AZ BOX vs HD BOX

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
pigiother
Nováček
Nováček

AZ BOX vs HD BOX

Příspěvek od pigiother »

Zdravim vsetkych. Chcel by som do noveho domu niaky HD. Po dost obsiahlom studiu prijimacov som svoj vyber okliestil na AZ BOX a HD BOX . Chcel by som ho do obyvacky, pricom ma dost oslovili aj multimedialne funkcie. Chcel by som fungujuce EMU (zatial) s dobrou fw podporou a do buducna aj homeshare ( mam 2x dreamsky 7500 na telky v spalni a trucovni). Ja viem, ze je na forach popisane dost, ale pomoze mi niekto rozlusknut tento orech? Dakujem za kazdy nazor.

St.
Nováček
Nováček

Re: AZ BOX vs HD BOX

Příspěvek od St. »

Pridavam se k dotazu.
Po te, co definitivne odpiskali druhy tuner na AZBox by me tohle zajimalo take, ale polozim otazku trochu jinak:
V cem je HD Box (prip. jiny navrh) horsi proti AZBOX?

Me jde o to, na co dvoutuneroveho by slo z AZBoxu prejit a ktere funkce bych musel u konkretnich navrhu ozelet. Osobne stojim o multimedialni centrum, nebot jsem (trochu predcasne) zrusil PC MCE s ideou, ze ho satelitni linuxak nahradi.
Na AZBoxu uz zacina byt pouzitelne prehravani MKV ze sitoveho disku a rozumna pouzitelnost iso DVD uz snad take neni v nedohlednu. Predpokladam, ze na podporu fotek ve vyssim rozlisenim se take dostane.

Dik,
St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Obávám se, že náhradu v současné době nenajdete. Možná Reelbox, ale to jsme cenově trochu jinde a je to vlastně PC, nebo kombinace DM8000 + Popcorn (nebo jiný MMP) jsme taky někde jinde. Pokud tedy nutně potřebujete druhý tuner, tak se mi zdá nejekonomičtější přikoupit k Azboxu ještě jeden levný HD přijímač za 4000,-.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

HDBOX s Enigmou 2 by mohol byť pre niektorích záujemcov zaujímavejší prijímač ako je AZBOX HD a to hlavne kôli Twin tuneru. Nemalo by dlho trvať mať možnosť vyskúšať to. V súčasnom sw vybavení je to jednoduchý rodinný prijímač ktorý nedisponuje pluginmi ktoré tak obohacujú AZBOX HD a tak si treba počkať na buď rozmanitejšie sw vybavenie pre HDBOX alebo AZBOX HD plus v ktorom budú funkčné dva DVB-S2 tunery. Dnes sa však relevantne odpovedať na otázku ktorý je lepší v tom či onom nedá. Zajtra totiž môže byť všetko inak

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Ali4e
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ali4e »

Rad by som ozivil tuto temu. Cas trosku pokrocil, nieco je jasnejsie, nieco menej. Som novacik v satelitoch a riesim otazku co kupit HD-Box FS-9200 alebo AZ Box Premium HD+.
Potreboval by som bezproblemove nahravanie dvoch programov naraz s dekodovanim. Pre HDBOX hovori nizsia cena. Pre AZBOX moznost interneho HDD a lepsia podpora multimedii, cena je vsak vyssia. je v HD+ uz bezproblemova spolupraca dvoch tunerov?
Chcem chytat Skylink a Digi cez EMU.
Co by ste mi poradili? HDBOX ci AZBOX?
A ako druhy sat. prijimac (jednotunerovy s PVR), s ktorym by fungovalo zdielanie karty?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Myslím že ak sa neponáhľaš - bude rozumné s výberom ešte počkať

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Ali4e
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ali4e »

Twin PVR prijimac chcem kupit o 5-6 mesiacov, ked mi skonci Magio. Ten jednotunerovy je otazkou cca mesiaca-dvoch, bude totiz pre syna a ten sa uz buri :)

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

Ali4e píše:Twin PVR prijimac chcem kupit o 5-6 mesiacov, ked mi skonci Magio. Ten jednotunerovy je otazkou cca mesiaca-dvoch, bude totiz pre syna a ten sa uz buri :)
Tak si počkej na HD-BOX FS-9300 TWIN TUNER s interním HDD 500GB , je to ekvivalent OCTAGON 1018 , jednak asi bude levnější než OCTAGON a servis a podporu budeš mít v čr nebo sk .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Ali4e
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ali4e »

V Sat@DVBT som cital recenziu AZBOX HD Premium. Bolo tam uvedene, ze behom nahravania nie je mozne pouzivat ine funkcie prijimaca (okrem sledovania ineho programu).
Este stale plati toto obmedzenie? Nebolo to novym FW odstranene?
Ak ano, tak potom je pre mna tento prijimac nepouzitelny.... :(

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“