Jak je zamezeno aby diváci v ČR neměli STV3 ?

Volná diskuze.
Odpovědět
shibal
Mazák
Mazák

Jak je zamezeno aby diváci v ČR neměli STV3 ?

Příspěvek od shibal »

Předpokládal jsem, že příjde mazání daného zápisu, ale pořád jej tam mám (bloker) a přesto mi STV3 hlásí zakódováno. Předpokládám, že slovenským uživatelům přišel na kartu nový zápis, kterým je teď podmíněn přijem STV3 místo současného "STV_3". Takže přátelé slováci, pokud vám jde na Skylinku STV3, přibyl vám nějaký nový zápis na kartě.
Nebo je to celé jinak, a na kartě je ještě něco jiného kromě zápisů viditelných pomocí newcs konzole, ze který se dá vyčíst něco jako "region" ?

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
jarsou
Nováček
Nováček

Re: Jak je zamezeno aby diváci v ČR neměli STV3 ?

Příspěvek od jarsou »

Na CSlinku ST3 zatím jede, ale naskočení trvá déle než u jiných...

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
branobox
Nováček
Nováček

Příspěvek od branobox »

shibal píše:Předpokládal jsem, že příjde mazání daného zápisu, ale pořád jej tam mám (bloker) a přesto mi STV3 hlásí zakódováno. Předpokládám, že slovenským uživatelům přišel na kartu nový zápis, kterým je teď podmíněn přijem STV3 místo současného "STV_3". Takže přátelé slováci, pokud vám jde na Skylinku STV3, přibyl vám nějaký nový zápis na kartě.
Nebo je to celé jinak, a na kartě je ještě něco jiného kromě zápisů viditelných pomocí newcs konzole, ze který se dá vyčíst něco jako "region" ?
Ked máš blok.Tak ti to musí šlapať!!!!Mne to ide pohode aj vaša čt4 :89:

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

branobox píše:Ked máš blok.Tak ti to musí šlapať!!!!Mne to ide pohode aj vaša čt4 :89:
Právě, že nejde a myslím si že tobě to jde protože máš multiregion (máš asi statou TT kartu) - napiš prvních 5 čísel tvojí karty, nebo výpis co máš v newcs konzoli na svůj výpis pod příkazem "keys"?

Jinak, diskutovali jsme to zde:
viewtopic.php?f=76&t=4809
protože tady se k tomu nikdo nevyjádřil

SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ak ma program samostatny zapis, staci ak provider daneho caid odmaze zo streamu PID konkretneho programu a mas tmu . zapis sa nemusi zmenit a na obnovenie vysielania staci ak do streamu provider prida k caid aj PID.
Ostatne -mozeme vyskusat. prikladam PID (chanell ID ) pre STV_3 an dvoch rozdielnych kartach
8F 52 79 STV_3 chanell ID demo - na tomto ide
0F 52 79 STV_3 chanell ID czech region - na tomto nejde STV 3 .
ESte staci ,aby niekto poslal svoj zapis pre skylink a slovensky region

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
vlado.ucho
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlado.ucho »

Tak ako uviedol"Grantec"mne ide na novej modrej karte,takmer všetko,asi preto, že mám dva mesiace promo.Keď dám na Prijímači Octagon 918 HD-Cryptoworsk-tak sa mi zobrazí toto:Issued by:Skylink//Issued ID:0x17--Caid:0x0D70//Current Maturity Rating:Disable MR.Idú mi všetky ČT HD/ČT 4/NOVA--//NOVA HD a pod.

nejaké sat.prijímače,Octagon SF-918-HD-PVR-Ferguson Ariva-200-HD-PVR- ,Dreamsky DSR-7000-7500,motor Digi power SG-2100A,alu.parabola 90 cm, Titanium LNB-0,2 dB-kopa iných plechových škatúľ..Od Turksatu po Hispasat, ak chcem, aj ďalej.
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Takže to znamená, že to channel ID: 0F 52 79 je pro český region a pro slovensky je jiny? To by mě už konečně dávalo smysl. Ještě by někdo mohl poslat ten zápis pro slovenský region, jak píšeš. Díky za info "grantec"

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

vlado.ucho píše:Tak ako uviedol"Grantec"mne ide na novej modrej karte,takmer všetko,asi preto, že mám dva mesiace promo.Keď dám na Prijímači Octagon 918 HD-Cryptoworsk-tak sa mi zobrazí toto:Issued by:Skylink//Issued ID:0x17--Caid:0x0D70//Current Maturity Rating:Disable MR.Idú mi všetky ČT HD/ČT 4/NOVA--//NOVA HD a pod.
ty zas miesas dve rozdielne veci.
modra je CAID 0D70
88 03 05 STV3 demo zapis
08 03 05 STV3 slovak region - funkcny

vlado.ucho
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlado.ucho »

Prepáč Grantec,nechcem miešať nejaké veci,len som podal informáciu o karte,lebo on nespomínal druh karty,len región.Ak som sa snažil pomôcť tak sorry.

nejaké sat.prijímače,Octagon SF-918-HD-PVR-Ferguson Ariva-200-HD-PVR- ,Dreamsky DSR-7000-7500,motor Digi power SG-2100A,alu.parabola 90 cm, Titanium LNB-0,2 dB-kopa iných plechových škatúľ..Od Turksatu po Hispasat, ak chcem, aj ďalej.
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

tam nejde o typ karty , ale uvadzas 2 mesacne promo - co je vlastne Multi a podla noveho aj HBO .To je ina situacia.
Dalsou nevyhodou su info , ktore dokaze poskytnut Octagon . V podstate uz teraz staci, ak niekto prida svoje Chanell ID zo slovenskej karty bud 0D70 ,alebo 0D03 .

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“