mcas + newcs
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
mcas + newcs
Zdravim,
chtel bych se zeptat Dempseyho jestli je mozne provozovat na HDBox mcas proti newcs serveru? Cetl jsem Tvuj navod na zprovozneni teto kombinace na AzBox, ale v pluginech pro HDBox nejsou potrebne konfiguracni soubory. Zkusil jsem pouzit soubory z AzBox, ale bohuzel na HDBox chyby konfiguracni rozhrani pro "Card Splitter", ve kterem bych mohl nakonfigurovat newcamd klienta pro mcas - tak jak se to dela na AzBox (kde mi to mimochodem opravdu funguje :-)).
Proc tuto kombinaci? Problem je v tom, ze bych chtel pouzivat HDBox jako share server pro karty skylink s Ferguson Arriva (proto newcs) a zaroven na nem cucet na cigi (proto mcas, pac mgcamd nefuguje/nestartuje automaticky). Nebo pokud bys mi poradil lepsi kombinaci pluginu, ktera by tento pozadavek dokazala vyresit ? (samozrejme jednou z cest je navrat na 1.07.86, ale to bych nerad :-)).
Predem diky za rady.
chtel bych se zeptat Dempseyho jestli je mozne provozovat na HDBox mcas proti newcs serveru? Cetl jsem Tvuj navod na zprovozneni teto kombinace na AzBox, ale v pluginech pro HDBox nejsou potrebne konfiguracni soubory. Zkusil jsem pouzit soubory z AzBox, ale bohuzel na HDBox chyby konfiguracni rozhrani pro "Card Splitter", ve kterem bych mohl nakonfigurovat newcamd klienta pro mcas - tak jak se to dela na AzBox (kde mi to mimochodem opravdu funguje :-)).
Proc tuto kombinaci? Problem je v tom, ze bych chtel pouzivat HDBox jako share server pro karty skylink s Ferguson Arriva (proto newcs) a zaroven na nem cucet na cigi (proto mcas, pac mgcamd nefuguje/nestartuje automaticky). Nebo pokud bys mi poradil lepsi kombinaci pluginu, ktera by tento pozadavek dokazala vyresit ? (samozrejme jednou z cest je navrat na 1.07.86, ale to bych nerad :-)).
Predem diky za rady.
- Libor73
- Nováček
Re: mcas + newcs
Ja bych se k dotazu pripojil s kombinaci xcam+newcs+mcas..je vubec mozne tuto kombinaci na hd-boxu provozovat?
Panasonic TH-42PZ8E / HD-BOX FS-9200 PVR / Technisat Multytenne 45 28,5°E/23,5°E/19,2°E/13°E / DIABLO CAM 2.2 (CAS 3+) / T&T / Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-BD80
-
- Nováček
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mcas cita kartu , ked su citacky vypnute, teda pouziva sci0 a sci1 . To je dost zasadny problem a z toho vyplyva aj to,ze kombinacia mcas s newcs nemoze spoluexistovat- kedze oba pouzivaju rovnaky driver sci0 a sci1 .
kombinacia Xcam +newcs funguje.
Vypnutie citaciek znamena - vypnutie UNIcas - nie samotneho driveru na citacky.
kombinacia Xcam +newcs funguje.
Vypnutie citaciek znamena - vypnutie UNIcas - nie samotneho driveru na citacky.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Diky grantec za odpoved. Ale na AZBox se mcas chova jinak. Zde je mozne cteni karty v mcas vypnout v konfiguracnim souboru a mcas s newcs muze spoluexistovat a navic spolupracovat, protoze mcas dokaze byt newcamd klientem - mam vyzkouseno opravdu funguje. V cem je tedy problem na HDBox? Mcas zkompilovany pro hdbox nema tuto moznost (myslim vypnuti cteni karty + newcamd klient) ?
- Libor73
- Nováček
xcam umi blokovat zapisy..zase neumi emu..u mcas je to tusim opacne..no treba v budoucnu spolu budou moct fungovat
Panasonic TH-42PZ8E / HD-BOX FS-9200 PVR / Technisat Multytenne 45 28,5°E/23,5°E/19,2°E/13°E / DIABLO CAM 2.2 (CAS 3+) / T&T / Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-BD80
-
- Mírně pokročilý
Posli config, niekto snad vyskusaexhornik píše:Diky grantec za odpoved. Ale na AZBox se mcas chova jinak. Zde je mozne cteni karty v mcas vypnout v konfiguracnim souboru a mcas s newcs muze spoluexistovat a navic spolupracovat, protoze mcas dokaze byt newcamd klientem - mam vyzkouseno opravdu funguje. V cem je tedy problem na HDBox? Mcas zkompilovany pro hdbox nema tuto moznost (myslim vypnuti cteni karty + newcamd klient) ?

- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na azboxe je uplne iny mcas. Vecer to kuknem - inak konfiguraky sa daju najst v sekcii downloads azbox- emualtory.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Oprava- nikde som tam mcas ani nevidel.
AZbox ma MboxCAS - co je ale cosi ine.
MultiCAS tiez nemozno oznacit za mcas .
AZbox ma MboxCAS - co je ale cosi ine.
MultiCAS tiez nemozno oznacit za mcas .
-
- Nováček
Grantec dik za vyjasneni situace. Myslel jsem si, ze prave MultiCas z azbox je plugin shodny s HD Box mcas. Uz je mi tedy jasne proc to nechodi. Chapu tedy spravne, ze na novych fw neni mozne rozchodit home sharing pro Arrivy a zaroven cucet na cigi prostrednictvim emulatoru - je tak ? Nebo existuje nejaky emulator, ktery by na techto novych firmwarech fungoval?
Jeste jsem uvazoval o CCCam, ale nevim jestli nema stejny problem jako mcas = cte si kartu sam = nesnasi se s newcs.
Jeste jsem uvazoval o CCCam, ale nevim jestli nema stejny problem jako mcas = cte si kartu sam = nesnasi se s newcs.
-
- Mírně pokročilý
Ano.exhornik píše:Grantec dik za vyjasneni situace. Myslel jsem si, ze prave MultiCas z azbox je plugin shodny s HD Box mcas. Uz je mi tedy jasne proc to nechodi. Chapu tedy spravne, ze na novych fw neni mozne rozchodit home sharing pro Arrivy a zaroven cucet na cigi prostrednictvim emulatoru - je tak ? Nebo existuje nejaky emulator, ktery by na techto novych firmwarech fungoval?
Firmware 1.07.89+
Xcam + newcs - sharing
mcas - emu
CCCam - emu, nespolupracuje s newcs (pokial viem), sharing na vlastnom protokole
Pokial na arive nevies pustit tiez CCCam, tak riesenie nemas s novymi firmware-mi.