Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
A jakou to u toho pise hlasku ? Uz to opravili? Nebo to mam opraveno jenom ja.shibal píše:...
Když jsem dal stop a znovu přehrávání, od místa posl.ukončení, tak už to bylo OK.
Streaming funguje bez problemov.BextrH píše:No kdyby se zlepšil ten streaming, tak jak chodil ze začátku, přemýšlel bych jestli to tam nedát. Jinak zatím KGD. Jen by mě zajímalo, jak mají myšleno mpeg2ts zlepšila podpora. Jestli nahrávky. Nebo přehrávání DVD TS?
Já používám angličtinu....., ale můžu to přepnout mkrnout na to až bude čas. Teď je Pan Tau a děcka u bedny.zbyneksk píše:A jakou to u toho pise hlasku ? Uz to opravili? Nebo to mam opraveno jenom ja.shibal píše:...
Když jsem dal stop a znovu přehrávání, od místa posl.ukončení, tak už to bylo OK.
Jak děláš streaming 2 kanálů? To jako každému přidělíš jiný port?BextrH píše:Streaming pro Elite bez HDD zase špatnej po přepnutí se kanál nepřepne, takže 2 HD nejsou v tomto reálné. SD kanály 2 najednou jdou OK. Vracím se na KGDTeam 0.9.4295 tam je streaming bez problému. 2 HD OK.
Jasně. Já už jsem se lekl, že dokážeš posílat dva naráz a na PC si je volíš :)BextrH píše:Já jsem to nerozepisoval, protože to píšu často. Jeden kanál, zapneš streaming a přepneš a běží ti pak jeden na PC a jiný na TV. Na stejném transpordéru, jinak to upozorní, jestli chceš vypnout streaming.