Zdravím, chtěl bych Vás někoho poprosit, zda by mi odpověděl na věc ohledně emulace programů.
Jde o to, že nemůžu nasměrovat parabolu na intelsat 10-02(kvůli digi tv) kvůli rohu paneláku... Astra a ostatní jdou ale intelsat už ne...
Jde emulovat nějaké programy i z jiných družic (jiní poskytovatelé)? Nebo musím jen z intelsat 10-02 (digi tv)?
Tady je přehled všeho co jde nějak "dekryptit" s pomocí pštrosa, který postupně hyne. http://www.dvbsupport.net/paytv.html
Např. ten KabelDeuschland může "lehnout" každým dnem. K výměně Nagravision2 karet došlo oficiálně nakonci roku 2009, tak odpojení kódování N2 už asi nic nebrání.
"CheopsCAM" je jiná věc - to je sharing. Ale ani tam od toho moc nečekej .... no "něco" se tam najde
JJ, s tím počítám, to koupím, jen jsem toho chtěl využít a hlavně to vyzkoušet jak to jde, dokud to jde :-)
můžu mít ještě dotaz??
Z balkonu mam signál z družice 23.5 astra, i 3.9W AMOS1,2 a taky 7.0W NILESAT 101,102,ATLAN... Ale 1.0W Intelsat 10-2, THOR 2,3 ani ň...
Když mám signál z těch 7.0W (ty jsou víc "vpravo" ne?) tak intelsat by měl být v pohodě ne?
V čem dělám chybu?