Přetažení ts z HD na flešku?

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Qaid
Nováček
Nováček

Přetažení ts z HD na flešku?

Příspěvek od Qaid »

Jak nejlépe přetáhnout ts soubor z vnitřního hardisku na flešku v USB, postupem ve Správě souborů mi to nefunguje.

VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Přetažení ts z HD na flešku?

Příspěvek od VTronik »

Napsal jsi toho dost málo. Problém může mít příčinu například v nevhodném formátu flash paměti. Pokud je FAT, tak lze nahrát soubor o max. velikosti 4GB (kopírování při pokusu o zápis většího souboru skončí chybou), pokud je NTFS, tak na tento formát AZ zapisovat neumí.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Qaid
Nováček
Nováček

Příspěvek od Qaid »

VTronik píše:Napsal jsi toho dost málo. Problém může mít příčinu například v nevhodném formátu flash paměti. Pokud je FAT, tak lze nahrát soubor o max. velikosti 4GB (kopírování při pokusu o zápis většího souboru skončí chybou), pokud je NTFS, tak na tento formát AZ zapisovat neumí.
Flesh je zformátovaná ve FAT a nahrát jsem zkoušel ts soubor necelé 2GB, začne zdánlivě kopírovat (pootočí se kolečko) ale na přnosu je stále 0% a navíc vždy AZBox zatuhne tak, že na nic nereaguje kromě reebootu. Soubor přetahuju do PC kvůli tomu, že chci film vypálit v NERU na DVD a přes FTP přetažení pomocí Wifi trvá skoro půl dne proto mne napadlo, zda by nebylo lepší (rychlejší) překopírovat soubor přímo z HDD na flash.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Asi nezbývá než zkusit jinou flashku, každá se nekamarádí.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
VTronik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od VTronik »

Qaid píše:
VTronik píše:Napsal jsi toho dost málo. Problém může mít příčinu například v nevhodném formátu flash paměti. Pokud je FAT, tak lze nahrát soubor o max. velikosti 4GB (kopírování při pokusu o zápis většího souboru skončí chybou), pokud je NTFS, tak na tento formát AZ zapisovat neumí.
Flesh je zformátovaná ve FAT a nahrát jsem zkoušel ts soubor necelé 2GB, začne zdánlivě kopírovat (pootočí se kolečko) ale na přnosu je stále 0% a navíc vždy AZBox zatuhne tak, že na nic nereaguje kromě reebootu. Soubor přetahuju do PC kvůli tomu, že chci film vypálit v NERU na DVD a přes FTP přetažení pomocí Wifi trvá skoro půl dne proto mne napadlo, zda by nebylo lepší (rychlejší) překopírovat soubor přímo z HDD na flash.
Mohl by pomoci SWAP na interní HDD, který si doinstaluješ. Je to tu někde na fóru, hledej Monkus tools. Zdá se, že máš v chodu hodně procesů a nestačí paměť, při kopírování to potom tuhne. Vzhledem k tomu, že nevím přesně, co tam máš spuštěné, je to jen domněnka. Já SWAP používám a při kopírování nemám problém, sice se to někdy ze začátku také tváří jako, že nic, ale rozjede se to (na USB). Funguje to i přes Wifi (ftp), kopíruji bez problémů paralelně při provozu boxu, takže nevadí, že to chvíli trvá (přesun větších souborů chce svůj čas). Na PC jede FileZilla a vše OK.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“