousel? A dokonce dobre susi, odstredenim.
Nj, primarne je urceny na prijimanie TV signalu, ale naco donho davaju tu funkciu ak nesplna to co ma? Je to skoda no.. :/ Oki, uz kaslime na to. Dakujem za rady..
no ono to nikde nieje napisane ze to dokaze. tam je len napisane ze to podporuje. a ta podpora vychadza z toho sigma chipu ktory to naozaj podporuje a v popcornoch to s tym chipom dokonca aj funguje :)
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Tak potom nech predajca neinzeruje prehhrávanie médii a foto. Inak je to podvod.