Digi TV zapojila nový CAID systému Nagravision
Moderátor: 005jon
-
- Mírně pokročilý
Re: Digi TV zapojila nový CAID systému Nagravision
ze Vas to baví..to tam je vyse pol roka..
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
tyca
Myslíš že Tvoj príspevok je v poriadku a má nejakú hodnotu ?
posledné dva týždne vídam na viacerých sk a cz weboch tú istú správu lepšie alebo horšie preloženú do češtiny alebo slovenčiny.
Pre slovenský a český trh nemá absolútne žiaden význam a aj pre maďarský trh nie je určený dátum konca výmeny. Človek ktorý by sa nad tým aspoň trošičku zamyslel musí prísť k záveru že sa jedná znovu len o mútenie vody. Nič konkrétne - žiadne termíny a seriózne plány.
Prevažná väčšina týchto správ je skopírovaný článok - žiadna seriózna práca. Rozhovor s zástupcom a jasnými plánmi tohoto providera ktorý pozná termíny alebo aspoň zámery svojej materskej firmy... Jednoducho nič - čistý spam
posledné dva týždne vídam na viacerých sk a cz weboch tú istú správu lepšie alebo horšie preloženú do češtiny alebo slovenčiny.
Pre slovenský a český trh nemá absolútne žiaden význam a aj pre maďarský trh nie je určený dátum konca výmeny. Človek ktorý by sa nad tým aspoň trošičku zamyslel musí prísť k záveru že sa jedná znovu len o mútenie vody. Nič konkrétne - žiadne termíny a seriózne plány.
Prevažná väčšina týchto správ je skopírovaný článok - žiadna seriózna práca. Rozhovor s zástupcom a jasnými plánmi tohoto providera ktorý pozná termíny alebo aspoň zámery svojej materskej firmy... Jednoducho nič - čistý spam

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Jeste jedna glosa, holt uz je pomalu cas se zacit smirovat, ze okno otevrene dokoran v podobe prijmu z D!G! se zacina pomalu, ale jiste zavirat. Slastne roky divani se zadarmo se zacinaji skoncivat :-) nebo teda spis tento smajlik :-(Eidz píše:Pokud máš jako jediný zdroj informací dsl.sk, tak tomu i uvěříš. Kromě toho, KDY bude ta výměna? Je NĚCO konkrétního v tom "článku" než to, co chceš číst?
2x Dreamsky 7500, 1x Dreamsky 7000, 1x HD-Box 9100, 1x HD-BOX FS 7110, CSLINK, SKYLINK
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
tyca
Nerozumieš tomu čo som napísal ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
dempsey píše:tyca
Nevim, osobne se pouze domnivam, ze prolomena Nagra 2 tu nebude naveky, ze ostatnim PAY TV spolecnostem v cele stredni a vychodni Evrope utikaji penize a ze ten tlak, ktery jistojiste na spolecnost D!G!.TV vyvyjeji bude primo umerny dobe trvani tohoto stavu nasobeny mirou uslych zisku vsech spolecnosti. Je dobre se na tento okamzik pripravit a zacit sbirat informace o rozjeti napr. card serveru apod.
Nechci flame war, ale kde ty beres jistotu, ze se jedna o spam ?
2x Dreamsky 7500, 1x Dreamsky 7000, 1x HD-Box 9100, 1x HD-BOX FS 7110, CSLINK, SKYLINK
-
- Nováček
Rozumim, jenom musis pockat, nez to nadatlim, nooo..dempsey píše:tyca

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Spam na tomto fóre je to - čo za spam označím. To že to niekde inde nevadí je vec správcu fóra. Možno je ten správca len rád, že na to fórum niekto chodí aj v dobách krízy.
Ty sa na základe tejto správy zariaď ako uznáš za vhodné, ale pretriasaním tejto témy len zabíjaš mŕtveho koňa. Časom na to prídeš...
Tému zamknem pretože Ťa zrejme nepresvedčím o tom že to nemá zmysel...
Ty sa na základe tejto správy zariaď ako uznáš za vhodné, ale pretriasaním tejto témy len zabíjaš mŕtveho koňa. Časom na to prídeš...
Tému zamknem pretože Ťa zrejme nepresvedčím o tom že to nemá zmysel...