Dostupne Pluginy, EMU, jejich kombinace/pouziti
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Dostupne Pluginy, EMU, jejich kombinace/pouziti
Rad bych pochopil, kdy mam ktery plugin pouzit, ktere kombinace pro nejspis posledni testovane fw vyhovuji, forum se rozrusta.. Navedete?
1. Doted mi vse jiz podstatne +- jelo jen s pomoci pluginu OpenXCAS. I zde jsou 2 verze, mam pro jistotu nainstalovany obe, tzn. i OpenXCAS2, nejsem si jist, zda je to treba. Ale nyni vidim, ze napr. pro webinterface potrebuji newcs.. Pouziji spravne posledni verzi 167RC1?
2.S kartou Skylink jsem jel jen na 'predplacenych' kanalech.. tzn. co nezaplatim, nemam. Chapu ale, ze pomoci nekterych pluginu by to melo jet i 'bez' $$? Tzn.mam pouzit nejak nakonfigurovany mgcamd? Jak? A chapu, ze pak potrebuji at uz rucne nebo s AutoUpdate zaktualizovat k**dy, odkud je stahujete ted?
3. Po procteni spousty forovych vlaken vidim, ze newcs+mgcamd mam nainstalovat, aby napr jel AutoUpdate (i kdyz ten uz od kvetna nikdo nekomentoval), ale multicas mam deaktivovat..? K cemu je pak multicas?
4. Zkusi VIP/admini predevsim prosim okomentovat tyto 4 ruzne pluginy? Jmenovite OpenXCAS(2), mgcamd, newcs, multicas? Pak chapu, ze AutoUpdate uz lidi neuzivaji.
Diky za vsechny, kterym to neni zcela jasne. Rad si klidne poctu i dalsi vlakna fora, nebo zjistim, ze uz jsem je cetl, jen nedavaly smysl.. 'by se hodil miniseznam znamych plugins s 1vetou vysvetlivkou.
1. Doted mi vse jiz podstatne +- jelo jen s pomoci pluginu OpenXCAS. I zde jsou 2 verze, mam pro jistotu nainstalovany obe, tzn. i OpenXCAS2, nejsem si jist, zda je to treba. Ale nyni vidim, ze napr. pro webinterface potrebuji newcs.. Pouziji spravne posledni verzi 167RC1?
2.S kartou Skylink jsem jel jen na 'predplacenych' kanalech.. tzn. co nezaplatim, nemam. Chapu ale, ze pomoci nekterych pluginu by to melo jet i 'bez' $$? Tzn.mam pouzit nejak nakonfigurovany mgcamd? Jak? A chapu, ze pak potrebuji at uz rucne nebo s AutoUpdate zaktualizovat k**dy, odkud je stahujete ted?
3. Po procteni spousty forovych vlaken vidim, ze newcs+mgcamd mam nainstalovat, aby napr jel AutoUpdate (i kdyz ten uz od kvetna nikdo nekomentoval), ale multicas mam deaktivovat..? K cemu je pak multicas?
4. Zkusi VIP/admini predevsim prosim okomentovat tyto 4 ruzne pluginy? Jmenovite OpenXCAS(2), mgcamd, newcs, multicas? Pak chapu, ze AutoUpdate uz lidi neuzivaji.
Diky za vsechny, kterym to neni zcela jasne. Rad si klidne poctu i dalsi vlakna fora, nebo zjistim, ze uz jsem je cetl, jen nedavaly smysl.. 'by se hodil miniseznam znamych plugins s 1vetou vysvetlivkou.
AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dostupne Pluginy, EMU, jejich kombinace/pouziti
Ty by si to chcel všetko na jednej strane a pár vetami, ale pre to aby si pochopil všetko by si mal prečítať /najlepšie/ celé fórum. Ale v krátkosti Ti môžem odpovedať:
1. OpenXCAS je len základ pre umiestňovanie addonov / emulátory
OpenXCAS2 nepotrebuješ - bol to myslím omyl.
Posledný newcs nepodporuje internú čítačku - takže nie - používaj 1.20 RC3
2. Žiadny plugin Ti zápisy na kartu nepridá. Môžeš ho len nakonfigurovať tak aby EMM na kartu neprechádzali. Využitie tejto funkcie hľadaj vo fóre
3. Autoupdate karty a autoupdate v emulátore sú rozličné veci. V karte sa jedná o oprávnenia zasielané providerom a v emu o sw výpočet kľúča. Pre sťahovanie aktuálnych kľúčov sa pre mgcamd používa plugin SCD a novší aj Techsat_AZK
4. Hádam Ti to bude stačiť a pochopíš že čo si nenaštuduješ a nevyskúšaš - to nepochopíš
1. OpenXCAS je len základ pre umiestňovanie addonov / emulátory
OpenXCAS2 nepotrebuješ - bol to myslím omyl.
Posledný newcs nepodporuje internú čítačku - takže nie - používaj 1.20 RC3
2. Žiadny plugin Ti zápisy na kartu nepridá. Môžeš ho len nakonfigurovať tak aby EMM na kartu neprechádzali. Využitie tejto funkcie hľadaj vo fóre
3. Autoupdate karty a autoupdate v emulátore sú rozličné veci. V karte sa jedná o oprávnenia zasielané providerom a v emu o sw výpočet kľúča. Pre sťahovanie aktuálnych kľúčov sa pre mgcamd používa plugin SCD a novší aj Techsat_AZK
4. Hádam Ti to bude stačiť a pochopíš že čo si nenaštuduješ a nevyskúšaš - to nepochopíš

