Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

shibal
Mazák
Mazák

Re: Porad mi to vypisuje ZAKODOVANO

Příspěvek od shibal »

Nemyslím, v žádném s těch fw co vyšly nidko nehlásil, že by mu vůbec nejela čtečka karet, protbém může být ve špatném postupu instalace, nebo v použití verze pluginů, které v daném fw nejedou dobře. Ale obojí mi zní málo pravděpodobně.
Prověřil si třeba takovou "klasickou" věc jako jsou např. zápisy na kartě?

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

Neprověřovall jsem nic, protože nevím jak. Prostě to měsíc šlo a teď až na pár vybraných programů nejde. Zkoušle jsem restarovat, vyndat a zandat kartu a to je vše. V guide normálně vidím tv program. Když zmáčknu OK, tak taky vidím např.Novu vč.toho co maj dávaj. Prostě se to ale nerozeběhne a objeví se zakodovano. Den před tím se díval mlďas na TV a říkal, že jí normálně vypnul. Tak nevím.

VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Postupně jsem vyzkoušel snad všechny FW od tuším 2371. Ve všech mi Crypto karta jela přímo z čtečky. Dáváš tam tu kartu čipem od sebe a dolů...?

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

Od počátku je čipem dolů, tak jak jí tam dal technik. Teď jsem psal na Skylink, jestli nemůže být problém u nich. Očekávám ale, že odpovědí až v pondělí.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

daj tam posledny fw(nie je podmienka) a zalohu od dempseyho - newcs, mgcamd s povolenymi zapismi na kartu, restartuj azbox a potom si na stranke skylinku reautorizuj kartu. a musi to ist.
viewtopic.php?f=159&t=4031
Naposledy upravil(a) vikino dne 19 bře 2010, 19:42, celkem upraveno 1 x.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Takže prověř nejdřív ty zápisy na kartě, musíš mít aktivní plugin "newcs" nesmí být před ním křížek. Máš to tak?
Návod jak přečíst zápisy pak najdeš např. v tomto vlákně:
viewtopic.php?f=185&t=4516

Edit: to co píše "vikino" výše ti sice neprověří jaké máš zápisy, ale rovnou vyřeší jejich zápis. To že bys to ale měl i tak ověřit (třeba až po tom co ty zápisy povolíš a pořád to nepude) však platí.

SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

Tak nevím, jestli "newcs" hledám na správném místě. Tohle napsal Vikino: "a ked pozries v boxe-OpenXCAS-aktivation and priority co tam mas? Malo by to byt nejak takto:
mgcamd
newcs
#MultiCAS
"
A takhle to mám já.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Přes multicas chodí zápisy dost nespolehlivě, místo Muticas je lepší pro průchod zápisů mít newcs+mgcamd s povolenými zápisy. A ty je asi nejlepší mít odtud, je tam návod i soubory ke stažení:
viewtopic.php?f=159&t=4031

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

presne tak. multicas to robil aj mne. teraz ficim na mgcamd + newcs od dempseyho ale neviem zatial potvrdit funkcnost lebo som nepozeral telku ani nepamatam :)

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
prying Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od prying »

Ok, zkusím to. Přes flešku.

Fanys02
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fanys02 »

Mám tento problém taky už pár dní. Koupil jsem Skylink kartu a při přepínání programů mi to u některých hlásí ZAKODOVANO. Už jsem zkusil kde co a začíná mi dcházet trpělivost. Navíc jsem zkoušel kontrolovat i zápisy na kartě, ale vůbec mě to nikam nepustilo. Píše mi to AZBOXU ERROR PAGE.

AZBOX premium HD, TV LCD Samsung
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

trpezlivost by si si mal setrit na citanie tohto fora. ak chces aby ti tiekto pomohol, mal by si napisat co vsetko si skusil a ako to mas nastavene. shibal pise hore navod na riesenie. Co sa tyka zapisov, tie si pozries zadanim ip adresy do web browsera: ip.boxu:1001 , pri aktivnom addone newcs a mgcamd. tiez uz toto pisem poniekolkykrat, keby ste citali, vedeli by ste...

Fanys02
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fanys02 »

Promiň, ale vážně čtu, než napíšu dotaz. Zkoušel jsem i to čtení zápisů i dle toho, co píšeš. Dokonce jsem vyresetoval nastavení pluginů, natáhl si ze zálohy od Dempseyho, aktivoval a nastavil prioritu jak píšeš, ale při čtení zápisů stále ERROR PAGE. Programy na Skylinku mi s addony newcs a mgcamd nejdou žádné. Pokud je vypnu, dám na první místo MultiCAS-v162D-A02, programy fungují, ale zase zlobí tak, že chvíli jdou a chvíli ZAKODOVANO.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

potom robis niekde chybu. pokial pouzijes demseyho zalohu s povolenymi zapismi v newcs a mgcamd, mal by si to mat v openxcase v aktivation and priority takto:

mgcamd
newcs
#Multicas

potom ked v PC zadas napr. v IE http://192.168.0.15:1001, tak ti nabehne newcs konzola a kliknes na sub a vypise ti zapisy.

Predpoklad je, ze mas azbox a pc zosietovane v domacej lan. Ta IP adresa ci pisem je priklad, ty mas zrejme inu, nastav na staticku.

Fanys02
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fanys02 »

Tak hotovo. Zápisy konečně načteny. Nevím, kde jsem dělal chybu. Zkoušel jsem to sále stejně a najednou to šlo. Vypadá to, že jsou O.K. Ale program stejně nelze spustit. Stale ZAKODOVANO.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“