servisní loader - existuje?

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
babui
Nováček
Nováček

servisní loader - existuje?

Příspěvek od babui »

nazdárek všem satelitním fandům, linuxu zvlášť
K věci:
Mám velkou prosbu, podařilo se mi odpálit fortise 9200, při instalaci nové enigmy, kde jsem neudělal jedinou chybku...
Stroj je prostě mrtvý, samozřejmě to může být zdrojem, ale měsíc se mi nechce čekat na reklamaci, jsem zvyklý u Arivy 100/200 Hd, když mi ji někdo přinese mrtvou, že ji přes servisní loader opravím...
Nemáte prosím někdo něco podobného?
nebo nějaký nápad
děkuji

S pozdravem
Babui

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: servisní loader - existuje?

Příspěvek od dempsey »

Babui

Poznám Ťa z webu už dlhší čas ale musím Ťa trošku usmerniť:

Píšeš do Downloadu. Podsekcia utility. V rámci prehľadnosti fóra je v pravidlách myslím tiež dosť prehľadne napísané kde sa diskutuje a kde nie. Dnes som Ti už musel jeden príspevok zmazať a to preto lebo si vo vlákne o dostupnosti HDBOXu 9100 napísal niečo o nejakom inom Fortis výrobku, ktorému sa tu nevenujeme. Prečítaj si prosím pravidlá fóra a riaď sa nimi. Sú tu pre udržanie prehľadnosti.
Ak máš niečo k inému prijímaču píš to do sekcie "Různé satelitní přijímače" alebo do voľnej diskusie ktorá je nižšie.

Tento príspevok tam samozrejme presuniem tiež

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
babui
Nováček
Nováček

Re: servisní loader - existuje?

Příspěvek od babui »

ahoj,

respektuji tvoji připomínku, omlouvám se byl jsem nějak zrychlený

S pozdravem

Babui

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“