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
OK, takze ak sa mam dostat o kusok dialej, OpenCAS2 odinstalujem, skus mi este objasnit kedy pouzit tie dalsie:
mgcamd? newcs? multicas? Jsem na ICQ, jestli mas tez, dik
mgcamd? newcs? multicas? Jsem na ICQ, jestli mas tez, dik
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V prvom rade - ak nevieš ako na pluginy - nainštaluj si niektorú zálohu PLUGINS pre USB.
Je to rýchle a bezpečné
Požiadať o lekciu "Ako na to" alebo "AZ HD rýchlo a všetko" cez ICQ by ma nikdy nenapadlo. Ako to napadlo Teba ? :)
Študuj a skúšaj
Je to rýchle a bezpečné
Požiadať o lekciu "Ako na to" alebo "AZ HD rýchlo a všetko" cez ICQ by ma nikdy nenapadlo. Ako to napadlo Teba ? :)
Študuj a skúšaj

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Demsey, zalohy uz zvladam, dik ;-) napadlo me to tak, ze bych rad vedel, jestli se mi tyto pluginy vzajemne nepoperou.. Ale treba mi alespon postupne odpovis tu, k uzitku i jinych...
Kde je ta newcsRC1.20 ? V sekci EMU neni takova verze oznacena, dik.
Kde je ta newcsRC1.20 ? V sekci EMU neni takova verze oznacena, dik.
-
frcko73
- Mazák
nepobiju sa,lebo vzdy je ativny iba jeden....bud Multicas a zbytok je zakomentovany,alebo mg a newc a multi je zakomentovany...
Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:

-
- Nováček
Dik, nakonec jsem pouzil radeji Tvuj prvni rar odsud:
viewtopic.php?f=159&t=4031
upravil newcs config a pak to jelo pres web i pro nacteni zapisu karty ;-)
viewtopic.php?f=159&t=4031
upravil newcs config a pak to jelo pres web i pro nacteni zapisu karty ;-)
-
- Nováček
Zdravím všechny na fóru.
Dnes jsem si pořídil AZbox Elite HD. Bez problémů jsem nahrál nový firmware, rozjel motor, proskenoval 23,5 E a 1 W, stáhl emu pluginy a rozjel Digi tv, funkční je ftp připojení z PC na box. Azbox je připojený na net. Bohužel se mi ani po několika hodinách nepodařilo zprovoznit sdílení. V PC mám sat karty SS2 a SS HD2 a na sharing přes wincsc přijímám cs link a UPC (přes internet- jsem klient
). Zkoušel jsem sdílení rozjet v Multicas ( editací souboru newcamd.cfg) i v mgcamd (editací souboru newcamd.list) ale ani ťuk. Zkoušel jsem pouze cslink na 23,5 E. Jak přepsat údaje z wincsc.cfg do těchto souborů jsem na fóru našel, ale sharing nejede. Nevím, kde je zakopaný pes. Wincsc.cfg soubor obsahuje více údajů (např. P01_CaID=0D0F
P01_Prov=000004,000008,00000C,000010 - pro cs link). V souborech, které se editují v azboxu tyto údaje nejsou. Nevím jak nastavit ignore list. Existuje nějaký návod, jak přepsat údaje z wincsc.cfg do newcamd.list? Díky
Dnes jsem si pořídil AZbox Elite HD. Bez problémů jsem nahrál nový firmware, rozjel motor, proskenoval 23,5 E a 1 W, stáhl emu pluginy a rozjel Digi tv, funkční je ftp připojení z PC na box. Azbox je připojený na net. Bohužel se mi ani po několika hodinách nepodařilo zprovoznit sdílení. V PC mám sat karty SS2 a SS HD2 a na sharing přes wincsc přijímám cs link a UPC (přes internet- jsem klient

P01_Prov=000004,000008,00000C,000010 - pro cs link). V souborech, které se editují v azboxu tyto údaje nejsou. Nevím jak nastavit ignore list. Existuje nějaký návod, jak přepsat údaje z wincsc.cfg do newcamd.list? Díky
AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
-
- Nováček
Tak už to všechno jede
Stačilo nastavit:
plugins - camd setup - multicas - Smartcard interface - Smartcard Splitter & CS - newcamd client a zde zadat parametry (IP, port, user, passw atd).
Je to supr.

Stačilo nastavit:
plugins - camd setup - multicas - Smartcard interface - Smartcard Splitter & CS - newcamd client a zde zadat parametry (IP, port, user, passw atd).
Je to supr.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,