Nejde History Channel na Skylinku

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Blue33 Slovakia
Nováček
Nováček

Nejde History Channel na Skylinku

Příspěvek od Blue33 »

Napriek tomu že zápisy sú ok, History na skylinku mi hlási zakódované a neviem na to príjsť v čom je problém. Pritom na DM500 mi ide tento kanál v pohode. Konfigurácia je taká, že Dreambox používa CCcam a je ako server pre local sharing a AZBox HD elite kde je problém s History je ako sdielateľ s pluginom Multicas. FW je 0.9.4295 a setting je zo 14.2.2010. Naskenoval som viackrát znova a znova 11 914H, 3/4, 27 500, menil pilot 1/0 ale bez úspechu. Vie mi niekdo dať dobrý typ ako to rozbehať? Vopred vďaka. Ostatné kanály idú bez problémov.

AZbox Elite HD, Enigma2 Open RSI 3.0, CCcam 2.3.0, DM500S, CCcam 2.0.9, Offset 120 alebo STA Schwaiger.
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Nejde History Channel na Skylinku

Příspěvek od visper »

Mě History jde přes Multicas i Mgcamd jako klient. Nepoužívám cccam ale protokol newcamd, fw mám jako ty. Server je taky DM500.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Blue33 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blue33 »

visper píše:Mě History jde přes Multicas i Mgcamd jako klient. Nepoužívám cccam ale protokol newcamd, fw mám jako ty. Server je taky DM500.
Vďaka za reakciu na moju prosbu. Pravdepodobne problém bude ako naznačuješ, že bude potrebné v tomto prípade zmeniť soft pre server. Skusil som zasunúť kartu priamo do AZBox-u a v momente sa dekodóvanie programu History rozbehlo, takže vyzerá to že špeciálne v prípade tohoto kanálu pri kombinácii CCcam ako server a Multicas ako sleave je nejaký problém pri jejich komunikácii. Aspoň niečo sa vyjasnilo len sa mi zdá že pri predchádzajúcom fw to fungovalo v tejto kombinácii. Nevadí, to teraz nie je podstatné, zábava pokračuje.
Napriek tomuto zisteniu, ocenil by som keby prišiel niekdo s nápadom ako spojazdnit stávajúcu kombináciu na zdielanie v prípade tohoto programu, respektíve aspoň mi objasnil tento fenomén.

AZbox Elite HD, Enigma2 Open RSI 3.0, CCcam 2.3.0, DM500S, CCcam 2.0.9, Offset 120 alebo STA Schwaiger.
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

Aku mas verziu servera-cccam a aku verziu Multicas pouzivas? Aky mas firmware?
V akom poradi si instaloval OpenXCAS, Multicas a ostatne pluginy?
Vobec, ake pluginy a emu mas instalovane a ktore su zaremovane?
Kedze ti History HD chodi v pripade, ze kartu mas priamo v azboxe, v settingsoch nehladaj chybu.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
Blue33 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blue33 »

0ctopus píše:Aku mas verziu servera-cccam a aku verziu Multicas pouzivas? Aky mas firmware?
V akom poradi si instaloval OpenXCAS, Multicas a ostatne pluginy?
Vobec, ake pluginy a emu mas instalovane a ktore su zaremovane?
Kedze ti History HD chodi v pripade, ze kartu mas priamo v azboxe, v settingsoch nehladaj chybu.
Ďakujem za usmernenie. V DM500 ako server mám CCcam v2.0.9. V AZBoxe HD elite mal som MultiCAS v1.61C-A15, ktorý som nainštaloval kvôli pokusom s KD Home a to sa ukázalo ako big problém pre ktorý History Channel nechcelo mi dekódovať. Preto keď som nainštaloval cez pôvodnú verziu posledný MultiCas v1.62B, dekódovanie sa rozbehlo v pohode. Takže záhada vyriešená, teda aspoň funkčne.
Inak mal som nainštalované pluginy SCD, OpenXCAS, TechSat_AZK, GoogleMap a Iradio. Posledné tri som z prevenčných dôvodov odinštaloval, ale nemalo to žiadny vplyv na funkciu boxu. FW mám 0.9.4295 s ktorým som relatívne spokojný až na to, že keď chcem popozerať ako fungujú všetky programy a začnem prepínať s DO, tak asi na 30-tom v poradí box zahlási fatal error a pýta sa reboot. Ako keby sa preplnila voľajaká pamäť a box to znefunkční. Snáď sa to časom stratí.
:106:

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“