Čo to dokáže ???

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
FunMan
Nováček
Nováček

Čo to dokáže ???

Příspěvek od FunMan »

Náhodou sa my dostal do rúk HDbox-9200 PVR no a tak plánujem do neho kúpiť SKYLink kartu na sledovanie našich programov. Ale keď som zistil, že je to linuxoví prijímač tak ma napadlo skúsiť aj niečo iné ako len pasívne sledovať. Chcel by som vyskúšať čo to dokáže. No a tak sa chcem spýtať čo by som získal keby že tam nahrám enigmu2(niektorú z množstva verzií určených pre tento prijímač). Dala by sa na ňom zdieľať vyššie spomínaná SKYLink karta? A tak isto som zvedaví či pre originálny firmware(mám verziu 1.7.81) existujú pluginy mgcam a softcam key alebo iné pluginy s podobnou funkcionalitou a ako ich tam dostať. A tiež som zvedaví či existuje pre tieto linuxové prijímače nejaký torrent downloader. Hlavne my ide o vyskúšanie rôznych možností tohto prístroja a rozšírenie mojich znalostí. Viem je to kopa otázok ale za nápomocné odpovede budem vďačný.

Ten najotravnejší z otravných.
jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Čo to dokáže ???

Příspěvek od jerry »

FunMan píše:Náhodou sa my dostal do rúk HDbox-9200 PVR no a tak plánujem do neho kúpiť SKYLink kartu na sledovanie našich programov. Ale keď som zistil, že je to linuxoví prijímač tak ma napadlo skúsiť aj niečo iné ako len pasívne sledovať. Chcel by som vyskúšať čo to dokáže. No a tak sa chcem spýtať čo by som získal keby že tam nahrám enigmu2(niektorú z množstva verzií určených pre tento prijímač). Dala by sa na ňom zdieľať vyššie spomínaná SKYLink karta? A tak isto som zvedaví či pre originálny firmware(mám verziu 1.7.81) existujú pluginy mgcam a softcam key alebo iné pluginy s podobnou funkcionalitou a ako ich tam dostať. A tiež som zvedaví či existuje pre tieto linuxové prijímače nejaký torrent downloader. Hlavne my ide o vyskúšanie rôznych možností tohto prístroja a rozšírenie mojich znalostí. Viem je to kopa otázok ale za nápomocné odpovede budem vďačný.
Zdielanie dokaze e2 i povodny firmware po nahrati emu.
Pluginy na zdielanie su vacsinou davane spolu s pluginami na dekodovanie = emu. Hladaj na fore su v samostatnej sekcii emu.
Torrent netusim, hladaj na googli pre platformu sh4.

Spencer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spencer »

Zdieľanie chodí aj s originál softom (sú už aj novšie verzie,1.07.97),pluginy nájdeš tu na fore aj s návodmi ako ich tam dostať.
Nahratím E2 zatiaľ získaš dobrú hračku na skúšanie a testovanie,hodne toho na tom chodí,aj stabilita ako tak,ale ešte to nie je pravé orechové (je pravda,že zatiaľ mám iba AAF Olympia E2). Prečítaj si tu celé forum okolo E2,dozvieš sa viac.

FunMan
Nováček
Nováček

Příspěvek od FunMan »

Vďaka. Nečakal som odpoveď tak rýchlo. Ste naozaj pohotoví.

Ten najotravnejší z otravných.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“