Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

lucky
Nováček
Nováček

Re: Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Příspěvek od lucky »

ďakujem za tip, už čakám od rána a na STV2 to mám vždy bez prepnutia minimálne 2 hod
- uvidíme teda do rána

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak stiahni Team viewer 5 - nainštaluj ho a napíš ID a heslo. Pozriem sa

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
lucky
Nováček
Nováček

Příspěvek od lucky »

nainštalované, rád pošlem cez SS alebo SKYPE alebo mail - ale tu by som to nerád pre "všetkých" vešal

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Môžeš - zmažem to

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak lucky je vybavený. Tie zápisy mu prišli nekompletné keď na chvíľku spustil MultiCAS a už sa naučil povoliť a zakázať zápisy aj v newcs a mgcamde :)

Obrázek
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

To je klasika...přes Multicas to někomu prostě nechodí jak má, pak pomůže newcs s povolenými zápisy. Už jsme to tu "řešili" mockrát.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ono by to aj šlo, ale nikto nepočká na komplet zápisy - zmení to na mgcamd a newcs a ostane mu len torzo

Obrázek
lucky
Nováček
Nováček

Příspěvek od lucky »

áno áno áno, popol na moju hlavu - neviem čítať inak by bolo všetko bez problémov
Setting pre modrú kartu neznamená, že sú tam povolené zápisy na kartu
Dempsey - ešte raz 1000x dík a bolo mi cťou

limak111
Nováček
Nováček

Příspěvek od limak111 »

dempsey píše:Ono by to aj šlo, ale nikto nepočká na komplet zápisy - zmení to na mgcamd a newcs a ostane mu len torzo
Ahoj.
Pročítáním fóra jsem se hodně naučil a základy už docela ovládám, ale jak se dělá změna zápisů na kartě na to jsem nepřišel. Mohl by jsi napsat podrobný postup jak na to. Používám RCC. S FTP jsem docela kamarád, ale TELENET moc neovládám.
Přimlouval bych se za více návodů (krok za krokem) v textovém editoru umístněných v samostatné sekci protože fórum začíná být nepřehledné a hledání návodů a rad je moc časově náročné

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ty si to asi zle vysvetľuješ. Zápisy na kartu posiela provider /EMM/ a jemu neprechádzali pretože ich mal zakázané

Obrázek
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbyneksk »

limak111 píše:Ahoj.
Pročítáním fóra jsem se hodně naučil a základy už docela ovládám, ale jak se dělá změna zápisů na kartě na to jsem nepřišel. Mohl by jsi napsat podrobný postup jak na to. Používám RCC. S FTP jsem docela kamarád, ale TELENET moc neovládám.
Přimlouval bych se za více návodů (krok za krokem) v textovém editoru umístněných v samostatné sekci protože fórum začíná být nepřehledné a hledání návodů a rad je moc časově náročné
Tak prvne nevim co je to TELENET, ale pokud by te zajimal treba Telnet, tak to je jina. Cemu nerozumis?

A ted pozor! Pokud budes opisovat a jeste k tomu blbe, tak te cesta Telnetu stejne nikam nedovede.
Takze prvni rada - tady se musis drzet presne prikazu, vcetne malych a velkych pismen.

No a kdyz uz jsme u toho, tak co konkretne by te zajimalo? Nebot tvoreni navodu a rad (krok za krokem) je moc casove narocne.
Tady uz jsi se dival:?: viewforum.php?f=163

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

limak111 píše: ....ale jak se dělá změna zápisů na kartě....
Toto ho zaujíma :D Zrejme si z neznalosti myslí že sa stačí pripojiť telnetom do boxu a popridávať si oprávnenia na kartu podľa potreby.

Omyl

Obrázek
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbyneksk »

Sorry, tak to jsem tentokrate prehlednul ja a to je jina (tudy cesta nevede). Nicmene jak pouzivat Telnet by se naucit mohl, ze ... to neuskodi.

limak111
Nováček
Nováček

Příspěvek od limak111 »

dempsey píše:
limak111 píše: ....ale jak se dělá změna zápisů na kartě....
Toto ho zaujíma :D Zrejme si z neznalosti myslí že sa stačí pripojiť telnetom do boxu a popridávať si oprávnenia na kartu podľa potreby.

Omyl
Zas tak naivní nejsem. Stačilo by napsat jakou cestou se dostat k příkazu povolené, zakázané zápisy. Předpokládám, že se to dělá přes příkazový řádek v TELNETU. Zatím nemám zkušenosti ze zadávání příkazů a z Linuxem jsem se setkal až v AZBOXU.
Potřebuji trochu nasměrovat krok za krokem, a jaký příkaz použít.
Mám poslední FW a poslední zálohu od tebe bílá karta. Předpokládám, že jsou v této záloze zakázané zápisy.
Chtěl bych, než skončí dvou měsíční promo povolit zápisy a poté je zakázat. Někde tady jsem vyčet, že by to mohlo o nějakou dobu prodloužit sledování dvouměsíčního balíčku. Další věc je že se mě ztrácí EPG. Někdy chybí jen u některých programů, dnes se nenačetlo vůbec. A také jsem musel znovu aktivovat plugin protože bylo vše zakódované

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Co se týká povolení /zakázání zápisů, tak toho je tady na fóru dost. Když budeš chtít, tak tady
viewtopic.php?f=159&t=4031
jsou odkaz na pluginy s povolenými i se zakázanými zápisy.
Co se týká zjištění toho, co máš na kartě za zápisy, tak zadej do vyhledávání na fóru řetězec ":1001" (pochopitelnmě bez těch uvozovek) a najdeš co pořebuješ.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“