Přerušování spojení v síti

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
petan
Nováček
Nováček

Přerušování spojení v síti

Příspěvek od petan »

Zdravím všechny
a chtěl bych poprosit o radu. Používám Inetbox 300 jako server a Octagon 1018 a Arivu 200 jako klienty. Před každým klientem je modem Zyxel a před Octagonem ještě switch. Použil jsem "Bucharův návod" na nastavení sítě a spojení obou klientů se serverem "funguje". Funguje v uvozovkách proto, že po několika minutách provozu se spojení přeruší, obraz i zvuk zmizí a na obrazovce je nápis program zakódován. Po několika vteřinách a někdy i minutách vše naběhne a zase několik minut jede. Pro rychlejší naběhnutí stačí vypnout a zase zapnout klienta. Takto se to stává u obou klientů, nikdy ne najednou a nikdy v pravidelných intervalech. Tzn., že jeden zrovna jede a druhý ne, patom zase jedou oba atd.
Chtěl bych se zeptat, zda-li měl někdo podobnou zkušenost a jestli ano, tak jak ji vyřešil nebo v čem by mohl být problém, na co se podívat, co by mohlo být špatně nastaveno. Nechápu totiž, kdyby bylo špatně něco základního, tak to nepojede vůbec. Ale tady se dívám třeba 20 minut a potom výpadek.
Zkoušel jsem prohledávat různá fóra, ale vždy se řeší problém se spojením, ale nikdy s přerušováním spojení.
Pokud má někdo podobnou sestavu, mohl by mi napsat, co má v serveru a co v klientech a co je jak nastaveno?

Díky všem za rady a tipy. Psát můžete také na: peta.petan(zavináč)seznam(tečka)cz

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“