Zapisy na karte

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

okol Czech Republic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapisy na karte

Příspěvek od okol »

grantec píše:Zalezi od toho aku staru kartu mas. Vsimni si jeden parameter - frekvencia interneho oscilatora. Ta je upravena na 500MHz. Starsie karty ale takuto frekvenciu vobec nemusia akceptovat. Autor driveru pre citacku pouzil tuto frekvenciu koli novym kartam a spolahlivosti citania a prechodu instrukcii - a dokonca ani nie koli novym skylink kartam, ale Viacess a Nagra 3 .
Ak chces,aby tvoju staru kartu spoznala citacka - bud ju otocis spravne -cipom dole, alebo precistis kontakty na karte, alebo v subore newcs.xml zmenis frekvenciu interneho oscilatora na standart pre stare Cryptoworks karty s verziou bios 3.4 na 358MHz .
No tak toto me trochu vystrasilo,kartu mam z 5/2006. Jak poznam jakou verzi Biosu na karte mam? Lekl jsem se toho ze se muze prehrivat pripadne i poskodit.
Funguje mi to na 5 i na 3,58MHz a zda se ze bez rozdilu ve funkcnosti.

Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

do 5 MHz v pohode.
mas uz novsiu verziu Biosu, ked ti ide aj na 5MHz . Aspon rychlejsie odpoveda :D

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
accredosk
Nováček
Nováček

Příspěvek od accredosk »

rada píše:já používám obyčejný putty. Vyberu raw, ip boxu a port mám 3001. Pak zadám heslo do newcs a jsem v konzoli. pak už stačí jen help, pro kompletní výpis příkazů
V prehliadači a aj v puTTy mi stále vypisuje Could not get device. Poradím mi prosím niekto, v čom je problém?

AZ Box HD Premium, SAT + DVBT tuner, interný HDD 1TB, fw vždy najnovší
scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

U mne nejspise vadila jina vec, krom potreb resetovani po takrka kazdem kroku u zmen:
vyuzil jsem viewtopic.php?f=159&t=4031 prvni rar, ale ve slozce newcs jsem v souboru openxcas.conf zmenil posledni radek na: xcasapi = TRUE

middex
Nováček
Nováček

Příspěvek od middex »

accredosk píše: V prehliadači a aj v puTTy mi stále vypisuje Could not get device. Poradím mi prosím niekto, v čom je problém?
"Could not get device" to vypisuje když není ve slotu karta. ...a taky musí být vypnutý MultiCAS.

Elite, fw: 4295 KGD
accredosk
Nováček
Nováček

Příspěvek od accredosk »

middex píše:
"Could not get device" to vypisuje když není ve slotu karta. ...a taky musí být vypnutý MultiCAS.
Vďaka, už som zistil, že musí byť vypnutý MultiCAS.

AZ Box HD Premium, SAT + DVBT tuner, interný HDD 1TB, fw vždy najnovší
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“