Jaky "metr"

Volná diskuze.
Odpovědět
Elektronek
Nováček
Nováček

Jaky "metr"

Příspěvek od Elektronek »

Ahoj,

Psal sem jiz jinde, ale zkusim jeste zde.
Pripadne se omlouvam za umisteni, vyhovujici sekci sem nenasel, jelikoz nejsem "tester" proto pripadne prosim o spravne umisteni.
Dekuji.

Chtel bych poprosit o mensi radu - nasmerovani.
Predesilam, ze sem hledal a precetl toho dost a dost, stale ovsem nemam jasno a nemohu se rozhoupat.
Rozhoduji se pro koupi "meraku", favorite jsou SF-30 nebo SM-2500.

Abych to sesumiroval:

- zajimala by me realna vydrz na jedno plne nabiti, ma/mel nekdo oba, aby mohl porovnat?
- SM-2500 by mel mit novy fw, ktery umi diseqc 1.1, 1.2 i usals je to tak?
- SM-2500 by dle clanku mel mit kvalitni reprodukci kanalu, kdezto o SF-20/30 sem nekde cetl opak.
- SM-2500 ma v zakladnim baleni "ksilt" tudiz je dobre viditelny i na slunci?
- jak je to s podporou?
- SF-30 kov SM-2500 plast, oboje ma sve vyhody/nevyhody co je dle vas lepsi?
- SM-2500 by mel mit jakousi "autokalibraci" ma SF-30 neco podobneho?
- SM-2500 uzivatelsky vymenitelny F konektor SF-30 asi ne?
- SF-30 A/V in - SM-2500 asi nema?
- 2500 S LCD PLUS je co za oznaceni? je to to same co SM-2500?
- Spektralni anlizator, jake sou rozsahy a jaka kvalita u ktereho modelu?
- aby toho nebylo malo, co Dreamsky TSF-40? - uz sem take neco pocetl, zatimm neni moc rozsiren, ma nekdo? DVB-T neni mou preferenci,
ale jiste se neztrati a nebude se pripadne muset kupovat druhy.
- Jeste bych upresnil, ze na profi merak za 40+ kkc nemam, proto vyber takovy jaky je.

Predem diky za postrehy, rady a nazory :)

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Jaky "metr"

Příspěvek od Thomik1 »

Pokud se budeš věnovat i DVB-T pak bych počkal co vyleze s Dreamsky TSF-40. Je to čerstvá novinka a čas ukáže jak si na tom bude stát.
Osobně mám SF-20 a jsem spokojenej. Co se týká výdrže tak cca 5 montáží ,ale záleží jestli s obyč nebo USALS (ten žere nejvíc).
Umí češtinu v balení má obal na krk a obal přístroje je hliníkový,výstup přes 3x cinch a kdyby uměl EMu :rofl:
Ber to spíše s mojí strany jako informaci o sat finderu , taky jsem před časem uvažoval do čeho jít hold cena 40+ je pro mě taky nereálná. :90:

SM-2500 jsem v ruce neměl takže porovnávat nemohu. Přeji ti at se ti podaří něco vybrat a pk můžeš pisnout do čeho jsi nakonec šel. :89:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Elektronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Elektronek »

DVB-T pro me neni prioritou, nicmene pokud tam bude, zlobit se nebudu. Problem je, ze pristroj potrebuji co nejdrive - vcera bylo pozde. Bohuzel zrejme nikdo, nebo mozna lepe receno nikdo "sdilny" nemel tyto kousky pohromade a nemuze posoudit. Mozna sem otazky spatne formuloval, ale bohuzel skoro nikde se mi nedostalo odpovedi, tudiz jeste chvili budu studovat manualy, z nichz zkusenosti a problemy s konkretnim meridlem nezjisim (navic na to neni pri dvou zamestnani a detech moc casu), pak si asi zavazu oci, nebo strihnu a jeden koupim :90:

Kazdopadne :115: za tvuj post.

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
hopex
Nováček
Nováček

Příspěvek od hopex »

Hezký den přátelé,

zaměstnavatel mi chce pořídit levný a slušný měřák, protože budu mít v pracovní náplni nejen systém vymyslet, natahat rozvody, ale i namontovat a odzkoušet až po koncové místo. Jedná se zatím o menší stavby, nikoliv paneláky. Hledal jsem nějaký kompromis, protože měřáky za 40 kKč a víc mi "zatím" neprošly a našel jsem Dreamsky TSF-40. Má již někdo zkušenosti? Měl jste ho někdo v ruce? Obrázek dobrý, parametry dobrý, cena dobrý. V čem bude zakopanej pes? Jakou máte zkušenost se značkou? Nerad bych mu po půl roce říkal, že je to bakeliťák, šmejd... Zatím jsem na netu našel jen jeden názor, naštěstí pozitivní. Díky za Vaše sdílné slovo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“